Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > 120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir
  • 120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir
  • 120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir
  • 120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir
  • 120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

    Harga hijian: USD 62.1 - 68.31 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 90-99W, ≥100W

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Osram

Life Span: 50000 Hours

Power Factor: 0.95

MOQ: 10pcs

Warranty: 5 Years

Luminous Flux: 130lm/w

Driver: Driverless

CRI: >80Ra

Size: 291*353*62mm

LED QTY: 192 Pcs

Items: 120W LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah.

Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya wates ti umur hirupna.

LEDless Lampu Lampu Lampu ieu nanggepkeun kualitas luhur OSRAM 3030 LED, kaluaran lumen tiasa sumping sareng 130lm / w.

Lampu lega Lampu Lampu LED-lampu urang salaku AC 85-300V, cocog pikeun pamakéan global. LED Banjir Lampu geus loba dianggo dina cahaya Arsitektur, Lampu Bentang sareng Cahaya Lampu jsb.

Hareup Module LED Banjir Lampu

120W Modular LED Flood Light Without Driver

Sisi Siker tina Module LED Banjir Lampu

Outdoor Led Light


Lembar data

LED Flood Lamp Fixture

120W Driverless flood light

Kaunggulan produk:

LED Lampu Banjir

1, OSRAM 3030 CRI tinggi, sareng Zener dioda, sareng kasabaran warna kirang ti 3

2, Wide-voltage non-stroboscopic

3, program drive IC Seoul, jaminan 5 warsih, driverless, PF> 0.9

4, Passed CE ngaliwatan EN42671, photobiological security level level 0

5, efisiensi Ultra luhur 125LM / W.

6, No gangguan EMI éléktromagnétik, 10KV Protection Surge

7, PC COOLER pemanasan, penampilan rupa

tte

Perhatosan Méméh Masang:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk produk AC 100-277V atanapi AC85-300V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Aplikasi

Outdoor Led Lampu

Pulo Cahaya

Bentang Lampu

Arch cahaya itectural






LED Flood Light Application

Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan