Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Surya Led Street (Total 24 Products for Surya Led Street)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Surya Led Street

Kami husus Surya Led Street pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Surya Led Street kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Surya Led Street merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
20w Solar LED Street Harga Lampu

Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

20w Solar LED Street Harga Lampu Katerangan: 20w Solar LED Street Lampu 20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub...
China Manufacturer of Surya Led Street
20W Integrated Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 58.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 58.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-TYN-20W

20W Integrated Solar LED Street Lampu Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated anu jadi kawentar ka sakumna dunya ngawaran jalan alatan desain ci sareng fitur terpadu. Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated mengadopsi téknik...
High Quality Surya Led Street China Supplier
Die tuang Aluminium Perumahan Solar LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Die tuang Aluminium Perumahan Solar LED Lampu Jalan Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 120lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina kakuatan...
Professional Manufacturer of Surya Led Street
20W High Quality Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 182.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 182.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 810 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 9.5KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

20W High Quality Solar LED Street Lampu Katerangan: Aluminium Perumahan Solar LED Street Lampu Lampu Solar Lampu Pangluhurna anu anyar urang. Cai mibanda waktos muatan pondok sareng panjang waktos ngurangan, 18V 35W Monocrystalline silikon panel...
Expert Manufacturer of Surya Led Street
Adjustable Panel Solar Waterproof Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 247.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Adjustable Panel Solar Waterproof Solar LED Street Lampu Katerangan: Surya LED Street Light mangrupakeun trend di Industri LED. Harga na bakal langkung luhur batan lampu dipingpin normal, tapi bakal nulungan anjeun simpen langkung énérgi salila...
China Supplier of Surya Led Street
Outdoor Bridgelux PIR Sensor Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 333.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 333.33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Outdoor Bridgelux PIR Sensor Solar LED Street Light Katerangan: Nalika aya di peuting, éta bakal terang ku sorangan. Cacak kitu Terus 30% lampu cahaya lamun taya sahijieun, 100% lampu kakuatan pinuh nalika urang datang. Surya LED Street Light...
China Factory of Surya Led Street
Monokristalin Panel Solar Litium Batre LED Street Light

Harga hijian: USD 342.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 342.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Monokristalin Panel Solar Litium Batre LED Street Light Katerangan: Kami ngaharepkeun pikeun nawiskeun cahya jalan anu kualitas luhur surélék ngabantosan anjeun kéngingkeun hadé dina industri. Ku kamajuan téknologi panganyarna ,, sistim cahaya jalan...
Surya Led Street Export
160-200w dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 157.44 - 164.25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 157.44 / Piece/Pieces
300 Piece/Pieces USD 158.89 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 160.13 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 164.25 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 915 * 415 * 185

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

160-200w dipingpin lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.AD-LD05A(L) Wattage 160-200W Voltage AC 200-295 V Luminance Flux 110 lm/w CTN size 915*415*185 Life
Competitive Surya Led Street China Supplier
20w 40w 60w Solar dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 238.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 810 * 390 * 220mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ISO/CE / ROHS

20w 40w 60w Solar dipingpin lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-T020 Wattage 20W Voltage 18V Lumen
Leading Manufacturer of Surya Led Street
10w Solar Terpadu Anyar lampu jalan

Harga hijian: USD 88.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 555x300x200mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

10w Solar Terpadu Anyar lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-G02-10W Wattage 10W Voltage 18V Lumen 1000-1500LM CTN size
Professional Factory of Surya Led Street
30w 50w 80w Anyar Integrated solar lampu jalan

Harga hijian: USD 185.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 185.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1295x300x200mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30w 50w 80w Anyar Integrated solar lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-G02-30W Wattage 30W Voltage 18V Lumen
Outdoor Energy Saving Integrated Power 10W 20W 30W 50W 80W Lampu Solar

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Wayahna sareng jam 7 Siegħa...
50W CE RoHS persetujuan kualitas panonpoé lampu jalan tinggi

Harga hijian: USD 326.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 326.47 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50W CE RoHS persetujuan kualitas panonpoé lampu jalan tinggi Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik,...
Panas jual Smart Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 282.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 282.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Panas jual Smart Solar LED Street Lampu Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu...
60w ip65 surya lampu lampu jalan

Harga hijian: USD 361.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 361.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 690 * 330 * 320mm (lampu)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60w ip65 surya lampu lampu jalan Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu aya...
Cina Pabrik Solar Powered Street Lampu 15W Led Street Light IP65

Harga hijian: USD 97.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 97.39 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ROHS,CE,IP65

Cina Pabrik Solar Powered Street Lampu 15W Led Street Light IP65 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan...
Pabrik langsung ngajual langsung Ip65 30w 40w 40w 50w 60w lampu jalan anu dipak lempengan di luar lampu

Harga hijian: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ROHS,CE,IP65

Pabrik langsung ngajual langsung Ip65 30w 40w 40w 50w 60w lampu jalan anu dipak lempengan di luar lampu 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng...
Nyimpen énergi luar IP65 listrik tanaga surya Litium batré 30watt 40watt 50watt 60watt panonpoé dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 208.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 208.7 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ROHS,CE,IP65

Nyimpen énergi luar IP65 listrik tanaga surya Litium batré 30watt 40watt 50watt 60watt panonpoé dipingpin lampu jalan 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng...
Integrated 70w Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 339.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 339.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1195 * 500 * 190mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Integrated 70w Solar LED Street Light 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu....
60W Integrated lampu jalan surya

Harga hijian: USD 260.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 260.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1345 * 400 * 200 mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Integrated lampu jalan surya 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu. ROHS,...
50W Integrated lampu jalan surya

Harga hijian: USD 260.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 260.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1345 * 400 * 200 mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Integrated lampu jalan surya 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu. ROHS,...
Saya hirup 25 taun IP65 40w panonpoé dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 208.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 208.7 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1060 * 400 * 200mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Saya hirup 25 taun IP65 40w panonpoé dipingpin lampu jalan 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium...
waterproof ip65 30w outdoor 30 lampu LED lampu

Harga hijian: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1060 * 400 * 200mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

waterproof ip65 30w outdoor 30 lampu LED lampu 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan...
ROHS, CE, IP65 20w surya nuju lampu jalan

Harga hijian: USD 142.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 142.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 760 * 400 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

ROHS, CE, IP65 20w surya nuju lampu jalan 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan