Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless LED Linear High Bay Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Driverless LED Linear High Bay Lampu

Kategori produk tina Driverless LED Linear High Bay Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Driverless LED Linear High Bay Lampu, Driverless Linear LED Bay Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina High Bay Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
LED High Bay Lampu Harga Pohara Economickonomi

Harga hijian: USD 43.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 43.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED Pedaran Lampu LED Lampu Linear Bay Industrial mangrupa alternatif super-caang kanggo peralatan lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun lampu komérsial, cahaya gudang, parkir garasi, cahaya torowongan,...
LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED

Harga hijian: USD 25.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 25.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED Pedaran Lampu LED Lampu Linear Bay Industrial mangrupa alternatif super-caang kanggo peralatan lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun lampu komérsial, cahaya gudang, parkir garasi, cahaya torowongan,...
80W Osram Driverless LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 43.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 535 * 330 * 325mm / CTN 4pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

100W Osram Driverless LED High Bay Lampu Model NO. AD-LB-80WDL
10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 43.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 43.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu Pedaran LED High Bay Light mangrupakeun istilah jenderal pikeun lampu sareng lampion anu digunakeun dina daérah produksi pabrik, tambang, gudang, sareng héd. Sajaba sagala lampu lampu anu digunakeun dina...
120W Driverless Linear LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

120W Driverless Linear LED High Bay Lampu Pedaran Lampu Teluk Lampu Lampu 120W kalér kami nganggo kualitas luhur OSRAM 3030 LED, lumén efisiensi Ultra tinggi tiasa sumping dina 130lm / w, penampilan éndah, 50000 waktu hirup sareng jaminan 5 taun....
160W Driverless Linear LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

160W Driverless Linear LED High Bay Lampu Pedaran LED Linear High Bay Lampu loba dianggo di gudang, paméran Hall, tempat parkir, stadion, gimasia, billboard, taman, patung, proyék pamaréntah hiasan cahaya, Landmark, alun umum, tempat nyicingan umum,...
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu Pedaran Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang. RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED...
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

120W Stable Driverless Led Linear High Bay Lampu Pedaran Driverless Led High Bay Light Lampu mangrupakeun alternatip super-caang pikeun péparasi lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun cahaya komersial, cahaya gudang, cahaya garasi parkir, cahaya...

Cina Driverless LED Linear High Bay Lampu suppliers

Driverless dipingpin lampu bay tinggi linier
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Driverless LED Linear High Bay Lampu, kami produsén profésional ti Driverless LED Linear High Bay Lampu,Driverless Linear LED Bay Lampu,High Bay Lampu,,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Driverless LED Linear High Bay Lampu pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Driverless LED Linear High Bay Lampu, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Driverless LED Linear High Bay Lampu,Driverless Linear LED Bay Lampu,High Bay Lampu,,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Driverless LED Linear High Bay Lampu!
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan