Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu (Total 24 Products for Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu

Kami husus Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.:  40W LED Grow Light

Paremeter Produk Model NO.ADAPL-75RBUI-40W Nominal Power 40W Actual Power 10W Voltage AC 85-265V LED wavelength R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm Life Time 30000 Hours Size 338x110x16mm LED Qty
China Manufacturer of Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu
Jaminan 3 taun SMD 3030 Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Harga Pabrik Kualitas anu luhur Kénging 300 k LED Katerangan: Jaminan 3 warsih SMD 3030 Full Spéktrum 65w LED Grow Lampu nyaéta produk panas-ngajual di pasar. Kami nganggo UV, IR, RED, BLUE warna béda LED Sumber, ku kituna tiasa ngahontal pangaruh...
High Quality Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu China Supplier
200W COB Grow Lampu LED Tumuwuh Lampu kanggo Tutuwuhan Rohangan

Harga hijian: USD 46.15 - 46.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 46.88 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk 200W COB Grow Lampu LED Lampu Lampu sareng Lampu sareng Kabebud. Dianggo Nyémokkeun bahan beusi varnish sareng bahan perumahan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos sapertos fleshy, tutuwuhan...
Professional Manufacturer of Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu
800W COB LED Tumuwuh Lampu kanggo Veg & Buah

Harga hijian: USD 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

800W COB LED Tumuwuh Lampu kanggo Veg & Buah 800W COB Grow Lampu LED Tumuwuh Lampu kanggo Plants.Usaya Batang Baking varnish perumahan sareng bahan perumahan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos sapertos...
Expert Manufacturer of Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu
Pinuh Spéktrum 1200W LED Tumuwuh Lampu kanggo Plant

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Pinuh Spéktrum 1200W LED Tumuwuh Lampu kanggo Plant Pinuh Spéktrum 1200W LED Tumuwuh Lampu kanggo Plant.Using Panggihan varnish beusi perumahan sareng bahan perumahan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos...
China Supplier of Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu
Panas jual lampu lumayan luhur 18w T8 LED lampu TUBE

Harga hijian: USD 6.83 - 6.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.83 / Piece/Pieces
30000 Piece/Pieces USD 6.88 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.94 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 128 * 24,5 * 24,5 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Panas Jual Harga Low 18W T8 Lampu pipah LED Lembar data:
China Factory of Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu
1200W LED tumuwuh Lampu kanggo Tangkuban Parahu Kilang kitu

Harga hijian: USD 88.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 430 * 380 * 310mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1200W Full Spéktrum LED tumuwuh Lampu pikeun Tangkuban Parahu sareng Tutuwuhan Pabrik Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu Export
400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 460 * 260 * 410mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
Competitive Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu China Supplier
LED COB tumuwuh lampu 800W sareng CE RoHS

Harga hijian: USD 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 400 * 400 * 350mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
Leading Manufacturer of Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu
1200W Full Spéktrum LED tumuwuh lampu RoHS CE RoHS

Harga hijian: USD 167.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 167.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 560 * 410 * 360mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1200W Full Spéktrum LED tumuwuh lampu RoHS CE RoHS Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Professional Factory of Spéktrum Pinuh Led Tumuwuh Lampu
Spéktrum pinuh 200W 400W 600W 800W 1000W 1200W 1500W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 57.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 57.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 470 * 420 * 280mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum pinuh 1000W LED tumuwuh Lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
300W LED tumuwuh Spésifikasi Lampu

Harga hijian: USD 40.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 40.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 470 * 420 * 280mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

300W LED tumuwuh Spésifikasi Lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
155W 600W 1200W 180 * 10W LED tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 88.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 430 * 380 * 310mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

155W 600W 1200W 180 * 10W LED tumuwuh lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké...
IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 54.48 - 55.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 54.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 55.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 650 * 165 * 195MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 134.68 - 137.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 134.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 135.74 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 137.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 920 * 280 * 220MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Pinuh Spéktrum Epistar 3030 50W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 39.38 - 40.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 39.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 39.69 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 40.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 385 * 165 * 195MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pinuh Spéktrum Epistar 3030 50W LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Hydroponic High Power 100W linier LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 54.48 - 55.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 54.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 55.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 650 * 165 * 195MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponic High Power 100W linier LED tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
LED Power Plant High tumuwuh Lampu 400W 800W

Harga hijian: USD 164.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 164.42 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 490 * 225MM, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

LED Plant Power Luhur tumuwuh Lampu 400W 800W 1200W 1600W Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Ngajual Spéktrum Full Spéktrum 1600W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 617.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 617.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 824,5 * 812 * 110mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Ngajual Panas Beureum Double Mesir Spéktrum Pepelakan Lampu Kekembangan Lampu 1600W Lampu Gumuwuh Lampu Lampir Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng...
Kualitas Luhur Shenzhen 192W COB LED Tingkat Lampu

Harga hijian: USD 71.97 - 77.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 71.97 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 74.81 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 77.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 670 * 410 * 260mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tangkuban Parahu Kebon Penanaman Penebangan Ngembang 192W COB LED Grow Lighting Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé...
Tinggi Lumen Tangkuban Parahu 384W COB LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 100.38 - 106.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 100.38 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 103.22 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 106.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 670 * 410 * 260mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Lumen Tangkuban Parahu Lumen Luhur 384W COB LED Kembang Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan...
1152W COB LED tumuwuh Lampu kanggo Médis Tutuwuhan

Harga hijian: USD 267.99 - 284.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 267.99 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 276.52 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 284.09 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Anyar 1152W COB LED tumuwuh Lampu kanggo Médis Tutuwuhan Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Kakuatan Luhur Hot Sale 450W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 199.81 - 216.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 199.81 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 208.33 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 216.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Kakuatan Luhur Hot Sale 450W LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Hydroponics 675w COB Vegets LED Grow Light

Harga hijian: USD 255.68 - 274.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 255.68 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 265.15 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 274.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponics 675w COB Vegets LED Grow Light Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan