Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir
  • Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir
  • Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir
  • Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir
  • Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

    Harga hijian: USD 6.36 - 6.47 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 30W LED Flood Light

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W, 30-59W

Projection Distance: 25-35m, 12-18m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 220-240V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Epistar

MOQ: 10pcs

Driver: Driverless

Life Span: 30000 Hours

Power Factor: 0.9

Warranty: 2 Years

Luminous Flux: 90lm/w

CRI: >75Ra

LED QTY: 36 Pcs

Items: 30W Driverless LED Flood Light

Size: L180*W130*H40mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Téknologi henteu aya kamampuh, RIYUEGUANGHUA BG series Slim Driverless LED Banjir Lampu teu aya supir aya peryogi, teu aya wates ti umur hirupna.
Diposisikan salaku Lampu Lampu LED Lampu, LEDless Lampu LED Lampu anu digunakeun chip LED kualitas luhur anu ditékék di Cina, kaluaran lumén 30W nyaéta 1892LM ± 5%, hargana nguntungkeun.
Tegangan Lampu Banjir Lampu LED kami nuju AC 200-240V, Tahan AC 1500V, 600-800V Surge Protection.
Lampu Banjir LED kami diékspor ékspor di seueur nagara sareng daérah.



Hareup seri BG Sawatara Lampu Banténg LED

30W led flood

Sisi Balik seri BG Driverless Lampu Banjir Lampu

30W garden light


Lembar data

led spot lights

led flood lamps

led flood light 100W



Kaunggulan produk:

Driverless LED Banjir Lampu

1, Driverless, béaya rendah

2, cai buktina ganda: lampu lampu IP65 LED, dewan LED IP65

3, tahan AC 1500V, 600-800V Protection Surge

4, daya bakal leuwih handap otomatis upami suhu dewan leuwih ti 85 darajat belah, anjeun nalika hawa handap, daya bakal normal, sareng moal flicker

5, High konduktivitas termal dewan LED

6, file IES availble, simulasi lampu Dialux bisa disadiakeun


tte

Perhatosan Méméh Masang:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk produk AC 200-240V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Aplikasi

Outdoor Led Lampu

Pulo Cahaya

Bentang Lampu

Arch cahaya itectural






ledfloodlights


Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan