Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > 50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir
  • 50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir
  • 50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir
  • 50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir
  • 50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir

50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir

    Harga hijian: USD 10.18 - 10.35 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.:  AD-FL50WBGDL

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220V

MOQ: 10pcs

Driver: Driverless

Power: 30-59W

Projection Distance: 12-18m

Operating Voltage: 220-240V

LED Chips Brand: Epistar

Size: L250*W180*H40mm

Life Span: 30000 Hours

Power Factor: 0.9

Warranty: 2 Years

LED QTY: 72 Pcs

Luminous Flux: 90lm/w

CRI: >75Ra

Items: 50W Driverless LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir

RiYUEGUANGHUA Driverless LED Flood Light mangrupakeun lampu LED anu kasohor di pasar.
Téknologi henteu ngagaduhan driverless anyar anu dipangaruhan, teu aya supir waé, hirupna henteu kawates.
Lampu Banjir LED Driverless kami nganggo Cina LED chip anu alus, kaluaran 50W lumen nyaéta 3983LM ± 5%.
Ganda waterproof ngajamin lampu umurna panjang. Kadua lampu LED sareng papan LED mangrupikeun IP65. Henteu ruksak hampang ku cai.

Hareup seri BG Sawatara Lampu Banténg LED

50W flood light

Sisi Balik seri BG Driverless Lampu Banjir Lampu

50W garden light


Lembar data

led spot light

led flood lamp

led flood light 50W



Kaunggulan produk:

Driverless LED Banjir Lampu

1, Driverless, béaya rendah

2, cai buktina ganda: lampu lampu IP65 LED, dewan LED IP65

3, tahan AC 1500V, 600-800V Protection Surge

4, Daya bakal leuwih handap otomatis upami suhu dewan langkung ti 85 darajat Celsius, sareng hawa hawa laun, daya bakal normal, tur moal flicker

5, High konduktivitas termal dewan LED

6, file IES sadia, simulasi lampu Dialux tiasa disadiakeun



Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan