Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Street Light Kutub (Total 24 Products for Street Light Kutub)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Street Light Kutub

Kami husus Street Light Kutub pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Street Light Kutub kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Street Light Kutub merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Aluminium 120W LED lampu jalan kutub

Harga hijian: USD 87.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 87.65 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Aluminium 120W LED lampu jalan kutub Aluminium 120W kutub lampu jalan LED nyaeta Tiron Lumileds Desain anu unik , nganggo SMD 3030, panel Slim, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol di luar jalan, jalan, tempat paking, jeung...
China Manufacturer of Street Light Kutub
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
High Quality Street Light Kutub China Supplier
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Professional Manufacturer of Street Light Kutub
Cahaya lampu jalan 30W surya nganggo kutub

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1005 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Cahaya lampu jalan 30W surya nganggo kutub Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Expert Manufacturer of Street Light Kutub
Lampu Solar Led Street 50 Watt Kalayan kontrol APP Mobile Phone

Harga hijian: USD 317.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 317.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu Solar Led Street 50 Watt Kalayan kontrol APP Mobile Phone Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun...
China Supplier of Street Light Kutub
Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu

Harga hijian: USD 174 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 174 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu Ngahijikeun panel surya, awak dipingpin, batré sareng controller kana sistem lengkep. Gampang ngangkut, pasang sareng ngajaga. Panel surya siga payung pikeun ngalindungan batré tina suhu anu tinggi na...
China Factory of Street Light Kutub
Die-casting badan aluminium IP65 SMD 120w Led Street Lampu

Harga hijian: USD 32.23 - 32.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.23 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 32.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Die-casting badan aluminium IP65 SMD 120w Led Street Lampu Katerangan: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Runtuyan Lampu Lampu kami LED Street, Driverless LED Street Light, Solar LED...
Street Light Kutub Export
100W Pedang Series Led Street Lampu

Harga hijian: USD 24.04 - 24.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 24.04 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 24.23 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 24.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100W Pedang Series Led Street Lampu Katerangan: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Runtuyan Lampu Lampu kami LED Street, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Competitive Street Light Kutub China Supplier
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
Leading Manufacturer of Street Light Kutub
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
Professional Factory of Street Light Kutub
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
IP65 waterproof 80watt Pedang Series LED Street Lampu

Harga hijian: USD 24.04 - 24.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 24.04 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 24.23 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 24.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 waterproof 80watt Pedang Series LED Street Lampu Katerangan: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Runtuyan Lampu Lampu kami LED Street, Driverless LED Street Light, Solar LED Street...
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Mirah LED Harga Street Light

Harga hijian: USD 12.09 - 12.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Mirah LED Harga Street Light Katerangan: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Runtuyan Lampu Lampu kami LED Street, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Sejenna Led...
High Lumen 200w Driverless Led Floodlight Ip65 Lampu Bantih Lampu Bantan Kalurih

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10-500 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

High Lumen 200w Driverless Led Floodlight IP65 Cahaya Lampu Banjir Lampu Kaamanan Outdoor * Nyoko konstanta-arus pikeun ngadalikeun sirkuit. Ku perlindungan panas-suhu, panyalindungan pondok pondok, kinerja reliabiliti tinggi, umur panjang tiasa...
Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight

Harga hijian: USD 744.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 744.72 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-1200W
Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight

Harga hijian: USD 430.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 430.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-600W
400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang

Harga hijian: USD 277.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 277.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang Lembar data Model NO RYGH-BYL-400W
LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis

Harga hijian: USD 330.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 330.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis
Integrated 70w Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 339.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 339.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1195 * 500 * 190mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Integrated 70w Solar LED Street Light 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu....
IP65 Waterproof Aluminium surya 80w Led Street Light

Harga hijian: USD 356.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 356.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1195 * 500 * 190mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 Waterproof Aluminium surya 80w Led Street Light 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy...
Amazon panas diobral Series Shoebox 200W LED Street Light

Harga hijian: USD 98.26 - 99.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 98.26 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 99.03 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 99.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 455 * 115MM 1 PCS / CTN 7KG

Kamampuhan suplai: 1000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Spésifikasi: Model NO. RYGH-LD200WG Wattage 200W Voltage AC 200-295V Luminance Flux 100-110lm/w
Hydroponics 675w COB Vegets LED Grow Light

Harga hijian: USD 255.68 - 274.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 255.68 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 265.15 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 274.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponics 675w COB Vegets LED Grow Light Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan