Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless Led High Bay Lampu > 12000lm 100W Driverless LED lampu bay
12000lm 100W Driverless LED lampu bay
12000lm 100W Driverless LED lampu bay
  • 12000lm 100W Driverless LED lampu bay
  • 12000lm 100W Driverless LED lampu bay

12000lm 100W Driverless LED lampu bay

    Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-GKD-100WDL

Color Temperature: Warm White, 2700-6000K

Color: Warm white

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 100W

Usage: Factory

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE

Beam Angle: 120°, 30°/ 60°/ 90°/ 120° / PC60°

LED Chips: Osram

Size: Φ184*350mm

Voltage: 85-300V AC

Lumens: 120lm/w

CRI: >80Ra

Light Source: OSRAM 3030 128PCS

THD: <10%

Warranty: 5 Years

Item: 100W LED High Bay Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000 Pieces/ per Year

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

12000lm 100W Driverless LED lampu bay


Spésifikasi

Model NO. AD-GKD-100WDL

Wattage

100W

Voltage

AC 85-300V

Certificate

CE

Luminance Flux

120lm/w

Power Factor

>0.9

Life Time

50000 Hours

Size

Φ184*350mm

Chip

Osram3030  128pcs

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

30°/ 60°/ 90°/ 120°/PC 60°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years

Pedaran

LED High Bay Light mangrupakeun istilah jenderal pikeun lampu sareng lampion anu digunakeun dina daérah produksi pabrik, tambang, gudang, sareng héd. Sajaba sagala lampu lampu anu digunakeun dina lingkungan biasa, aya lampu ngabendakan ledakan sareng cahaya anti korosi.

Driverless LED High Light Bay 100W kami nganggo kualitas luhur OSRAM 3030 LED, lumen efisiensi Ultra tinggi tiasa sumping ku 120lm / w, penampilan geulis, 50000 jam hirup sareng jaminan 5 taun.

Linear LED Lampu Lampu Lampu sinar banda kami AC salaku 85-300V, cocog pikeun pamakean global. sadia dina suhu warna 2700-6000K sarta emit 30 °, 60 °, 90 °, 120, sudut PC60 ° beam.



Témbongkeun Produk

12000lm 100W Driverless LED bay light12000lm 100W Driverless LED bay light

12000lm 100W Driverless LED bay light12000lm 100W Driverless LED bay light

Kaunggulan produk

· Ukuran ultra-leutik ultra-ipis, pikeun ngahemat pengiriman barang pikeun konsumén
· OSRAM 3030 CRI tinggi, kalayan Zener dioda, sareng kasabaran warna kirang ti 3
· Tegalan lega non-stroboscopic
· Program drive Seoul IC, 5 taun jaminan, teu aya driver, PF> 0.9
· Diliwatan CE ngaliwatan EN42671, photobiological security level level 0
· Bisa dianggo di lingkungan kasar tina dikurangan 40 derajat ka 50 derajat
· Ningkatkeun fungsi darurat sareng induksi, anu pohara merenah sareng béaya rendah
· 10KV Surge Protection
· Efisiensi ultra luhur 120LM / W.
· Hatsink PC COOLER, rupa penampilan


Perhatosan Saméméh Instalasi

  • Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
  • Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk produk AC85-300V
  • Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi .

Aging Test, Paket sareng Pangiriman

12000lm 100W Driverless LED bay light

12000lm 100W Driverless LED bay light



Categories produk : LED High Bay Lampu > Driverless Led High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan