Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Street Light Outdoor (Total 24 Products for Street Light Outdoor)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Street Light Outdoor

Kami husus Street Light Outdoor pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Street Light Outdoor kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Street Light Outdoor merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Aluminium 100w LED Street Light outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Aluminium 100w LED Street Light outdoor Katerangan: 100W LED Street outdoor kualitas luhur mendung lampu LED. Sahiji jalan jalan salaku pakotaan sub-batang salaku pakotaan sareng jalan padumukan sareng cahaya trotoar f atanapi lampu bentang, cahaya...
China Manufacturer of Street Light Outdoor
AS 50w COB LED Street Light

Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 20.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 21.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

AS 50w COB LED Street Light Katerangan: Desain janur kalapa AS 50W COB LED Street Light sareng standar kualitas luhur pikeun sagala rupa kaayaan sapertos situ, parkir, jalan raya, hotél, plaza, jsb. Urang ngahemat harga anjeun dina proyék sareng...
High Quality Street Light Outdoor China Supplier
Lumen 200w LED Street Lampu lampu

Harga hijian: USD 83.29 - 85.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 83.29 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 85.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Lumen 200w LED Street Lampu lampu Katerangan: Lumen Luhur 200w LED Street Lampang peralatan, rarancang pérétilitas saluran hap, anu nganggo beurat cahaya sareng ngayunkeun ngabasmi panas jaga, buruh luminina anu leuwih handap, ogé manjangkeun umur...
Professional Manufacturer of Street Light Outdoor
20w Solar LED Street Harga Lampu

Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

20w Solar LED Street Harga Lampu Katerangan: 20w Solar LED Street Lampu 20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub...
Expert Manufacturer of Street Light Outdoor
Outdoor Jalan Bridgelux LED kalayan Aluminium Perumahan

Harga hijian: USD 21.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 21.23 / Piece/Pieces

bungkusan: Outdoor Jalan Bridgelux LED kalayan Aluminium Perumahan

Kamampuhan suplai: 50000PCS/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-LD4A1-30W

Outdoor Jalan Bridgelux LED kalayan Aluminium Perumahan Katerangan: (PC Cooler 30W LED Street Light) 20W 30W LED Jalan Jalan Banjir Lampu Industri Lampu Taman outdoor Pawon AC85-305V. Pésér ayeuna. Pangiriman haratis. Dirancang pikeun aplikasi...
China Supplier of Street Light Outdoor
IP65 Bridgelux 150w COB LED Street Light pikeun Jalan Raya

Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 20.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 21.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 Bridgelux 150w COB LED Street Light pikeun Jalan Raya Katerangan: Urang simpen harga anjeun dina proyék sareng simpen waktos anjeun dina parawatan, sakumaha lampu biasana tiasa dianggo ogé dina 5–6 taun tanpa masalah. Punten parios chip anu...
China Factory of Street Light Outdoor
Modular 150W COB LED Street Light Perumahan

Harga hijian: USD 95.7 - 98.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 95.7 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.5 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Modular 150W COB LED Street Light Perumahan Katerangan: Ngagabungkeun élmu cahaya sareng pangaweruh sajarah panerapan jalan, insinyur urang mekarkeun solusi cahaya pikeun jalan rambatan jalan anu ngarobah cara urang terang jalur
Street Light Outdoor Export
Anyar 150W LED Street Light di IP65

Harga hijian: USD 101.03 - 99.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 101.03 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 103.31 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 99.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 72,5 * 30 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Jaminan 5 Taun Anyar 150W LED Street Light di IP65 Model NO RYGH-LD2018M-150W
Competitive Street Light Outdoor China Supplier
Daya High jalan 100w cahaya dina jalan outdoor

Harga hijian: USD 82.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 82.04 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Daya High jalan 100w cahaya dina jalan outdoor Kualitas High Kacamatan Luhur Power 100w lampu jalan anu luar di luar nyaéta Nyalin Lumileds Desain anu unik , nganggo SMD 3030, panel langsing, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol di...
Leading Manufacturer of Street Light Outdoor
Panas Dipasang Harga Best 150w Solar Led Street Light Outdoor Light IP65

Harga hijian: USD 92.07 - 93.51 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 92.07 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 92.79 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 93.51 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panas Dipasang Harga Best 150w Solar Led Street Light Outdoor Light IP65 Katerangan: 2018 Shoebox dipingpin lampu jalan 50W 70W 100W 120W 150W 200W LED jalan cahaya. Materialta boga Bahan ADC12 Aluminium , sareng anjeunna gaduh kakuatan tembus anu...
Professional Factory of Street Light Outdoor
AC 110V 220V Module 120W LED Street Lighting

Harga hijian: USD 66.64 - 68.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 66.64 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 68.22 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 65 * 25 * 13cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 AC 110V 220V Module 120W LED Street Lighting Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara...
Jalan Raya 150W LED Street pikeun Projects

Harga hijian: USD 75.52 - 77.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 75.52 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 65 * 25 * 13cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Roadway Lumens Good Outdoor Lampu Lampu 150W LED pikeun Proyék Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating...
50W CE RoHS persetujuan kualitas panonpoé lampu jalan tinggi

Harga hijian: USD 326.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 326.47 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50W CE RoHS persetujuan kualitas panonpoé lampu jalan tinggi Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik,...
Kualitas pangluhurna Kaluar IP65 LED Lampu jalan Solar

Harga hijian: USD 273.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 273.53 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kualitas pangluhurna Kaluar IP65 LED Lampu jalan Solar Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50%...
Ip65 waterproof outdoor 8w Bridgelux terpadu sadayana dina hiji lampu jalan anu digandal panonpoé

Harga hijian: USD 74.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 74.78 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ROHS,CE,IP65

Ip65 waterproof outdoor 18w Bridgelux terpadu sadayana dina hiji lampu jalan anu digandal panonpoé 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode...
Sénsor gerak 20watt péngkolan panonpoé anu jelas péngkolan

Harga hijian: USD 98.51 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 98.51 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper Carton + Busa, ékspor standar

Kamampuhan suplai: 5000 pieces

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Sénsor gerak 20watt péngkolan panonpoé anu jelas péngkolan Parameter P roduct Model NO. RYGH-H020 Wattage 20W Battery Lithium battery 12V 12Ah Lumen
50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar

Harga hijian: USD 228.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 228.59 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu Solar Led Street 50 Watt Kalayan kontrol APP Mobile Phone

Harga hijian: USD 317.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 317.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu Solar Led Street 50 Watt Kalayan kontrol APP Mobile Phone Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun...
IP65 outdoor 40w terpadu solar lampu jalan

Harga hijian: USD 282.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 282.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 outdoor 40w terpadu solar lampu jalan Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu dipimpin...
Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu

Harga hijian: USD 174 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 174 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu Ngahijikeun panel surya, awak dipingpin, batré sareng controller kana sistem lengkep. Gampang ngangkut, pasang sareng ngajaga. Panel surya siga payung pikeun ngalindungan batré tina suhu anu tinggi na...
30w dipingpin lampu caah Led outdoor caah lampu

Harga hijian: USD 10.84 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.84 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

30w lampu caah dipingpin Led outdoor lampu Banjir Kabéh lampu LED Flood, lampu Area sareng séri Yard Light ngawengku perumahan alumunium anu dicampur mantap kalayan finish bubuk jaket digabungkeun jeung rating IP65 maranéhanana mastikeun tahan tahan...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan