Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless Led High Bay Lampu > Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu
Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu
Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu
Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu
  • Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu
  • Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu
  • Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu

Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu

    Harga hijian: USD 30.78 - 31.3 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-UFO-100WDL-XC

Color Temperature: Cool White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Usage: Factory

Lifespan: 30000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 120°

Warranty: 5 Years

Color Tempreture: 2700-6500k

Chip: Nation Star

CRI: 75Ra

PF: 0.96

Lumen: 90-100lm/w

Model: AD-UFO-100WDL-XC

Size: Φ268*H112

Voltage: AC180-265V

Name: Cheap 100W/150W/200W UFO LED High Bay Light

Additional Info

bungkusan: 28 * 28 * 20cm / CTN 1pcs / CTN 2.54KG / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Sertipikat: CE RoHs

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu


Model NO. AD-UFO-100WDL-XC

Wattage

 100W

Voltage

 AC180-265V

Certificate

CE

Luminance Flux 

  90-100lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

30000 Hours

Size

 Φ268*H112

Chip

 Nation Star 3030 

CRI

>75

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

  60/90/120°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

2 years


Kaunggulan:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Katerangan:

100W LED UFO High Bay Lampu

Model anyar UFO LED High Bay Bay kaunggulan gedé ieu harga mirah. Harga 100W Bisa jadi Rp $ 30. Harga 150W tiasa ngan USD $ 50, 200W ogé ngan saukur ngarugikeun anjeun Rp $ 54. Tapi ogé bisa dipaké ampir 30000 jam. Jaminan aya 2 taun. The PF tiasa maksimumna janten 0,96. Meansta hartina cahaya bakal ngarugikeun daya kirang. Ieu bakal nulungan anjeun simpen deui énérgi.

200W-750

100W-750


Lembar data:


XC-1-750

XC-2-750XC-3-750


Aplikasi:

Gudang

Pabrik

Badag H a l l

Dina Parkir Kamari

Categories produk : LED High Bay Lampu > Driverless Led High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan