Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Street Lights (Total 24 Products for Street Lights)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Street Lights

Kami husus Street Lights pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Street Lights kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Street Lights merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
China Manufacturer of Street Lights
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
High Quality Street Lights China Supplier
SMD 3030 80W LED Street Light Harga

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

SMD 3030 80W LED Street Light Harga Katerangan: Kami diantawis pabrik sareng panyadia tina rupa-rupa LED Street Lights anu sayogi kalayan pamasangan listrik anu beda sareng diwangun ku uap natrium, LED sareng CFL. Kami Jalan LED lampu hampang tiasa...
Professional Manufacturer of Street Lights
20w Solar LED Street Harga Lampu

Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

20w Solar LED Street Harga Lampu Katerangan: 20w Solar LED Street Lampu 20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub...
Expert Manufacturer of Street Lights
150W Solar COB LED Street Light

Harga hijian: USD 95.16 - 97.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 95.16 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 97.41 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W Solar COB LED Street Light Pedaran Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat kudu cahaya. Kusabab, Cara panas panas Cekap sareng Ultra-ipis na, ngakibatkeun trend anyar LED --- lampu RIYUEGUANGHUA LED Street favored ku konsumén. Lampu...
China Supplier of Street Lights
Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-180WDL

Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir Salaku anyar dikaluarkeun Street Street, RIYUEGUANGHUA Module Driverless LED Street Light, moal aya supir éta diperlukeun, perumahan aluminium ultra ipis anu saé dina soripan panas. Lampu LED anu gedé kami...
China Factory of Street Lights
40W nice Waterproof Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 36.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 36.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-45WDL

40W nice Waterproof Driverless LED Street Light Driver LED Street Lampu anu dijieun ku Shenzhen RIYUEGUANG HUA nyaéta katerangan energi jeung cahaya jual panas panas. 125LM / W, super caang sareng aréa gedé anu lega, angkat ka kebon, jalan raya,...
Street Lights Export
Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square

Harga hijian: USD 17.94 - 18.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 17.94 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 18.37 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55 * 51 * 43cm, 8 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
Competitive Street Lights China Supplier
20W Integrated Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 58.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 58.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-TYN-20W

20W Integrated Solar LED Street Lampu Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated anu jadi kawentar ka sakumna dunya ngawaran jalan alatan desain ci sareng fitur terpadu. Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated mengadopsi téknik...
Leading Manufacturer of Street Lights
150W PC Cooler LED Street Lampu

Harga hijian: USD 89.81 - 91.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 89.81 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 91.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Street Light

150W PC Cooler LED Street Lampu PC Cooler LED Street Light tilelep panas nyaéta ngahijikeun desain kotak supir sareng panangan éta. Lampu alumunium tiasa panas panasna. IP65 panangtayungan kelas, tiasa tahan hiji Hurricane tingkat 17. Dua...
Professional Factory of Street Lights
10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 55.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 55.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 74 * 30 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 5.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu Spésifikasi: Model NO.AD-LD-100W Wattage 100W Voltage AC 85-305V Luminance
Modular LED Street Light Perumahan 150W

Harga hijian: USD 52.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Street Light Heat Sink

Modular LED Street Light Perumahan 150W Dipasaman tina aluminium kandel sareng kualitas luhur, Perumahan Lampu Lampu LED ieu saé pikeun ngabelaskeun panas. Desain modular merenah pikeun ngagantikeun. Sadia dina 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W....
2018 Desain Patén Newest 80w LED Street Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2018 Desain Patén Newest 80w LED Street Lampu Katerangan: 2018 Desain Patén Newest 80w LED Street Light fixtures nyaeta Driverless Modular LED Street Light, nganggo dua modul, Osram 3030, tiasa meunang jaminan 125lm / w, jaminan 5 taun, pikeun...
10KV Surge Protection 240W LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 123.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 123.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

10KV Surge Protection 240W LED Lampu Jalan 10KV Protection Surge 240W LED Street Lights nyaeta rarancang Unik , nganggo SMD 3030, panel Slim, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol luar, jalan, paking, jsb. 10KV Protection Surge 240W...
Tinggi Lumen IP65 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 21.72 - 22.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 21.72 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 22.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 39 * 15 * 11cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Big Power High Lumen IP65 30W LED Street Light Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara...
IP65 90W LED Street Lampu Ce & RoHS

Harga hijian: USD 58.6 - 59.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 58.6 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 59.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 46 * 19 * 16cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 AC 220V 90W LED Street Lampu Ce & RoHS Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara...
Badag Daya 40W LED Jalan Lampu Jalan High

Harga hijian: USD 22.58 - 23.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 22.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.11 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55 * 51 * 43cm, 8 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Badag Daya Lampu 40W LED lampu pikeun Jalan Jalan Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
IP65 outdoor Pure White 50W LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 40.92 - 41.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 40.92 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 41.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55 * 51 * 43cm, 8 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 outdoor Pure White 50W LED Lampu Jalan Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina addtion...
Ce RoHS AC 110V 60W LED Street Lighting

Harga hijian: USD 46.57 - 47.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 46.57 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 47.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 66 * 58 * 40cm, 6 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Ce RoHS AC 110V 60W LED Street Lighting Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina addtion kelas...
Lampu LED Lampa Bridgelux 80W pikeun Jalan Luhur

Harga hijian: USD 52.41 - 53.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 52.41 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 53.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 74 * 30 * 14cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Lampu LED Lampa Bridgelux 80W pikeun Jalan Luhur Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
220V Pure White CREE 100W LED Jalan Lampu

Harga hijian: USD 64.71 - 66.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 64.71 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 66.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 74 * 30 * 14cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

AC 220V Pure White CREE 100W LED Lampu Jalan Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina addtion...
120W LED Street Lighting kanggo Square sareng Ce & RoHS

Harga hijian: USD 68.74 - 70.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 68.74 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.37 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 97 * 37 * 14cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

120W LED Street Lighting kanggo Square sareng Ce & RoHS Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan....
2018 150W LED Street Lampu 5 Taun Rek

Harga hijian: USD 79.63 - 81.51 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 79.63 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 81.51 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 97 * 37 * 14cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

2018 lampu Lampu LED anyar 150W kalayan garansi 5 taun Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
Jaminan 5 Taun 180W LED Street Light Ce & RoHS

Harga hijian: USD 101.4 - 103.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 101.4 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 103.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 97 * 37 * 14cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Jaminan 5 Taun 180W LED Street Lampu Ce & RoHS Pedaran Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina addtion...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan