Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu > Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65
  • Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65
  • Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65
  • Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65
  • Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

    Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 90-99W

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Osram

Size: 291*277*62mm

Life Span: 50000 Hours

Power Factor: 0.95

MOQ: 10pcs

Warranty: 5 Years

LED QTY: 128 Pcs

Luminous Flux: 130lm/w

Driver: Driverless

CRI: >80Ra

Items: 80W LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65

Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara.

Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya wates ti umur hirupna.

LEDless Lampu Lampu Lampu ieu nanggepkeun kualitas luhur OSRAM 3030 LED, kaluaran lumen tiasa sumping sareng 130lm / w.

Lampu lega Lampu Lampu LED-lampu urang salaku AC 85-300V, cocog pikeun pamakéan global. LED Banjir Lampu geus loba dianggo dina cahaya Arsitektur, Lampu Bentang sareng Cahaya Lampu jsb.

Hareup Module LED Banjir Lampu

Led Flood Light

Sisi Siker tina Module LED Banjir Lampu

Outdoor Led Light


Lembar data

LED Flood Lamp

80W Driverless flood light23

Kaunggulan produk:

LED Lampu Banjir

1, OSRAM 3030 CRI tinggi, sareng Zener dioda, sareng kasabaran warna kirang ti 3

2, Wide-voltage non-stroboscopic

3, program drive IC Seoul, jaminan 5 warsih, driverless, PF> 0.9

4, Passed CE ngaliwatan EN42671, photobiological security level level 0

5, efisiensi Ultra luhur 125LM / W.

6, No gangguan EMI éléktromagnétik, 10KV Protection Surge

7, PC COOLER pemanasan, penampilan rupa

tt


Aplikasi

Outdoor Led Lampu

Pulo Cahaya

Bentang Lampu

Arch cahaya itectural


LED Flood Light Application

Categories produk : LED Lampu Banjir > Driverless LED Banjir Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan