Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Streetlights Surya Borongan (Total 24 Products for Streetlights Surya Borongan)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Streetlights Surya Borongan

Kami husus Streetlights Surya Borongan pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Streetlights Surya Borongan kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Streetlights Surya Borongan merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Warranty 5 Taun Anyar 100W LED Streetlights

Harga hijian: USD 87.78 - 90.02 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 87.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 88.76 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 90.02 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 66,5 * 27,5 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Jaminan 5 Taun Anyar 100W LED lampu di jalan pikeun alun Model NO RYGH-LD2019S-100W
China Manufacturer of Streetlights Surya Borongan
IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 310 * 205 * 240MM, GW: 3.34KG (2 PCS / ctn)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon Panjelasan Produk: Sederhana pangsaéna: tingali kana lampu témbok surya Truro urang sareng anjeun bakal enggal ngartos naha. Kontemporer desain sareng kinerja anu sampurna sampurna salaku standar...
High Quality Streetlights Surya Borongan China Supplier
Efisiensi tinggi 40w sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya

Harga hijian: USD 169.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 169.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Efisiensi tinggi 40w sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya Katerangan: 1. Cahaya bumi anu dipimpin jalan nganggo kakuatan listrik anu béda dumasar kana waktos waktos, tiasa ngahemat énergi sareng ningkatkeun prakték, Produk ku panyiksaan...
Professional Manufacturer of Streetlights Surya Borongan
Lampu jalan 80W surya kalayan panel surya

Harga hijian: USD 300.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 300.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 960 * 270 * 300mm (lampu); 930 * 730 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 80W surya kalayan panel surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Expert Manufacturer of Streetlights Surya Borongan
Sertipikat CE RoHS 60W lampu jalan solar surya

Harga hijian: USD 228.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 228.59 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 270 * 300mm (lampu); 750 * 736 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Sertipikat CE RoHS 60W lampu jalan solar surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
China Supplier of Streetlights Surya Borongan
140lm / w 40W dipisahkeun lampu jalan LED surya

Harga hijian: USD 192.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 192.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 270 * 300mm (lampu); 750 * 580 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

140lm / w 40W dipisahkeun lampu jalan LED surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street...
China Factory of Streetlights Surya Borongan
Lampu jalan 60W surya kalayan lampu jauh

Harga hijian: USD 136.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 136.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 560 * 220mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 60W surya kalayan lampu jauh Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Streetlights Surya Borongan Export
30W dipisahkeun lampu jalan LED surya

Harga hijian: USD 93.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 93.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 700 * 400 * 220mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

30W dipisahkeun lampu jalan LED surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Competitive Streetlights Surya Borongan China Supplier
60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya

Harga hijian: USD 352.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 352.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan...
Leading Manufacturer of Streetlights Surya Borongan
3000K-6500K terpadu cahaya jalan 80W surya

Harga hijian: USD 423.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 423.53 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1835 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

3000K-6500K terpadu cahaya jalan 80W surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Professional Factory of Streetlights Surya Borongan
150lm / w 60W lampu jalanan surya ruangan

Harga hijian: USD 352.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 352.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1510 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

150lm / w 60W lampu jalanan surya ruangan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
40W surya jalanan sadayana sadayana

Harga hijian: USD 282.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 282.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1180 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W surya jalanan sadayana sadayana Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Cahaya lampu jalan 30W surya nganggo kutub

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1005 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Cahaya lampu jalan 30W surya nganggo kutub Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
6000lm lampu jalan 50W surya pikeun jalan

Harga hijian: USD 211.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 211.59 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 685 * 570 * 220MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

6000lm lampu jalan 50W surya pikeun jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
30w terpadu surya dipimpin jalan cahaya luar

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30w integra ted solar dipimpin jalan cahaya luar Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu...
Harga borongan langsung diobral lampu lampu jalan

Harga hijian: USD 32.23 - 32.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.23 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 32.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Harga borongan langsung diobral lampu lampu jalan Katerangan: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Runtuyan Lampu Lampu kami LED Street, Driverless LED Street Light, Solar LED Street...
ROHS, CE, IP65 20w surya nuju lampu jalan

Harga hijian: USD 142.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 142.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 760 * 400 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

ROHS, CE, IP65 20w surya nuju lampu jalan 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan...
50W Integrated lampu jalan surya

Harga hijian: USD 260.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 260.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1345 * 400 * 200 mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Integrated lampu jalan surya 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu. ROHS,...
60W Integrated lampu jalan surya

Harga hijian: USD 260.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 260.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1345 * 400 * 200 mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Integrated lampu jalan surya 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu. ROHS,...
IP65 Waterproof Aluminium surya 80w Led Street Light

Harga hijian: USD 356.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 356.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1195 * 500 * 190mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 Waterproof Aluminium surya 80w Led Street Light 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy...
60w ip65 surya lampu lampu jalan

Harga hijian: USD 361.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 361.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 690 * 330 * 320mm (lampu)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60w ip65 surya lampu lampu jalan Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu aya...
30 W terpadu outdoor sadayana dina hiji lampu jalan dipingpin surya

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 640x260x250mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30 W terpadu outdoor sadayana dina hiji lampu jalan dipingpin surya Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30...
Harga borongan 150w 20000 lm UFO LED Lampu Bay Lampu

Harga hijian: USD 58.38 - 59.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 58.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 59.29 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Harga borongan 150w 20000 lm UFO LED Lampu Bay Lampu Katerangan: Harga borongan 150w 20000lm UFO LED High Bay Lights is lumén luhur LED lampu parantos, Paké 210pcs Philips 3030, Supir MEANWELL HLG / ELG, 130lm / w, 1060AL + Panutup PC, Jeung 60 90...
2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS

Harga hijian: USD 4.32 - 4.73 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 4.32 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 4.73 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Turun Lampu sareng CE RoHS Katerangan: 2018 borongan 7w 10w 20w 30w COB LED Down Light kalawan CE RoHS nyaéta méteran Lampu LED tinggi-tungtung. Desain Patén, kami nganggo Epistar COB, sarta kualitas luhur DONE...
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan