Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > Super Bright Lampu outdoor Lampu LED Lampu Banjir
Super Bright Lampu outdoor Lampu LED Lampu Banjir
Super Bright Lampu outdoor Lampu LED Lampu Banjir
  • Super Bright Lampu outdoor Lampu LED Lampu Banjir
  • Super Bright Lampu outdoor Lampu LED Lampu Banjir

Super Bright Lampu outdoor Lampu LED Lampu Banjir

    Harga hijian: USD 24.18 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-FL140WBGDL

Lamp Body Material: Aluminum

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Osram

Beam Angle: 120°

Color Temperature: Pure White

Power: ≥100W

Projection Distance: >35m

CRI: 70Ra

Warranty: 2 Years

PF: 0.93

Product Name: Super Bright Outdoor Lighting Fixtures LED Flood L

Model: AD-FL140WBGDL

Wattage: 140W

Lumen: 10705.5LM

Size: L350*W130*H42mm

Light Source: 3030 168 Pcs

Additional Info

bungkusan: CTN Ukuran: 44 * 39 * 34 CM 8 pcs / CTN 21kg

kakuwatan keur ngasilkeun: 80000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Super Bright Lampu outdoor Lampu LED Lampu Banjir


Katerangan:

Lampu caah nyaéta api anu saé, anu kuat anu lega sumebar. Lightta lampu jieunan luhur inténsitas, anu dipaké pikeun nyiptakeun daérah anu gedé. Paling sering dipaké di luar, bakal aya caah hurup di lapang maén bal na acara olahraga. Caah ogé tiasa dianggo di jero rohangan pikeun méteran cahaya pikeun nyiptakeun setélan beurang jieunan. Nalika milih lampu caah, fitur anu signifikan pikeun milari anu bener-bener dimaksudkeun, panyaan luar nagari sareng hirup panjang. Eaton boga rupa-rupa anu aya. Rupa lampu parantos diantarana dina-taneuh, témbok-dipasang, taneuh-dipasang sareng mendes puncak cahaya

Industrial LED Light

Spésifikasi:

Model NO.AD-FL140WBGDL

Wattage

140W

Voltage

AC200-240V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

 10705.5LM 

Power Factor

0.93

Life Time

25000 Hours

Size

 L350*W130*H42mm

Chip

SMD 3030 168pcs

CRI

>75

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40~ + 65 ) Degrees Celsius

Warranty

 2 years

Material

Aluminum+Tempered Glass

Origin

Shenzhen


Lembar data:

1-Driverless LED Flood Light BG Series

2 years warranty led flood light50w led flood light100w led flood light200w led flood light

Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan