Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir
Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir
Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir
Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir
  • Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir
  • Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir
  • Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir

Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir

    Harga hijian: USD 62.1 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-FGD-120WDL2

Color Temperature: Warm White, 2700-6500K

Lamp Body Material: Aluminum

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Osram

Power Factor: PF>0.9

Beam Angle: 30°/60°/ 90°/ 120*90°/150*80°

CRI: Ra>80

Warranty: 5 Years

Lumen: 120LM/W

Power: ≥100W, 120w

Size: 291*353*62mm

CTN SIZE: 380*310*120mm

Item: High Quality 120W Driverless LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000 Pieces/ per Year

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir

Pedaran

Lampu sareng Ultra-ipis, Déparasi panas panas, diterangkeun trend anyar LED --- Modular Driverless LED Lampu,

Lampu Banjir LED Ieu nganggo OSRAM LED kualitas luhur, efisiensi lumen kaluaran ultra tinggi tiasa sumping 120lm / w.

Kami 120W Modular Driverless LED Banjir lampu tegangan lega sakumaha AC 85-300V, cocog pikeun pamakéan global.

LED Lampu Lampu Banjir LED anu seueur dianggo di alun-alun, Park, Besar wangunan, Cahaya Arsitéktur jeung Lansekap Lampu jeung sajabana.


Spésifikasi

Model NO.AD-FGD-120WDL2

Wattage

120W

Voltage

AC85-300V

Certificate

CE

Luminance Flux

120m/w

Power Factor

0.9

Life Time

50000 Hours

Size

291*353*62mm

Chip

Osram

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

30°/60°/ 90°/ 120*90°/150*80°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40~ + 65 ) Degrees Celsius

Warranty

5 years

Material

Aluminum

Origin

Shenzhen


Témbongkeun Produk

High Quality 120W Driverless LED Flood Light

High Quality 120W Driverless LED Flood Light

High Quality 120W Driverless LED Flood LightHigh Quality 120W Driverless LED Flood Light

Kaunggulan produk
· Ukuran ultra-leutik ultra-ipis, pikeun ngahemat pengiriman barang pikeun konsumén
· OSRAM 3030 CRI tinggi, kalayan Zener dioda, sareng kasabaran warna kirang ti 3
· Tegalan lega non-stroboscopic
· Program drive Seoul IC, 5 taun jaminan, teu aya driver, PF> 0.9
· Diliwatan CE ngaliwatan EN42671, photobiological security level level 0
· Bisa dianggo di lingkungan kasar tina dikurangan 40 derajat ka 50 derajat
· Ningkatkeun fungsi darurat sareng induksi, anu pohara merenah sareng béaya rendah
· Henteu aya gangguan éléktromagnétik EMI, 10KV Protection Surge
· Efisiensi ultra luhur 120LM / W.
· Hatsink PC COOLER, rupa penampilan

F eatures Fetures

Henteu aya petuk, No gangguan RF, No radiasi UV, Taya raksa.

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional.

Emmisi panas handap , Pembusan panasné.


Aplikasi

Cahaya arsitéktur

Cahaya bentang

Cahaya si adul.

·

Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan