Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu
Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu
Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu
  • Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu
  • Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu

Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-FGD-160WDL2

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Osram

Model: AD-FGD-160WDL2

Wattage: 160W

Size: 291*428*62mm

Lumen: 120LM/W

Light Source: Osram 3030

Color Tempreture: 2700-6500k

CRI: 80Ra

Warranty: 5 Years

Beam Angle: 30° 60° 90° 120*90° 150*80

MOQ: 1PCS

Additional Info

bungkusan: CTN Ukuran: 645 * 295 * 375mm 4PCS / CTN 16KG / CTN

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu

Model NO.AD-FGD-160WDL2

Wattage

160W

Voltage

AC85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

120m/w

Power Factor

0.9

Life Time

50000 Hours

Size

291*428*62mm

Chip

Osram 3030

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40~ + 65 ) Degrees Celsius

Warranty

5 years

Material

Aluminum

Origin

Shenzhen

Katerangan:

Lampu Banténg LED High Power Revolusioner anu énggal nyaéta panémbong cahaya paparan seragam sadaya arah, aréa nu dikawasa tiasa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED pikeun patah salib (Sodium / Metal Halide Lampu). Ngagunakeun LEDs tunggal kuat salaku sumber cahaya, sareng karakteristik konduktivitas panas luhur, luruh cahaya anu rueuk, warna cahya murni sareng henteu ngaangkep, patrangan LED parantos digunakeun dina Lampu Arsitéktur, Bentang Lampu sareng Lampu Bumi.

160W-1led flood light 650

Lembar data:


Modular-1

Modular-2

Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan