Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Supa Tuang Tent (Total 4 Products for Supa Tuang Tent)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Supa Tuang Tent

Kami husus Supa Tuang Tent pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Supa Tuang Tent kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Supa Tuang Tent merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 65.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu...
China Manufacturer of Supa Tuang Tent
stadion 400W 800W 1200W 1600W ce rohs LED asupan lampu

Harga hijian: USD 310.68 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 310.68 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 900 * 225

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

stadion 400W 800W 1200W 1600W ce rohs LED asupan lampu 800w LED tumuwuh Lampu pikeun Tutuwuhan, Tanaman sarta Nalungtik kalayan Jaminan 5 Taun Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High...
High Quality Supa Tuang Tent China Supplier
Die tuang Aluminium Perumahan Solar LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Die tuang Aluminium Perumahan Solar LED Lampu Jalan Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 120lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina kakuatan...
Professional Manufacturer of Supa Tuang Tent
Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W

Harga hijian: USD 7.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 7.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL12WMH

Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W RIYUEGUANGHUA MH Series LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu éndah anu geulis sareng populer di sababaraha nagara sareng daérah. Lampu caah ieu anu dipikaresep ku para nasabah gumantung...
Expert Manufacturer of Supa Tuang Tent
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan