Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > T5lighting Fixture (Total 16 Products for T5lighting Fixture)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

T5lighting Fixture

Kami husus T5lighting Fixture pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan T5lighting Fixture kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji T5lighting Fixture merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
T5 lampu pipah LED Pikeun Toko Toko / Kilang kitu / Imah

Harga hijian: USD 4.74 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 4.74 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk T5 lampu pipah LED Pikeun Toko Toko / Kilang kitu / Imah Dateshe: Rincian
China Manufacturer of T5lighting Fixture
120w bay tinggi dipingpin fixtures cahaya

Harga hijian: USD 99.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 99.91 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

120w bay tinggi dipingpin fixtures cahaya Katerangan: (120W LED High Bay Lampu) LED lampu bay tinggi H seri produk revolusioner. Lampu LED munggaran - nepi ka 500W kalayan simpangan panas anu saé - ogé produk anu parantos tiasa ngaganti lampu HPS...
High Quality T5lighting Fixture China Supplier
150W IP65 Led High Bay Lampu fixtures

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

150W IP65 Led High Bay Lampu fixtures Panjelasan Produk: Wattage 100W Voltage AC 85-265V, 50/60Hz Certificate CE, RoHs Luminance Flux 13000LM-14000LM Power Factor >0.95 Life Time 50000 Hours Size Φ280mm Chip OSRAM / San'an Driver MEANWELL Driver...
Professional Manufacturer of T5lighting Fixture
3 taun Jaminan Mini 15w 2ft LED pipah Tri-proof Light Fixture

Harga hijian: USD 10.25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

3 taun Jaminan Mini 15w 2ft LED pipah Tri-proof Light Fixture Katerangan: 3 taun Jaminan Mini 15w 2ft LED pipah Tri-proof Light Fixture Efficacy maksimum sareng sorotan minimum Kaamanan luhur sareng waterproof Tri-buktina LED lampu pikeun IP65...
Expert Manufacturer of T5lighting Fixture
AC 110V AC 220V 200w LED Lampu Lampu fixtures

Harga hijian: USD 155.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 155.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

AC 110V AC 220V 200w LED Lampu Lampu fixtures Katerangan: AC 110V AC 220V 200w LED Lampu Lampu
China Supplier of T5lighting Fixture
IP65 2ft 600mm 10w LED Tri-buktina Lampu fixture

Harga hijian: USD 11.65 - 12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 11.65 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 11.83 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

30W LED Turun Lampu LED Lampu siling Katerangan: 2018 IP65 2ft 600mm 10w LED Tri-proof Light Fixture basajan tur gampang pikeun masang lampu buktina tri, urang tiasa ngahasilkeun seueur differents watt, jenis modél ieu, 10w, 20w, 30w, 40w, 50w, 60w,...
China Factory of T5lighting Fixture
2018 18w T5 pipah Lampu fixture

Harga hijian: USD 5.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 5.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

18w T5 pipah Lampu fixture Katerangan: LED 18w T5 Lampu Tube Lampu ieu rarancang patén anyar T5 LED Tube Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, tiasa ngalakukeun 100lm / w atanapi 120lm / w, atanapi langkung ti 150lm / w pikeun minuhan...
T5lighting Fixture Export
Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture

Harga hijian: USD 30.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.42 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture Katerangan: Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu parantos mangrupakeun modél desain anyar, make Epistar 2835, 100-130lm / w, Buktina Cai, Buktina Debu, jaminan 5 taun. digunakeun pikeun gudang, pak...
Competitive T5lighting Fixture China Supplier
200W Industrial LED High Bay fixture

Harga hijian: USD 78.8 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 78.8 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W UFO LED High Bay Light

200W Industrial LED High Bay fixture 200W LED High Bay Light anu cocog pikeun tempat industri atanapi ageung sapertos pabrik, gudang, bengkel, balanja, jsb. Dipaké chip LED kualitas luhur, caang caang kanggo caang tempat acreage anu saé. Supir...
Leading Manufacturer of T5lighting Fixture
Shenzhen 60w LED High Bay Lampu fixture

Harga hijian: USD 35.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 35.71 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Shenzhen 60w LED High Bay Lampu fixture Katerangan: 200w LED Industrial Shenzhen 60w LED Lampu Lampu hampang, hargana kanggo kauntungan anu ngabutuhkeun kualitas sareng spésifikasi. Bridgelux 3030 per 150lm / w, Meanwell Supir, Perumahan PC Cooler,...
Professional Factory of T5lighting Fixture
Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures

Harga hijian: USD 31.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 31.94 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures Katerangan: Wasta Modular 100w LED Lampu Lampu LED, design modular wasta Luhur CRI LED COB, CE Supir. IES anu sadia, Desain cahaya Dialux tiasa sadunya.Ultra-ipis ukuran ultra-leutik, pikeun nyimpen...
60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture Katerangan: 60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture Tri-buktina LED lampu pikeun IP65 cai-buktina, lebu-buktina sareng korosi Lumén pangluhurna, kawasa luhur, pembebalan cahaya anu pangdeukeutna, kirang panas CE,...
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
Gagasan anyar 20W 0.3M LED Fixture Light Linear

Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Gagasan anyar 20W 0.3M LED Fixture Light Linear A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu linier dipingpin dirancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah tradisional,...
Cool bodas 25W Solar LED Street Fixture

Harga hijian: USD 186.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 186.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Cool bodas 25W Solar LED Street Fixture 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150 °. Jangkungna dipasang tiasa...
Factroy langsung Solar 20w LED Street Fixture

Harga hijian: USD 182.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 182.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Factroy langsung Solar 20w LED Street Fixture 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150 °. Jangkungna install...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan