Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > 40W IP65 LED Stadion Lampu Banjir Lampu
40W IP65 LED Stadion Lampu Banjir Lampu
  • 40W IP65 LED Stadion Lampu Banjir Lampu

40W IP65 LED Stadion Lampu Banjir Lampu

    Harga hijian: USD 25.89 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: AD-FGD-40WDL

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 30-59W

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V, AC85-300V

LED Chips Brand: Epistar

PF: 0.95

CRI: 80Ra

Name: 40W LED Flood Light

Wattage: 40w

Model: AD-FGD-40WDL

Additional Info

bungkusan: Ukuran CTN: 525 * 355 * 265mm 4PCS / CTN 8.5KG / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

40W 80W 120W 160W IP65 LED Lampu Banjir pikeun Stadion Ténis Pangadilan Cahaya

40W Driverless Module LED Flood Light mangrupakeun modél anyar kami sareng kualitasna alus sarta harga saeutik.

Kelarnaan na nepi ka 130lm / w, anu na sapinuhna tiasa leres sareng kabutuhan lumen luhur anjeun.

Alsota ogé teu boga kalangkang, aréa lieur nalika cahaya. Kami tiasa nawiskeun anjeun lampu anu terang.

40W-High-Power-LED-Outdoor-Industrial-Flood-Light-130lm-W-with-Ies-Available_conew1

Model NO.AD-FGD-40WDL

Wattage

40W

Voltage

AC85-305V

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

130m/w

Power Factor

0.9

Life Time

50000 Hours

Size

291*203*62mm

Chip

SMD 3030

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

30°/60°/90°/120*90°/150*80° 

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40~ + 65 ) Degrees Celsius

Warranty

5 years

Material

Aluminum

Origin

Shenzhen

700

Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan