Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless Led High Bay Lampu > Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
  • Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
  • Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
  • Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
  • Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light
  • Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light

Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light

    Harga hijian: USD 26.61 - 27.04 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-GKD-100WDL-YY

Color Temperature: Cool White

Color: Nature White, Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Usage: Factory, Warehouse

Lifespan: 30000H

IP Rating: IP65, IP33

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 120°, 60°

Color Tempreture: 2700-6500k

CRI: 75Ra

PF: 0.96

Lumen: 90-100lm/w

Voltage: AC180-265V

Power: 100W

Warranty: 2 Years

Chip: Nation Star 3030

Model: AD-GKD-100WDL-YY

Size: Φ350*H307

Name: High Quality 2-Year-Warranty UFO LED High Bay Ligh

LED Chips: Epistar

Additional Info

bungkusan: 27 * 27 * 25cm / CTN 1pcs / CTN 1.8KG / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Sertipikat: CE RoHs

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light


Model NO. AD-GKD-100WDL-YY

Wattage

 100W

Voltage

 AC180-265V

Certificate

CE

Luminance Flux 

  90-100lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

30000 Hours

Size

  Φ350*H307

Chip

 Nation Star 3030 

CRI

>75

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

  60/90/120°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

2 years

Kaunggulan:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Katerangan:

100W LED UFO High Bay Lampu

The Beam Angle tiasa 25deg, 60deg, 110deg. Nationstar 3030 dipingpin chip. Bahan: Aluminium + Cover PC. IP Kelas ngan IP33. Janten henteu tiasa ngantep éta noél cai. Widelyta luas parantos digunakeun di Pabrik, Gudang, Parkir, Wilujeng sumping-uji sampel, upami anjeun resep model kieu. Lantaran urang ogé tiasa nganggo chip béda, supir nyieun kualitasna janten luhur sareng luhur.


50-750100-750


Lembar data:

YY-1-750YY-2-750


LED Industrial Light

Categories produk : LED High Bay Lampu > Driverless Led High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan