Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W
  • Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W
  • Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W
  • Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W
  • Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

    Harga hijian: USD 74.34 - 81.77 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Osram

Life Span: 50000 Hours

Power Factor: 0.95

MOQ: 10pcs

Warranty: 5 Years

Luminous Flux: 130lm/w

Driver: Driverless

CRI: >80Ra

Size: 291*428*62mm

LED QTY: 256 Pcs

Items: 160W LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah.

Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya wates ti umur hirupna.

Lampu LED henteu terang 160W LED henteu ngagunakeun kualitas luhur OSRAM 3030 LED, kaluaran lumén tiasa sumping dina 130lm / w.

Lampu lega Lampu Lampu LED-lampu urang salaku AC 85-300V, cocog pikeun pamakéan global. LED Banjir Lampu geus loba dianggo dina cahaya Arsitektur, Lampu Bentang sareng Cahaya Lampu jsb.

Hareup Module LED Banjir Lampu

led Stadium light

Sisi Siker tina Module LED Banjir Lampu

Outdoor Led Light fixture


Lembar data

LED Flood Lamp Fixture

160W Driverless flood light



Aplikasi

Outdoor Led Lampu

Pulo Cahaya

Bentang Lampu

Arch cahaya itectural

LED Flood Light Applicate

Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan