Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Tumuwuh Led Lampu (Total 24 Products for Tumuwuh Led Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tumuwuh Led Lampu

Kami husus Tumuwuh Led Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Tumuwuh Led Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Tumuwuh Led Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden

Harga hijian: USD 12.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé...
China Manufacturer of Tumuwuh Led Lampu
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

Harga hijian: USD 11.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W. Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High...
High Quality Tumuwuh Led Lampu China Supplier
Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu Jero 300W

Harga hijian: USD 31.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 31.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 36.7 * 29.8 * 6.7CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu Jero 300W Témbongkeun Produk Paremeter
Professional Manufacturer of Tumuwuh Led Lampu
IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 134.68 - 137.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 134.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 135.74 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 137.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 920 * 280 * 220MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Expert Manufacturer of Tumuwuh Led Lampu
Shenzhen 192W COB LED Plant Grow Lampu

Harga hijian: USD 52.08 - 55.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 53.98 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 55.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 520 * 332 * 265mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Shenzhen pabrik 38W 48W 96W COB LED Plant tumuwuh Lampu pikeun dijual Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
China Supplier of Tumuwuh Led Lampu
Lampu Pangéran Lampu Hydroponics Kualitas High 75W Luhur

Harga hijian: USD 39.77 - 43.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 39.77 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Lampu Pangéran Lampu Hydroponics Kualitas High 75W Luhur Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
China Factory of Tumuwuh Led Lampu
Tangkuban Parahu hydroponic 450w cob spéktrum pinuh indoor dipingpin tumuwuh lampu lampu bar

Harga hijian: USD 199.81 - 216.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 199.81 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 208.33 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 216.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Tangkuban Parahu hydroponic 1000w 450w cob spéktrum pinuh indoor dipingpin tumuwuh lampu lampu bar Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
Tumuwuh Led Lampu Export
Pangalusna pinuh spéktrum 300 watt dipingpin tumuwuh lampu pikeun dijual

Harga hijian: USD 194.51 - 285.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5 Piece/Pieces USD 194.51 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 275.57 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 285.04 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Pangalusna pinuh spéktrum 300 watt dipingpin tumuwuh lampu pikeun dijual Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan...
Competitive Tumuwuh Led Lampu China Supplier
2019 Popular gaya 300W Full Spéktrum dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 123.11 - 126.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 123.11 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 125.31 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 126.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

2019 Popular gaya 300W Full Spéktrum dipingpin tumuwuh lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Leading Manufacturer of Tumuwuh Led Lampu
Plant Spéktrum Pinuh Spéktrum 450W LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 172.35 - 176.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 172.35 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 174.24 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 176.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Plant Spéktrum Pinuh Spéktrum 450W LED Kembang Lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Professional Factory of Tumuwuh Led Lampu
Patén 1000W LED tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh pikeun Tutuwuhan Veg sareng Kembang

Harga hijian: USD 359.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén 1000W LED tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh pikeun Tutuwuhan Veg sareng Kembang • Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali. • chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB...
Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 928.03 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu • Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali. • chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB chip, unggal dioda ngagaduhan Zenger anu...
Integrated 2500W Dimmable Spéktrum Full LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 928.03 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 800 * 800 * 11mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Integrated 2500W Daya High Dimable Spéktrum Full LED Kangker Lampu akuarium hampang Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 60.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 60.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
cob tutuwuhan jero ruangan hydroponics spéktrum pinuh 900W mingpin tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 348.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 348.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

900W Noas runtuyan COB LED Grow Light Spésifikasi: Model
50W LED Tuwuh Lampu Ultra-ipis UFO LED Rohangan Pabrik Tumuwuh dipingpin Lampu kanggo Seeding

Harga hijian: USD 12.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 12.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

50W LED Tuwuh Lampu Ultra-ipis UFO LED Rohangan Pabrik Tumuwuh dipingpin Lampu kanggo Seeding
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan