Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Zigbee Dimmable (Total 17 Products for Zigbee Dimmable)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Zigbee Dimmable

Kami husus Zigbee Dimmable pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Zigbee Dimmable kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Zigbee Dimmable merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
200w UFO LED High Bay Lampu Zigbee Dimmable

Harga hijian: USD 58.02 - 58.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 58.02 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 58.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

200w UFO LED High Bay Lampu Zigbee Dimmable Katerangan: 200w UFO LED High Bay Lampu Zigbee Dimmable nyaeta Smart UFO LED High Bay Light, 200w LED High Lampu, Lampu wille be dde Lembar data: Model NO. AD-UFO-200W1
China Manufacturer of Zigbee Dimmable
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
High Quality Zigbee Dimmable China Supplier
8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. UGR ngan 17 !!! Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
Professional Manufacturer of Zigbee Dimmable
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
Expert Manufacturer of Zigbee Dimmable
Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu

Harga hijian: USD 83.96 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 83.96 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun...
China Supplier of Zigbee Dimmable
Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 928.03 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu • Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali. • chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB chip, unggal dioda ngagaduhan Zenger anu...
China Factory of Zigbee Dimmable
Dimmable 1000W LED Grow Lampu hydroponic

Harga hijian: USD 359.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén 1000W LED tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh pikeun Tutuwuhan Veg sareng Kembang • Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali. • chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB...
Zigbee Dimmable Export
Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 32.89 - 33.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 32.89 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu Katerangan: Urang tiasa ngalakukeun 3 warna perumahan béda, bodas, hideung, atanapi pérak, sareng ukuranana béda, watt, pikeun LED Linear Light, White Black Silver 0-10V Dimmable 1200mm...
Competitive Zigbee Dimmable China Supplier
35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 35W LED Linear Light

35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu Pedaran Salaku promosi LED Linear Lampu anyar, AD-LP5276 Linear LED Lampu mangrupakeun produk anu populér di sakuliah dunya. Kalayan dipaké di kantor, gim, studio, jsb. Tempatna kusabab gaya anu...
Leading Manufacturer of Zigbee Dimmable
70W Warna robah-robah Dimmable LED lampu Lampu

Harga hijian: USD 84.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 84.92 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 70W LED Linear Light

70W Warna robah-robah Dimmable LED lampu Lampu Model NO.AD-LP5276 Wattage 70W Voltage AC 85-265V Luminance Flux 120-130lm/w THD <10% Life Time 50000 Hours Size Length: 2M Section Size: 52x76mm Chip Brand Optional LED Qty
Professional Factory of Zigbee Dimmable
Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Harga hijian: USD 55.38 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
1 Bag/Bags USD 55.38 / Bag/Bags

merek: AD komérsial

bungkusan: Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Sertipikat: CE

Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah Spésifikasi: Model NO.AD-LP5276 Wattage 80W Voltage AC 85-265V Luminance Flux 90lm/w Life Time 50000
CE RoHS1200W LED Dimmable Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 388.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 388.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

CE RoHS1200W LED Dimmable Tumuwuh Lampu Bisa nyayogikeun anjeun solusi pikeun sadaya lampu anu sauranana. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun pabrik tutuwuhan ageung / rumah kaca /...
Integrated 2500W Dimmable Spéktrum Full LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 928.03 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 800 * 800 * 11mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Integrated 2500W Daya High Dimable Spéktrum Full LED Kangker Lampu akuarium hampang Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 530 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 530 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 720 * 480 * 115MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Borongan 1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya kanggo Pabrik Pabrik Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
1200W Dimmable Full Spéktrum COB LED Tutuwuhan Tuwuh Lampu

Harga hijian: USD 485.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 485.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

1200W Dimmable Full Spéktrum COB LED Tutuwuhan Tuwuh Lampu 600w, 900w, LED 1200w Tumuwuh Lampu hurung. Baking kuburan beusi perumahan sareng bahan perumahan kaca tempered. LED: COB + 5W LED kakuatan tinggi. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor....
600W Dimmable LED Tumuwuh Lampu kanggo Vge / Bloom

Harga hijian: USD 237.05 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 237.05 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

600W Dimmable LED Tumuwuh Lampu kanggo Vge / Bloom 600w, 900w, LED 1200w Tumuwuh Lampu hurung. Baking kuburan beusi perumahan sareng bahan perumahan kaca tempered. LED: COB + 5W LED kakuatan tinggi. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor. Saperti...
WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 928.03 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu • Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali. • chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB chip, unggal dioda ngagaduhan Zenger...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan