Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Tumuwuh Lampu Led (Total 24 Products for Tumuwuh Lampu Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tumuwuh Lampu Led

Kami husus Tumuwuh Lampu Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Tumuwuh Lampu Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Tumuwuh Lampu Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Spéktrum Pinuh Lampu Kualitas Profesional Kualitas Kualitas Pisan 65w LED Lampu nyaéta 2018 desain anyar Pasipatan Tumuwuh Lampu Gedé, Geus nganggo 300pcs SMD 3030, Alloy Aluminium + PC...
China Manufacturer of Tumuwuh Lampu Led
COB Grow Lampu LED Tumuwuh Lampu kanggo Tutuwuhan Rohangan

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: COB Tumuwuh Lampu Led Tumuwuh Lampu Pikeun Tutuwuhan Jero Model NO.DXG-ZWD50*3W Nominal Power 200W Actual Power 90W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 1PCS, 50*3W Chip Life Time 30000 Hours...
High Quality Tumuwuh Lampu Led China Supplier
Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: COB Tumuwuh Lampu Led Tumuwuh Lampu Pikeun Tutuwuhan Jero Model NO.DXG-ZWD100*3W Nominal Power4 400W Actual Power 180W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 2pcs,50*3W Chip Life Time 30000...
Professional Manufacturer of Tumuwuh Lampu Led
Penjaminan 5 Taun Pangusaha Tukang Bay Sisi Spéktrum Liniar LED Ngarut Lampu Pertumbuhan Tutuwuhan

Harga hijian: USD 39.38 - 40.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 39.38 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 39.69 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 40.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Penjaminan 5 Taun Pangusaha Tukang Bay Sisi Spéktrum Liniar LED Ngarut Lampu Pertumbuhan Tutuwuhan 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun...
Expert Manufacturer of Tumuwuh Lampu Led
2018 Hot 150W Tutuwuhan Tumuwuh Spéktrum Linear LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 71.82 - 73.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 71.82 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 72.39 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 73.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

2018 Hot 150W Tutuwuhan Tumuwuh Spéktrum Linear LED Lampu Lampu 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu. Spésifikasi...
China Supplier of Tumuwuh Lampu Led
250W Hydroponic Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu kanggo Penanaman / Herb Médis

Harga hijian: USD 97.63 - 99.66 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 97.63 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 98.12 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 99.66 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

250W Hydroponic Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu kanggo Penanaman / Herb Médis 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu....
China Factory of Tumuwuh Lampu Led
Epistar Chip High Power 400W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum kanggo Tangkuban Parahu

Harga hijian: USD 167.69 - 171.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 167.69 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 169.01 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 171.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Epistar Chip High Power 400W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum kanggo Tangkuban Parahu 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu....
Tumuwuh Lampu Led Export
500W Full Spéktrum Daya High LED LED Lampu

Harga hijian: USD 193.59 - 198.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 193.59 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 195.12 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 198.17 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

500W Full Spéktrum Daya High LED LED Lampu 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu. Spésifikasi Produk: Model NO....
Competitive Tumuwuh Lampu Led China Supplier
192W COB LED Kembang Lampu Lampu Spéktrum anu sinar Besar

Harga hijian: USD 52.08 - 55.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 53.98 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 55.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

192W COB LED Kembang Lampu Lampu Spéktrum anu sinar Besar Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Leading Manufacturer of Tumuwuh Lampu Led
LED Spéktrum Pinuh Tumuwuh Lampu 230W pikeun Tomat Tumuwuh

Harga hijian: USD 98.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 98.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Spéktrum Pinuh Tumuwuh Lampu 230W pikeun Tomat Tumuwuh 230W LED tumuwuh Lampu. Ngagunakeun nganggo bahan baki varnish sareng perumahan kaca bahan. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos sapertos fleshy, tutuwuhan Walanda,...
Professional Factory of Tumuwuh Lampu Led
LED Plant Taman Rohangan Tangkuban Parahu Hydroponic Tumuwuh Lampu kanggo Budaya Tutuwuhan

Harga hijian: USD 139.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 139.2 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Plant Taman Rohangan Tangkuban Parahu Hydroponic Tumuwuh Lampu kanggo Budaya Tutuwuhan 340W LED Tumuwuh Lampu bantaran ngémpél bahan beusi varnis sareng bahan perumahan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos...
Pinuh Spéktrum 900W LED Lampu Lampu kanggo Pabrik Pabrik / Ladang

Harga hijian: USD 348.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 348.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Pinuh Spéktrum 900W LED Lampu Lampu kanggo Pabrik Pabrik / Ladang 600w, 900w, LED 1200w Tumuwuh Lampu hurung. Baking kuburan beusi perumahan sareng bahan perumahan kaca tempered. LED: COB + 5W LED kakuatan tinggi. Suitableta cocog pikeun penanaman...
1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 52.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu Spésifikasi: Model NO.
LED akuarium 120W tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 60.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 60.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

120 W lampu akuarium LED Spésifikasi: Model NO.
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan LED AC 85-265V 80W

Harga hijian: USD 22.68 - 23.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 22.68 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 22.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan LED AC 85-265V 80W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan