Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Tumuwuh Lampu (Total 24 Products for Tumuwuh Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tumuwuh Lampu

Kami husus Tumuwuh Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Tumuwuh Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Tumuwuh Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
COB Chip 200W LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 100.14 - 96.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 100.14 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 103.37 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 104.98 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 96.91 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Flood Light

COB Chip 200W LED Banjir Lampu Hoyong ka Lampu Banjir LED husus? Hoyong meunang pasaran gampang? Anjeun moal tiasa sono rarancang patén ieu LED Lampu Banjir Lampu. Sadia dina 100W nepi ka 500W, digunakeun LED Flip Chip COB, hargana kirang sareng...
China Manufacturer of Tumuwuh Lampu
250 Watt Industrial Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 115 - 124.58 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 115 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 118.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 122.67 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 124.58 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 250W LED Flood Light

250 Watt Industrial Lampu LED Lampu Lampu LED Lampu LED anu nembar panarajangan sarta diputerkeun di konsumén di payunna dina pasaran. Hasta perumahan khusus, diprosés kalayan lukisan, padet léngkah korosi. 100W mun 500W sadia, tegangan input...
High Quality Tumuwuh Lampu China Supplier
Produsén Shenzhen 300w LED Lampu Lampu Bumi

Harga hijian: USD 161.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 161.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Produsén Shenzhen 300w LED Lampu Lampu Bumi Katerangan: Produsén Shenzhen 300w Lampu Banjir LED Lampu COB nyaéta COB LED Modular Lampu lampu banté LED, nganggo 6 PCB COB, desain patén, tiasa ngalakukeun 50-500w. Jaminan 5 taun. Lembar
Professional Manufacturer of Tumuwuh Lampu
300w COB LED Plant tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 247.98 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.98 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

300w COB LED Plant tumuwuh Lampu Katerangan: 300w COB LED Plant Grow Lampu nyaéta kakuatan tinggi LED tumuwuh Lampu, Paké Flip COB LED, Modular Design, Full Aluminium Perumahan, qualiy tinggi sareng harga murah. Lembar
Expert Manufacturer of Tumuwuh Lampu
SMD3030 Anyar Driverless LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 49.39 - 50.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 49.39 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.21 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W Driverless LED High Bay Light

SMD3030 Anyar Driverless LED High Bay Lampu 150W LED High Bay Lampu nyaéta lampu LED henteu mirah, haratis supir nu hargana murah. Tong hariwang téknologi driverless bakal pondokkeun umur Lampu LED. Panta moal hirup teu kawates. Lampu LED ieu isIP65...
China Supplier of Tumuwuh Lampu
Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.:  40W LED Grow Light

Paremeter Produk Model NO.ADAPL-75RBUI-40W Nominal Power 40W Actual Power 10W Voltage AC 85-265V LED wavelength R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm Life Time 30000 Hours Size 338x110x16mm LED Qty
China Factory of Tumuwuh Lampu
300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu

Harga hijian: USD 28.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 28.46 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 300W LED Grow Light

300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu Naha anjeun bingung tentang milih lampu anu langkung lengkep sareng nyugemakeun pikeun ngamajukeun tumuwuh tangkal? Bageur nawaran reureuh di kasampak di urang LED Lampu tumuwuh panas panas. Ieu bakal...
Tumuwuh Lampu Export
Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu CE RoHs

Harga hijian: USD 9.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.34 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran batin jero: 41 * 12.5 * 3.4CM, MEAS: 42.5 * 27 * 38CM 20PCS / Carton, Beurat kotor: 16.3Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum LED Lampu Tumuwuh Lampu nganggo CE RoHS Description: Advanced LED Lights manufactures quality Full Spectrum Grow Lights. Get higher yields on all crops with our USA made LEDs. the market is growing for efficient and effective equipment for...
Competitive Tumuwuh Lampu China Supplier
300W LED Tumuwuh Lampu Tangkuban Parahu sareng Karembangan

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran batin jero: 51.0 * 17.8 * 6.0CM, MEAS: 52.6 * 37 * 32.5CM 10PCS / Carton Beurat kotor: 18Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

300W LED Tumuwuh Lampu Tangkuban Parahu sareng Karembangan Description: Our options range from lightweight LED grow lights, which don't hum or have lamps to replace, to the brightest High-Intensity Discharge lights. With an air-cooled HID system to...
Leading Manufacturer of Tumuwuh Lampu
Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh

Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh Katerangan: Kualitas Luhur 10W Lampu Besar LED Lampu sareng Spéktrum Pinuh nyaéta 2018 Rarancang Patén Tukang Panginepian Lampu Pangluatan Lampu Sambat Karya Janten Tahap Lampu Lampu...
Professional Factory of Tumuwuh Lampu
Profésional 65W LED Lampu Tumuwuh Pambangan sareng Spéktrum Pinuh

Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Profésional 65W LED Lampu Tumuwuh Pambangan sareng Spéktrum Pinuh Katerangan: Kualitas Luhur 10W Lampu Besar LED Lampu sareng Spéktrum Pinuh nyaéta 2018 Rarancang Patén Tukang Panginepian Lampu Pangluatan Lampu Sambat Karya Janten Tahap Lampu Lampu...
Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 12.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran batin jero: 37 * 34 * 4.0CM, MEAS: 43.5 * 38.5 * 37 CM 10PCS / karton Beurat kotor: 12.2Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu Description: Guaranteed Best Price On LED Grow Lights. Nurture your plants with light from the best angle. This versatile grow
UFO Red Blue UV IR LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 13.28 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 13.28 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Beurat Net: 780g / PCS Ukuran batin jero: 37 * 34 * 4.0CM, MEAS: 43.5 * 38.5 * 37 CM 10PCS / Carton, Gross weight: 12.2Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

UFO Red Blue UV IR LED Tumuwuh Lampu Description: Cheap, energy efficient, durable LED grow lights are becoming more and more popular as home grow lights for both professional growers and for plant enthusiasts. Although certain plants prefer...
Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 13.28 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 13.28 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 50W LED Grow Light

Paremeter Produk Model NO. ADUFO-250RBUI-50W Nominal Power 50W Actual Power 35W Voltage AC 85-265V LED wavelength R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm Life Time 30000 Hours Size 330x33mm LED
Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 12.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: ADGL-225RB-45W

Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W. Tutuwuhan butuh cahaya tapi cahya panonpoé teu cukup? Lampu LED tumuwuh urang tiasa ngabantosan anjeun. 45W...
Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 27 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 27 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: ADAPL-100RBWUI-C300W

Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 65W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 300W. Lampu LED Ieu husus dianggo pikeun tutuwuhan, ngabantosan dina tumuwuh, ngaronjatna produksi sareng...
IP65 SMD 3030 100w LED linier tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 65.07 - 70.49 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 65.07 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.49 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 SMD 3030 100w LED linier tumuwuh Lampu Katerangan: 100w Module LED High Bay 100w linier LED Grow Lampu dirobah tina Lampu LED bateran Lampu luhur LED, kami nganggo Beureum, Bulao, UV, IR Profesional Warna Sumber LED Kanggo, Numutkeun rasio anu...
Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Spéktrum Pinuh Lampu Kualitas Profesional Kualitas Kualitas Pisan 65w LED Lampu nyaéta 2018 desain anyar Pasipatan Tumuwuh Lampu Gedé, Geus nganggo 300pcs SMD 3030, Alloy Aluminium + PC...
Harga Pabrik Kualitas anu luhur Kénging 300 k LED

Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Harga Pabrik Kualitas anu luhur Kénging 300 k LED Katerangan: Kualitas Pisan anu Parangkat Kualitas Kajadian Kedéwa Kacamatan Gedé 300w Gesar Lampu Tumuwuh LED nyaéta 2018 dina desain anu agem LED Lamp Lampt Lampu, Lampu LED Lampu : Red 620-630nm...
Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 29.45 - 29.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 29.45 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 29.53 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Luhur 3 taun Jaminan ABS PC 300W Panel LED Grow Lampu profésional Lampu Spéktrum Pabrik LED Tuwuh Lampu Lampu, sareng anu éndah luar, urang tiasa masihan nongkrong garis. Bisa kerekan....
Jaminan 3 taun SMD 3030 Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Harga Pabrik Kualitas anu luhur Kénging 300 k LED Katerangan: Jaminan 3 warsih SMD 3030 Full Spéktrum 65w LED Grow Lampu nyaéta produk panas-ngajual di pasar. Kami nganggo UV, IR, RED, BLUE warna béda LED Sumber, ku kituna tiasa ngahontal pangaruh...
100W Aluminium Perumahan LED High Bay lampu

Harga hijian: USD 68.34 - 73.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 68.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 69.78 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 73.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 450 * 450 * 230mm GW: 5.5kg 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

100W Aluminium Perumahan LED High Bay lampu Katerangan: UFO LED lampu bay tinggi populér pikeun lampu gudang, fasilitas manufaktur, tumuwuh lampu, panyimpenan tiis, sareng aplikasi cahaya komérsial jeung industri lianna. Teluk tinggi UFO kami nyaéta...
High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 10.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.9 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 225 * 200 * 45mm MEAS: 570 * 415 * 250mm 20PCS / karton Beurat kotor: 14.5Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu Description: Accelerate indoor plant growth with energy-efficient Feit Electric LED Grow Light Bulb and fixtures. Our LED Grow Lights are ideal for greenhouse, horticulture, hydroponic or aquaponic planting and...
100W Changeable Kersa Bodas LED Plant tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 18.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 18.86 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 275 * 207 * 53mm MEAS: 490 * 410 * 285mm 10PCS / karton Beurat kotor: 16Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

100W Changeable Kersa Bodas LED Plant tumuwuh Lampu Description: The full spectrum COB LED grow light are highly engineered to provide improved growing performance for plants using selected LED output wavelengths. Our patented triangular design for...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan