Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless Led High Bay Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Driverless Led High Bay Lampu

Kategori produk tina Driverless Led High Bay Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Driverless Led High Bay Lampu, Dipingpin High Bay Lampu fixture suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Dipingpin High Bay Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
150W Driverless LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 31.34 - 35.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 35.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

150W Driverless LED High Bay Lampu Ieu 2019 anyar dikaluarkeun Driverless UFO LED High Bay Lampu henteu nganggo teknologi supir, ngajamin 3 taun. Disipation panas alat aluminium keyplate mastikeun umur lampu Surge design tahan. Sareng ieu anu salah...
UFO LED Teluk Lampu Lampu Kanggo Industrial

Harga hijian: USD 29.48 - 33.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 29.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

UFO LED Teluk Lampu Lampu Kanggo Industrial Ieu 2019 anyar dikaluarkeun Driverless UFO LED High Bay Lampu henteu nganggo teknologi supir, ngajamin 3 taun. Disipation panas alat aluminium keyplate mastikeun umur lampu Surge design tahan. Sareng ieu...
Driverless 150w LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 31.34 - 35.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 35.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Driverless 150w LED High Bay Lampu Ieu 2019 anyar dikaluarkeun Driverless UFO LED High Bay Lampu henteu nganggo teknologi supir, ngajamin 3 taun. Disipation panas alat aluminium keyplate mastikeun umur lampu Surge design tahan. Sareng ieu anu salah...
E27 100W LED High Bay Lampu Gudang

Harga hijian: USD 29.48 - 33.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 29.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

E27 100W LED High Bay Lampu Gudang Ieu 2019 anyar dikaluarkeun Driverless UFO LED High Bay Lampu henteu nganggo teknologi supir, ngajamin 3 taun. Disipation panas alat aluminium keyplate mastikeun umur lampu Surge design tahan. Sareng ieu anu salah...
60W Driverless LED High Bay Lampu lampu

Harga hijian: USD 36.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 36.87 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: 60W Driverless LED High Bay Lampu lampu Spésifikasi Produk: Model NO. AD-GKD-60WDL Wattage 60W Voltage AC 85-305V, 50/60Hz Certificate CE, RoHs Beam Angle 30° 60° 90° 120° PC60° Power Factor
Pabrik Industrial 200W LED Bay Bay Lampu

Harga hijian: USD 43.65 - 44.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 43.65 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 44.38 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 32 * 32 * 8cm / CTN 1pcs / CTN 2.24KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Pabrik Industrial 200W LED Bay Bay Lampu Katerangan: LED UFO High Bay boga kamampuan pangémutan-énérgi anu saé ku jaminan 5 taun. Instan mimitian ku NO flickering sareng humming. Héjo sareng Eco-friendly tanpa raksa. Lever arus anggaran parantos...
50W 100W Nation Star LED Lampu Bay Daya

Harga hijian: USD 13.57 - 13.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 13.57 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.79 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 32 * 32 * 8cm / CTN 1pcs / CTN 1.2KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

50W 100W Nation Star LED Lampu Bay Daya Pecifikasi s : Model NO. AD-UFO-50WDL-BZ
Shenzhen UFO LED High Bay Lampu Perumahan

Harga hijian: USD 79.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 79.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 36 * 36 * 22cm / CTN 1pcs / CTN 4.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light Model NO. AD-UFO-150WD1
150W fin LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 29.57 - 30.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 29.57 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 30.06 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

150W Tipe Fin Supir LED High Bay Lampu 150W Driverless LED High Bay Lampu mangrupakeun lampu industri anu gaya anyar. Cai mibanda tipe fin tilelep panas, ngadamel éfék anu ngabandian panas saé. Awak lampu nyaéta pérak, basajan sareng geulis. Ieu LED...
SMD3030 Anyar Driverless LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 49.39 - 50.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 49.39 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.21 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

SMD3030 Anyar Driverless LED High Bay Lampu 150W LED High Bay Lampu nyaéta lampu LED henteu mirah, haratis supir nu hargana murah. Tong hariwang téknologi driverless bakal pondokkeun umur Lampu LED. Panta moal hirup teu kawates. Lampu LED ieu isIP65...
50W No Supir LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 13.57 - 13.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 13.57 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 13.79 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

50W No Supir LED High Bay Lampu 50W LED Driverless High Bay Light mangrupakeun siaran anyar tapi hijikeun panas pisan. Ieu dirarancang salaku dissipation panas jenis fin, panas nyebarkeun gancang. Ieu LED High Bay Light ngadopsi téknologi...
Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 26.61 - 27.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 26.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.04 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 27 * 27 * 25cm / CTN 1pcs / CTN 1.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light Model NO. AD-GKD-100WDL-YY
Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 30.78 - 31.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 30.78 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 31.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 28 * 28 * 20cm / CTN 1pcs / CTN 2.54KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu Model NO. AD-UFO-100WDL-XC
12000lm 100W Driverless LED lampu bay

Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

12000lm 100W Driverless LED lampu bay Spésifikasi Model NO. AD-GKD-100WDL
150W Driverless LED lampu bay High

Harga hijian: USD 57.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 57.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

150W Driverless LED lampu bay High Spésifikasi Model NO. AD-GKD-150WDL

Cina Driverless Led High Bay Lampu suppliers

Driverless dipingpin lampu bay tinggi
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Driverless Led High Bay Lampu, kami produsén profésional ti Driverless Led High Bay Lampu,Dipingpin High Bay Lampu fixture,Dipingpin High Bay Lampu,Aluminium Led High Bay Lampu,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Driverless Led High Bay Lampu pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Driverless Led High Bay Lampu, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Driverless Led High Bay Lampu,Dipingpin High Bay Lampu fixture,Dipingpin High Bay Lampu,Aluminium Led High Bay Lampu,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Driverless Led High Bay Lampu!
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan