Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Ufo High Bay (Total 24 Products for Ufo High Bay)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Ufo High Bay

Kami husus Ufo High Bay pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Ufo High Bay kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Ufo High Bay merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
60w 100w 120w LED High Bay Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

60w 100w 120w LED High Bay Lampu Katerangan: Led High Bay bisa dibagi dumasar lampu-lampu panambangan lampu tradisional (contona lampu tambang natrium, lampu pertambangan raksa, jsb) sareng lampu pertambangan LED. IP65 CE ROHS Ce rtificated 60w...
China Manufacturer of Ufo High Bay
Driver Meanwell 150W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 77.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 77.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W UFO LED High Bay Light

Driver Meanwell 150W LED High Bay Lampu Runtuyan UFO LED High Bay Lampu mangrupakeun seri jual panas Bay Bay RIYUEGUANGHUA. Fitur IP65 pastikeun lampu aréa jalan tiasa dianggo dina tempat anu beueus, henteu sieun ngaruksak cai. Supir kualitas luhur...
High Quality Ufo High Bay China Supplier
Protection Surge 200W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 90.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 90.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED High Bay Light

Protection Surge 200W LED High Bay Lampu 200W RIYUEGUANGHUA A runtuyan UFO LED High Bay Light mangrupakeun hiji pilihan anu hadé pikeun tempat industri. Cikerang Lampu LED Chip ngahontal 120LM / W, cetak cukup. Tilu jenis hawa kelir kanggo pamilih...
Professional Manufacturer of Ufo High Bay
Daya High 200 Watt LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 95.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 95.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Bay Light

Daya High 200 Watt LED Bay Lampu Fluks lumén Luhur High Bay Lampu ngahontal 120LM / W, saloba 252 piese OSRAM 3030 LED, jarak proyéksi kira-kira 15m, aréa radiasi kira-kira 150-200²m. Supir brand kawentar MEANWELL, jaminan kualitas. Perlindungan...
Expert Manufacturer of Ufo High Bay
Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 30.78 - 31.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 30.78 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 31.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 28 * 28 * 20cm / CTN 1pcs / CTN 2.54KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu Model NO. AD-UFO-100WDL-XC
China Supplier of Ufo High Bay
Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 26.61 - 27.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 26.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.04 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 27 * 27 * 25cm / CTN 1pcs / CTN 1.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light Model NO. AD-GKD-100WDL-YY
China Factory of Ufo High Bay
150W Aluminium LED Gudang Lampu

Harga hijian: USD 77.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 77.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

150W Aluminium LED Gudang Lampu Runtuyan C LED High Bay Light mangrupakeun lampu indusrial jual panas anyar urang. Penampilan anu dirarancang anyar anu henteu angkat dina 2 warna. Hideung atanapi pérak. Warna béda dipake pikeun tempat gaya anu béda....
Ufo High Bay Export
Shenzhen UFO LED High Bay Lampu Perumahan

Harga hijian: USD 79.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 79.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 36 * 36 * 22cm / CTN 1pcs / CTN 4.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light Model NO. AD-UFO-150WD1
Competitive Ufo High Bay China Supplier
2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial

Harga hijian: USD 83.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 83.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 41 * 41 * 22cm / CTN 1pcs / CTN 4.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial Model NO. AD-UFO-150WAB
Leading Manufacturer of Ufo High Bay
100W Nation Star 3030 UFO LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 55.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 55.78 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 36 * 36 * 22cm / CTN 1pcs / CTN 3.1KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

100W Nation Star 3030 UFO LED Bay Lampu Katerangan: 100w ufo bay tinggi dipingpin. : UFO dipingpin lampu bay tinggi . Kakuatan: 100w .
Professional Factory of Ufo High Bay
100W 10000-11000LM UFO LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 69.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 69.11 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 100W 10000-11000LM UFO LED High Bay Lampu

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

100W 10000-11000LM UFO LED High Bay Lampu Katerangan: 100W LED UFO High Bay Lighting , LED High Bay Lights , High Bay Lighting , 12000lm, 100W Equiv, ngagantikeun idéal pikeun lampu induksi
50W 100W Nation Star LED Lampu Bay Daya

Harga hijian: USD 13.57 - 13.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 13.57 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.79 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 32 * 32 * 8cm / CTN 1pcs / CTN 1.2KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

50W 100W Nation Star LED Lampu Bay Daya Pecifikasi s : Model NO. AD-UFO-50WDL-BZ
200W LED High Bay Lampu UFO Industrial 140lm / w

Harga hijian: USD 82.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 82.71 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 36 * 36 * 22cm / CTN 1pcs / CTN 4.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light Katerangan: Kami LED High Bay Light tiasa ngaganti alat-alat halida logam 250 sa 750 watt anjeun aya dina gudang, pabrik, gim atanapi daérah anu kabuka. The 150 watt LED High Bay UFO mangrupakeun...
AC220V Philips Supir UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 55.07 - 56.81 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 55.07 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 55.94 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 56.81 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: GW: 3.54kg ukuranana 1 PCS / CTN CTN: 340 * 340 * 200mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

AC220V Philips Supir UFO LED High Bay Light Katerangan: Modél anu anyar anyar LED UFO High Bay Light. Supir disusun ku Philips. Posisi supir ogé béda ti hiji tradisional. Bisa mastikeun pasti kualitas. Tegangan oge leuwih ajeg. AC 220-240V. Janten...
Murah 150w UFO LED High Bay Lampu pikeun gudang

Harga hijian: USD 58.38 - 59.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 58.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 59.29 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Murah 150w UFO LED High Bay Lampu pikeun gudang Katerangan: Murah, 150w UFO LED High Bay Lighting pikeun gudang na nyaeta mirah lampu LED High Bay Lampu, digunakeun pikeun Gudang, Pabrik, Gym sareng anu sanésna. jeung pikeun LED High Bay Light, Paké...
Kakawasaan Gedé Babak 200w LED UFO High Bay Light

Harga hijian: USD 69.77 - 70.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 69.77 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kakawasaan Gedé Babak 200w LED UFO High Bay Light Katerangan: High Power Babak 200w LED UFO High Bay Light mangrupakeun lampu LED Lampu Lampu Lampu Gedé, anu dianggo pikeun Gudang, Kilang kitu, Gym sareng lianna. jeung pikeun LED High Bay Light,...
Meanwell Driver 100W UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 55.93 - 58.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 55.93 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 57.28 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 58.64 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: CTN Ukuran: 32 * 32 * 21cm 1 pcs / ctn NW: 2.98KG GW: 3.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Meanwell Driver 100W UFO LED High Bay Light Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain...
150W UFO LED High Bay Lampu sareng Ce & RoHS

Harga hijian: USD 74.88 - 78.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 74.88 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 76.69 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 78.5 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: CTN Ukuran: 41 * 41 * 23cm 1 pcs / ctn NW: 3.63KG GW: 4.23KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

150W UFO LED High Bay Lampu sareng Ce & RoHS Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku...
IP65 200W UFO LED Lampu Teluk Luhur

Harga hijian: USD 90.08 - 95.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 90.08 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 95.2 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: CTN Ukuran: 45 * 45 * 23cm 1 pcs / ctn NW: 4.53KG GW: 5.33KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 200W UFO LED Lampu Teluk Luhur Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain pinter...
120 Gelar 150W UFO LED High Bay lampu

Harga hijian: USD 72.23 - 76.97 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 72.23 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 73.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 76.97 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 390 * 390 * 210mm GW: 4.5kg 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

120 Gelar 150W UFO LED High Bay lampu Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain pinter...
Bodas 200W UFO Lampu LED Lampu Bay Bay

Harga hijian: USD 88.32 - 93.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 88.32 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 89.56 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 93.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 450 * 450 * 230mm GW: 5kg 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Bodas 200W UFO Lampu LED Lampu Bay Bay Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain pinter...
Meanwell ELG 200W Luhur Bay Lampu Gudang

Harga hijian: USD 85.84 - 88.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 85.84 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 87.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 88.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 460 * 460 * 230mm 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Meanwell ELG 200W Luhur Bay Lampu Gudang Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan