Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless Led High Bay Lampu > IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
  • IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
  • IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
  • IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
  • IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang
  • IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang

IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang

    Harga hijian: USD 31.34 - 35.07 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHHBA8-150

Color Temperature: Cool White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 150W

Usage: Factory

Lifespan: 30000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 120°, 60°90°120°

LED Chips: Epistar

Input Voltage: A200-240V

PF: 0.95

Flicker: NO

CRI: 70/80Ra

Driver: No

Name: 150W UFO LED High Bay Light

Lumen: 90-100lm/w

Warranty: 3 Years

Chip: SMD2835

Size: φ278*H300mm

Additional Info

bungkusan: Ukuran CTN: 300 * 300 * 200mm 1 PCS / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang


Katerangan:

Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain pinter tina lampu bay tinggi lampu UFO, desain anu jadi bagian tina efisiensi. Dijieun ku gaya fin pikeun mantuan nransperkeun sifat termal langkung rata, halaman lampu LED UFO bay tinggi ngawenangkeun katerangan anu nyebar sareng kawasa.

E39 E40 Dob Ac Driverless Conew1


Model NO. RYGHHBA8-150

Wattage

150W

Voltage

AC 200-240V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

90-100m/w

Power Factor

>0.95

Size

φ278*H300mm

Chip

SMD2835

CRI:

>80/70

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

60°90°120°

Storage Temperature

(- 40 ~ + 85 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 50 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Size

300*300*200mm  1pcs/ctn


Kaunggulan produk:

1, kami insinyur boga 15 Taun pangalaman dina widang lampu

2, 6 taun difokuskeun AC linier dipingpin lampu

3, Generation Linear IC 3nd ti Top Taiwan Team-Vendor of AURORA Lighting

4, Driverless led lighting geus digawé 4-5 Taun ka sakuliah dunya, kagagalan gagalna <0,5%, anjeun tiasa bobo oge wengi seueur sabab saeutik pisan keluhan

5, tegangan Gawe max 300V, parusahaan lianna max 265V

6, With Over voltage voltage, over temperature protection, short circuit protection, over beload protection

7, Pass sertifikasi Kasalametan, EMC / EMI

8, 3KVA Surge Protecion on dewan, 6KVA na 10KVA SPD aya

9, jaminan 5 Taun,

10, Dupi tiasa dianggo dina lingkungan kasar tina dikurangan 30 derajat ka 50 derajat

11, High tegangan, arus kerja rendah, teu kapasitor, aya arus ngareureuwas nalika ngaktipkeun, sakedik kambangan dina grid listrik, hawa tiis di garis listrik

12, Gampang pikeun diropéa, gampang ngaganti DOB upami gagal

13, 99.9% komponen padet, waktos hirup 100, 000 jam, waktos hirup leuwih lila batan LED

14, kinerja ongkos langkung seueur tibatan supir MEANWELL, lumileds sareng OSRAM Chip jaminan 5 Taun ka

15, moal aya narik nalika ngaganti, anu bisa dijadikeun lampu pikeun cahaya ledakan

16, urang terang sareng nangtayungan produk urang sapertos anak kami, sareng disaksian perobahan sareng perbaikan produk kami dina 6 taun pamungkas

17 urang keukeuh kana ngapdet téknologi DOB urang

18, solusi Best SKD, anjeun henteu kedah insinyur tapi kedah nganggo ogé kabel éta ogé supir screw


Lembar data :



0002
Aplikasi:
  • Kilang kitu sareng pabrik, industri industri sareng pertambangan
  • Perminyakan, bengkel industri kimia, bengkel, gudang
  • Stasiun tol Jalan Raya, SPBU, supermarket ageung
  • Aula paméran, smmburu jeung tempat anu gampang ngalucak jeung bésak sakumaha cahya anu tuang atanapi cahaya caah.

Categories produk : LED High Bay Lampu > Driverless Led High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan