Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > 80W Modular Driverless LED Lampu Banjir
80W Modular Driverless LED Lampu Banjir
80W Modular Driverless LED Lampu Banjir
80W Modular Driverless LED Lampu Banjir
  • 80W Modular Driverless LED Lampu Banjir
  • 80W Modular Driverless LED Lampu Banjir
  • 80W Modular Driverless LED Lampu Banjir

80W Modular Driverless LED Lampu Banjir

    Harga hijian: USD 44.78 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 80W LED Flood Light

Color Temperature: Warm White, 2700-6500K

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 90-99W, 80W

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, BV, CCC, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Osram

Power Factor: PF>0.9

Beam Angle: 30°/60°/ 90°/ 120*90°/150*80°

CRI: Ra>80

Warranty: 5 Years

Lumen: 120LM/W

Size: 291*277*62mm

CTN SIZE: 315*310*120mm

Item: 80W Modular Driverless LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000 Pieces/ per Year

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Rincian Q uick Dip lampu caah

1. Wattage: 80 Watt

2. tegangan: AC 85-300V, 50 / 60Hz

3. CE

4. harga pabrik

5. 120lm / w

6. PF> 0.9

7. Jaminan: 5 taun,

8. Waktu hirup: 50000 jam

Spésifikasi

Model NO.AD-FGD-80WDL2

Wattage

80W

Voltage

AC85-300V

Certificate

CE

Luminance Flux

120m/w

Power Factor

0.9

Life Time

50000 Hours

Size

291*277*62mm

Chip

Osram

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

30°/60°/ 90°/ 120*90°/150*80°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40~ + 65 ) Degrees Celsius

Warranty

5 years

Material

Aluminum

Origin

Shenzhen

80W Modular Driverless LED Lampu Banjir

Pedaran

Kusabab, Lampu sareng Ultra-ipis Na, Disipation panas Cekap, mingpin LED trend anyar --- Modular Driverless LED Banjir lampu favored ku konsumén. Lampu Banjir LED Ieu nganggo OSRAM LED kualitas luhur, efisiensi lumen kaluaran ultra luhur tiasa sumping 120lm / w geulis caang, 10KV Surge Protection . LED Lampu Lampu Banjir LED anu seueur dianggo di alun-alun, Park, Besar wangunan, Cahaya arsitéktur sarta Lansekap Bentang. Jsb. Lampu lega lampu LED LED urang Banjir jadi AC 85-300V, cocog pikeun pamakean global.

Témbongkeun Produk

80W Modular Driverless LED Flood Lights80W Modular Driverless LED Flood Lighting80W Modular Driverless LED Flood Light 80W Modular Driverless LED Flood Light

Kaunggulan produk
· Ukuran ultra-leutik ultra-ipis, pikeun ngahemat pengiriman barang pikeun konsumén
· OSRAM 3030 CRI tinggi, kalayan Zener dioda, sareng kasabaran warna kirang ti 3
· Tegalan lega non-stroboscopic
· Program drive Seoul IC, 5 taun jaminan, teu aya driver, PF> 0.9
· Bisa dianggo di lingkungan kasar tina dikurangan 40 derajat ka 50 derajat
· Ningkatkeun fungsi darurat sareng induksi, anu pohara merenah sareng béaya rendah
· 10KV Surge Protection
· Efisiensi ultra luhur 120LM / W.
· Hatsink PC COOLER, rupa penampilan

F eatures Fetures

Henteu aya petuk, No gangguan RF, No radiasi UV, Taya raksa.

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional.

Emmisi panas handap , Pembusan panasné.

Aplikasi

Cahaya arsitéktur

Cahaya bentang

Cahaya si adul.

· Perhatosan Méméh instalasi

pl mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng peralatan. Tegangan asupan produk produk AC 85-300V

mangga pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan