Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Tunnel Light (Total 24 Products for Tunnel Light)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tunnel Light

Kami husus Tunnel Light pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Tunnel Light kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Tunnel Light merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
50w 100w 200w 400w LED High Mast Mast Light / LED Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 33.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 110 * 190MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

50w 100w 200w 400w LED High Mast Mast Light / LED Torowongan Lampu Lembar data Model NO RYGH-SDD-50W
China Manufacturer of Tunnel Light
100w dipingpin lampu torowongan + dipingpin lampu tihang tinggi

Harga hijian: USD 59.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 59.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 110 * 250MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

100w dipingpin lampu torowongan / dipingpin lampu tihang tinggi Lembar data Model NO RYGH-SDD-100W
High Quality Tunnel Light China Supplier
150w 200w 250w 300w Panas anu mendakan lampu di torowongan / hurung lampu luhur tihang

Harga hijian: USD 76.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 76.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 110 * 330MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

150w 200w 250w 300w Hot ngajual dipingpin lampu torowongan + dipingpin lampu tihang tinggi Lembar data Model NO RYGH-SDD-150W
Professional Manufacturer of Tunnel Light
IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur

Harga hijian: USD 91.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 120 * 400MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur Lembar data Model NO RYGH-SDD-200W
Expert Manufacturer of Tunnel Light
Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan

Harga hijian: USD 111.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 111.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 120 * 480MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan Lembar data Model NO
China Supplier of Tunnel Light
Ip65 SMD3030 LED Lampu Anti Anti 300W Garasi Tri-Buktina Led Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 194.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 194.12 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 140 * 400MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Ip65 SMD3030 LED Lampu Anti Anti 300W Garasi Tri-Buktina Led Torowongan Lampu Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir Brand anu...
China Factory of Tunnel Light
50w 100w 150w 200w 300w 400w waktos lumens tinggi ip65 dipingpin lampu torowongan

Harga hijian: USD 194.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 194.12 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 140 * 480MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

50w 100w 150w 200w 300w 400w waktos lumens tinggi ip65 dipingpin lampu torowongan Lembar data Model NO RYGH-SDD-400W
Tunnel Light Export
Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan

Harga hijian: USD 227.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 227.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 140 * 480MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan Lembar data Model NO RYGH-SDD-500W
Competitive Tunnel Light China Supplier
Wagub Lampu Industri Lampu Lampu Lampu Lampu 100W 200W Led Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 305.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 305.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 140 * 550MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Wagub Lampu Industri Lampu Lampu Lampu Lampu 100W 200W Led Torowongan Lampu Lembar data Model NO RYGH-SDD-600W
Leading Manufacturer of Tunnel Light
Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light

Harga hijian: USD 328.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 328.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS/CE/TUV/CB/ETL/SAA

Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi...
Professional Factory of Tunnel Light
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Mirah LED Harga Street Light

Harga hijian: USD 12.09 - 12.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Mirah LED Harga Street Light Katerangan: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Runtuyan Lampu Lampu kami LED Street, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Sejenna Led...
High Lumen 200w Driverless Led Floodlight Ip65 Lampu Bantih Lampu Bantan Kalurih

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10-500 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

High Lumen 200w Driverless Led Floodlight IP65 Cahaya Lampu Banjir Lampu Kaamanan Outdoor * Nyoko konstanta-arus pikeun ngadalikeun sirkuit. Ku perlindungan panas-suhu, panyalindungan pondok pondok, kinerja reliabiliti tinggi, umur panjang tiasa...
Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight

Harga hijian: USD 744.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 744.72 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-1200W
Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight

Harga hijian: USD 430.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 430.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-600W
400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang

Harga hijian: USD 277.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 277.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang Lembar data Model NO RYGH-BYL-400W
LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis

Harga hijian: USD 330.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 330.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis
Integrated 70w Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 339.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 339.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1195 * 500 * 190mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Integrated 70w Solar LED Street Light 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu....
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan