Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > T5 Led Lampu (Total 24 Products for T5 Led Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

T5 Led Lampu

Kami husus T5 Led Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan T5 Led Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji T5 Led Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
T6 18W 100-120LM / W Waragad 3-taun LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 3.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Panas Dual T6 18W 100-120LM / W AC 85-277V 3 Taun Jaminan LED pipah Lampu Panjelasan Produk: Kami profésional OEM / ODM Lampu LED lampu Produsén. Difokuskeun lampu lampu mingpin Leuwih ti 6 taun. Korporasi urang boga rupa-rupa modél produk kaasup...
China Manufacturer of T5 Led Lampu
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Desain Anyar T6 Ganti T5 Lampu LED pipah Kalayan susu Panutup Satengah Hapus Panutup Model NO. AD-RGT6-18W168EP
High Quality T5 Led Lampu China Supplier
T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 pipah

Harga hijian: USD 5.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 5.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-RGT6-18W196HO

18W Lumen Luhur Aluminium T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 lampu fluoresensi Pedaran T6 LED Tube Light salaku rarancang anyar LED Tube Light, ngagantian pikeun lampu T5 fluoresensi lampu T5. Dimension leutik dina 22mm tiasa dipasang kana sagala alat-alat...
Professional Manufacturer of T5 Led Lampu
18W 1.2M 1200MM 1900LM 2000LM LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.67 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

18W 1.2M 1200MM 1900LM 2000LM LED Lampu Tube Model NO. AD-RGT6-18W196EP
Expert Manufacturer of T5 Led Lampu
24W 2600-2700LM SMD2835 Rohangan LED pipah Lampu

Harga hijian: USD 5.25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 5.25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

24W 2600-2700LM 80Ra SMD2835 Rohangan LED pipah Lampu Model NO. AD-RGT6-24W280EP
China Supplier of T5 Led Lampu
18W High Lumen T5 T6 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 5.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 5.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 122,5 * 37 * 20 cm, 50PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

18W High Lumen T5 T6 LED Lampu Tube Model:AD-RGT6-18W168SHO
China Factory of T5 Led Lampu
Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 4.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu Spésifikasi: Model NO. AD-RGT6-18W196HO
T5 Led Lampu Export
24W T8 AC 85-277V 150lm / w LED pipah Lampu

Harga hijian: USD 7.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 7.24 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

24W T8 AC 85-277V 150lm / w LED pipah Lampu Model NO. AD-RGT6-24W280EP
Competitive T5 Led Lampu China Supplier
20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian

Harga hijian: USD 5.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50 Piece/Pieces USD 5.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Rincian Gancang: T6 LED Lampu pipah 1. Wattage: 24 Watt 2. tegangan: AC 85-277V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 120-130lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3-5 taun 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI: 80 Model NO.AD-RGT6-24W280EP Wattage
Leading Manufacturer of T5 Led Lampu
1800lm 18W T8 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 2.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 2.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1800lm 18W T8 LED Lampu Tube
Professional Factory of T5 Led Lampu
18W T5 stop kontak T5 lampu lampu tube

Harga hijian: USD 3.1 - 3.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 3.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 3.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

18W T5 stop kontak T8 lampu lampu LED
18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan

Harga hijian: USD 3.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 3.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

18w T5 LED pipah Cahaya Katerangan: 18w T5 LED Lampu Tube nyaéta lampu Tube Lampu LED, pake Aluminium Perumahan sareng PC Cover, Susu Bantara atanapi Tutup Transparan teu tiasa, urang tiasa ngalakukeun 18w atanapi 24w, atanapi watt lianna....
Single Double Power 18W T5 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.61 - 3.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 3.61 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 3.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Single Double Power 18W T5 LED Lampu Tube Katerangan: Lampu LED lampu Tube Double Power 18W T5 18W anu hartosna urang tiasa ngarobih input kakuatan tunggal atawa input daya ganda, pikeun minuhan kabutuhan klien. lampu ieu 2018 desain anyar, nuhun...
Radar Sensor 18W CE LED Tube Lampu

Harga hijian: USD 4.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN 128 * 24,5 * 24,5 cm GW: 6.98KG

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Radar Sensor 18W CE LED Tube Lampu Panjelasan Produk: Ngeunaan LED Tube Light, Kami tiasa nawiskeun 10W 13W 18W 24W Tubes. Maranéhanana tiasa T5 T6 T8 kanggo anjeun milih. Urang ogé boga sagala rupa ti eta. Kawas High Lumen, Radar Sensor, PIR...
Jaminan 2/3 Taun 18W 1,2 m LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 2.84 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 2.84 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN 128 * 24,5 * 24,5 cm GW: 6.98KG

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 2/3 Taun 18W 1,2 m LED Lampu Tube Panjelasan Produk: * Kaasungna SMD2835 dipingpin chip sareng kirang rurugan cahya salami langkung waktos kerja. * Lampu pangiriman cahaya luhur panutup PC, panutup susu sareng panutupna anu sareng * Supir IC...
Lumin Luhur 18W T5 LED Lampu Tube Lampu Jero

Harga hijian: USD 5.25 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 5.25 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 5.29 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 5.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 124 * 24 * 25 cm, 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

PC Cover 18W T5 T6 LED lampu Tube Model:AD-RGT5-18W144
T5 stop kontak 18W LED tube lampu

Harga hijian: USD 5.25 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 5.25 / Piece/Pieces
30000 Piece/Pieces USD 5.29 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 5.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 124 * 24 * 25cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

T5 stop kontak 18W LED tube lampu Lembar data
3 taun jaminan T5 LED Lampu pipah

Harga hijian: USD 5.3 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 5.3 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

3 taun jaminan T5 LED Lampu pipah Katerangan: 18W LED Lampu Tube Lampu tungtung Rotating cap anu lumén luhur draf kanggo desain patén anyar T5 LED pipah Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan cap puteran, jaminan 3 taun. Mangrupakeun...
5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 5.3 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 5.3 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube Katerangan: Jaminan 5 taun 18W T5 LED Tube Lighting mangrupakeun lumén luhur rarancang patén anyar T5 LED Tube Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan hurup ahir puteran, jaminan 3 taun. Mangrupakeun...
Daya High 4ft 24w T5 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 6.94 - 6.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.94 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 6.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Daya High 4ft 24w T5 LED Lampu Tube Katerangan: High Power 4ft 24w T5 LED Tube Light mangrupakeun lumens anu réncang desain anyar patén T5 LED Tube Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan hurungkeun ahir tungtung, jaminan 3 taun....
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan