Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu
  • Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu
  • Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: LED Flood Light Fixtures

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Osram

LED Type: Osram 3030

Driver: Seoul IC Drive Program

Lumens: 125lm/w

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Item: 100w LED Flood Light Fixtures

Beam Angle: 120 Degrees

Size: 295*402*60mm

MOQ: 1 PCS (Osram 3030 100w LED Flood Light Fixtures)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

Katerangan:

Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED pikeun Alam Lampu Lampu Banjir (Sodium / Metal Halide Lampu). Ngagunakeun Osram 3030 LEDs tunggal anu kuat pikeun sumber cahya, anu gaduh sakumna konduktivitas panas panas, luruh cahaya anu low, warna cahya murni sareng henteu ngalangkang, patrangan LED parantos digunakeun dina Lampu Arsitektur, Lampu Bentang sareng Lampu Bumi

3030 LED Flood Light

LED Flood Light Fixtures_


Lembar data:

Model NO. AD-FGD-100WDL

Wattage

100W

Voltage

AC 85-300V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

125lm/w

Power Factor

>0.95

Size

295*402*60mm

Chip

Osram 3030 128PCS

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

5kg

CTN Size

495*365*125mm  1pcs/ctn

Osram 3030 100w LED Flood Light FixturesLED Flood Light Fixtures




Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:


· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Tempat Umum, Bentang jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.



Bungkusan sareng pengiriman barang:

160w Modular Driverless LED Floodlight

160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan