Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > 100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir
100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir
100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir
100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir
100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir
  • 100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir
  • 100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir
  • 100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir
  • 100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir

100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir

    Harga hijian: USD 17.28 - 17.56 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.:  AD-FL100WBGDL

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 220-240V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Epistar

MOQ: 10pcs

Driver: Driverless

Life Span: 30000 Hours

Power Factor: 0.9

Warranty: 2 Years

LED QTY: 72 Pcs

Luminous Flux: 90lm/w

CRI: >75Ra

Items: 50W Driverless LED Flood Light

Power: ≥100W

Projection Distance: 25-35m

Size: L300*W240*H50mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir

RIYUEGUANGHUA BG seri Slim Driverless Banjir Lampu ngadopsi teknologi driverless, teu aya supir anu diperyogikeun, teu aya wates ti umur hirupna.
Lampu LED Lampu Bersan LED ieu henteu ngaganggu nganggo chip Cina anu alus, LED fluks lumininus 100W nyaéta 10705LM ± 5%, kualitas alus teuing sareng harga anu lumrah anu perenahna reputasi luhur seueur para nasabah.
Lampu Banjir LED urang anu IES sadia, pelesir kami pikeun pamaterangan katerangan sanés anu sanés kana aplikasi lampu.

Hareup seri BG Sawatara Lampu Banténg LED

flood lamps led

Sisi Balik seri BG Driverless Lampu Banjir Lampu

100W garden light


Lembar data

led spot lights

led flood lamps

led flood light 100W



Kaunggulan produk:

Driverless LED Banjir Lampu

1, Driverless, béaya rendah

2, cai buktina ganda: lampu lampu IP65 LED, dewan LED IP65

3, tahan AC 1500V, 600-800V Protection Surge

4, Daya bakal leuwih handap otomatis upami suhu dewan langkung ti 85 darajat Celsius, sareng hawa hawa laun, daya bakal normal, tur moal flicker

5, High konduktivitas termal dewan LED

6, file IES sadia, simulasi lampu Dialux tiasa disadiakeun


tte

Perhatosan Méméh Masang:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk produk AC 200-240V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

ledfloodlights

Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan