Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Tumuwuh Jero Inded (Total 24 Products for Tumuwuh Jero Inded)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tumuwuh Jero Inded

Kami husus Tumuwuh Jero Inded pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Tumuwuh Jero Inded kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Tumuwuh Jero Inded merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
192W COB Full Spéktrum LED Lampu Tumuwuh Lampu Bar Baraya Lampu

Harga hijian: USD 71.97 - 77.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 71.97 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 74.81 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 77.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

COB Full Spéktrum LED Jero Lampu Lampu Bar Bar Lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
China Manufacturer of Tumuwuh Jero Inded
Bantosan pertumbuhan parabot spéktrum anu beusik 576w mingpin tumuwuh lampu pikeun tutuwuhan

Harga hijian: USD 213.07 - 416.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 213.07 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 219.7 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 416.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Bantosan pertumbuhan parabot spéktrum anu beusik 576w mingpin tumuwuh lampu pikeun tutuwuhan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
High Quality Tumuwuh Jero Inded China Supplier
Panas Daya Luhur borongan 900W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 359.85 - 378.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 369.32 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 378.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Spésifikasi: Model RYGH-P900 Nominal
Professional Manufacturer of Tumuwuh Jero Inded
Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 425X95X215mm 1PCS / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu Description: This high power LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the...
Expert Manufacturer of Tumuwuh Jero Inded
Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun...
China Supplier of Tumuwuh Jero Inded
2000w Daya Kakawaskeun Tumuwuh Lampu Pepelakan jero ruangan

Harga hijian: USD 106.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 106.34 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

2000w Daya Kakawaskeun Tumuwuh Lampu Pepelakan jero ruangan Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu...
China Factory of Tumuwuh Jero Inded
X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu Spésifikasi: Model
Tumuwuh Jero Inded Export
Full Spectrum waterproof ip67 COB 50W Ultra-ipis Square LED tumuwuh lampu pikeun kembang péngkolan indoor

Harga hijian: USD 11.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 11.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Full Spectrum waterproof ip67 COB 50W Ultra-ipis Square LED tumuwuh lampu pikeun kembang péngkolan indoor
Competitive Tumuwuh Jero Inded China Supplier
50W LED Tuwuh Lampu Ultra-ipis UFO LED Rohangan Pabrik Tumuwuh dipingpin Lampu kanggo Seeding

Harga hijian: USD 12.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 12.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

50W LED Tuwuh Lampu Ultra-ipis UFO LED Rohangan Pabrik Tumuwuh dipingpin Lampu kanggo Seeding
Leading Manufacturer of Tumuwuh Jero Inded
cob tutuwuhan jero ruangan hydroponics spéktrum pinuh 900W mingpin tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 348.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 348.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

900W Noas runtuyan COB LED Grow Light Spésifikasi: Model
Professional Factory of Tumuwuh Jero Inded
600W Noas seri COB LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 237.05 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 237.05 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

600W Noas seri COB LED tumuwuh Lampu Spésifikasi: Model
harga low IP67 50w 100w 150w dipingpin tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 27.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.4 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

harga low IP67 50w 100w 150w dipingpin tumuwuh cahaya Katerangan: Pinuh Spéktrum 50W, 100W, 150W LED tumuwuh Lampu. Ngagunakeun Pokok bahan beuleum bumi sareng perumahan kaca tempered. LED: COB. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor. Saperti...
50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 60.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 60.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
230W tutuwuhan indoor LED lampu akuarium dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 98.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 98.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

230W tutuwuhan indoor LED lampu akuarium dipingpin tumuwuh lampu Spésifikasi: Model NO.
LED akuarium 120W tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 60.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 60.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

120 W lampu akuarium LED Spésifikasi: Model NO.
1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 52.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu Spésifikasi: Model NO.
600W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 34.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

600W LED tumuwuh Lampu Spésifikasi: Model NO.
Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 928.03 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu • Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali. • chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB chip, unggal dioda ngagaduhan Zenger anu...
Produk anyar 900W spéktrum pinuh mingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 359.85 - 378.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 369.32 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 378.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1090 * 460 * 250mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Produk anyar 900w 1200w spéktrum pinuh mingpin tumuwuh lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan...
Daya High Power 600W Vegetablesled Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 225.68 - 251.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5 Piece/Pieces USD 225.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 246.21 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 251.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 995 * 295 * 145mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Daya High Power 600W Vegetablesled Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
High Power Tangkuban Parahu 300W dipingpin tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 123.11 - 126.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 123.11 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 125 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 126.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 595 * 255 * 120mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

High Power Tangkuban Parahu 300W dipingpin tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
1728W Luhur Daya High Lumen LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 359.85 - 378.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 369.32 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 378.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1828W High Power Lumen Luhur LED Ngembang Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Kakuatan Luhur Hot Sale 450W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 199.81 - 216.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 199.81 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 208.33 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 216.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Kakuatan Luhur Hot Sale 450W LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Ladang Sayuran 768W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 187.5 - 198.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 187.5 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 193.18 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 198.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 38,5 * 38,5 * 15.7CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

COB Sayuran Hydroponics 768W LED Grow Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan