Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Solar Led Street Light (Total 24 Products for Solar Led Street Light)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Solar Led Street Light

Kami husus Solar Led Street Light pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Solar Led Street Light kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Solar Led Street Light merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
20w Solar LED Street Harga Lampu

Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

20w Solar LED Street Harga Lampu Katerangan: 20w Solar LED Street Lampu 20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub...
China Manufacturer of Solar Led Street Light
100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting

Harga hijian: USD 16.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 16.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 50 * 41 * 40cm / CTN 15pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting Spésifikasi: Model NO.AD-LD-20W2 Wattage 20W
High Quality Solar Led Street Light China Supplier
20W Integrated Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 58.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 58.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-TYN-20W

20W Integrated Solar LED Street Lampu Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated anu jadi kawentar ka sakumna dunya ngawaran jalan alatan desain ci sareng fitur terpadu. Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated mengadopsi téknik...
Professional Manufacturer of Solar Led Street Light
Outdoor Jalan Bridgelux LED kalayan Aluminium Perumahan

Harga hijian: USD 21.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 21.23 / Piece/Pieces

bungkusan: Outdoor Jalan Bridgelux LED kalayan Aluminium Perumahan

Kamampuhan suplai: 50000PCS/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-LD4A1-30W

Outdoor Jalan Bridgelux LED kalayan Aluminium Perumahan Katerangan: (PC Cooler 30W LED Street Light) 20W 30W LED Jalan Jalan Banjir Lampu Industri Lampu Taman outdoor Pawon AC85-305V. Pésér ayeuna. Pangiriman haratis. Dirancang pikeun aplikasi...
Expert Manufacturer of Solar Led Street Light
10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 55.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 55.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 74 * 30 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 5.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu Spésifikasi: Model NO.AD-LD-100W Wattage 100W Voltage AC 85-305V Luminance
China Supplier of Solar Led Street Light
Power Luhur Bright 2700-6500k 75ra LED Street Light

Harga hijian: USD 100.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 97 * 37 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 9.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Power Luhur Bright 2700-6500k 75ra LED Street Light Spésifikasi: Model NO.AD-LD-200W Wattage 200W Voltage AC
China Factory of Solar Led Street Light
Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 380.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 380.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 120lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina kakuatan pinuh...
Solar Led Street Light Export
30W 120lm / W Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 238.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

30W 120lm / W Solar LED Street Lampu Katerangan: Solar LED Street Light diwangun ku panel Solar, batré, COB, Perumahan, kadali jauh. Dua mode kerja utama dina saban peuting (Lampir tiasa ngirangan kacaangan éksternal lingkungan sareng lighted-on...
Competitive Solar Led Street Light China Supplier
Outdoor Bridgelux PIR Sensor Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 333.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 333.33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Outdoor Bridgelux PIR Sensor Solar LED Street Light Katerangan: Nalika aya di peuting, éta bakal terang ku sorangan. Cacak kitu Terus 30% lampu cahaya lamun taya sahijieun, 100% lampu kakuatan pinuh nalika urang datang. Surya LED Street Light...
Leading Manufacturer of Solar Led Street Light
Panas Dipasang Harga Best 150w Solar Led Street Light Outdoor Light IP65

Harga hijian: USD 92.07 - 93.51 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 92.07 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 92.79 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 93.51 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panas Dipasang Harga Best 150w Solar Led Street Light Outdoor Light IP65 Katerangan: 2018 Shoebox dipingpin lampu jalan 50W 70W 100W 120W 150W 200W LED jalan cahaya. Materialta boga Bahan ADC12 Aluminium , sareng anjeunna gaduh kakuatan tembus anu...
Professional Factory of Solar Led Street Light
Bridgelux Cool Bodas 60W LED Street Lampu alun

Harga hijian: USD 46.81 - 47.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 46.81 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 47.92 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 46 * 19 * 16cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Bridgelux Cool Bodas 60W LED Street Lampu keur alun Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu...
Panas Dipasang Harga Best 60W Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 380.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 380.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Panas Dipasang Harga Best 60W Solar LED Street Light 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150 °. Jangkungna...
Factroy langsung Solar 20w LED Street Fixture

Harga hijian: USD 182.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 182.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Factroy langsung Solar 20w LED Street Fixture 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150 °. Jangkungna install...
Lumén anu luhur t65 ipr waterproof 30w anu dianggo pikeun lampu jalan

Harga hijian: USD 238.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Lumén anu luhur t65 ipr waterproof 30w anu dianggo pikeun lampu jalan 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~...
Solar LED Street Light sareng Waragad 3 Taun

Harga hijian: USD 247.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Solar LED Street Light sareng Waragad 3 Taun 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150 °. Jangkungna dipasang...
60 Watt Outdoor Waterproof IP65 Integrated Batre Daya Solar Led Street Lampu

Harga hijian: USD 342.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 342.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 60 Watt Outdoor Waterproof IP65 Integrated Batre Daya Solar Led Street Lampu 50000 jam hirup waktu séri T lampu surya anu dipencét jalan lampu sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu...
Cool bodas 25W Solar LED Street Fixture

Harga hijian: USD 186.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 186.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Cool bodas 25W Solar LED Street Fixture 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150 °. Jangkungna dipasang tiasa...
50W Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 13.5kg / 15.5kg Ukuran karton: 1615x300x115mm (lampu); 495x140x285mm (kotak aksesori)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

50 W Sadaya di Hiji Solar LED Street Light Integrated Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 130lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina...
Kualitas luhur 30W Solar mingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kualitas luhur 30W Solar mingpin lampu jalan Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun...
Solar dipingpin lampu jalan sareng sertipikasi CE RoHS

Harga hijian: USD 291.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 291.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Solar dipingpin lampu jalan sareng sertipikasi CE RoHS Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50%...
50W CE RoHS persetujuan kualitas panonpoé lampu jalan tinggi

Harga hijian: USD 326.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 326.47 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50W CE RoHS persetujuan kualitas panonpoé lampu jalan tinggi Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik,...
60W outdoor jalan Solar lampu jalan Harga

Harga hijian: USD 361.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 361.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W outdoor jalan Solar lampu jalan Harga Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu...
Desain anyar lampu lampu batré Solar batré

Harga hijian: USD 194.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 194.12 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Desain anyar lampu lampu batré Solar batré Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun...
Jaminan 3 taun Solar Led Street Lighting

Harga hijian: USD 211.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 211.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Jaminan 3 taun Solar Led Street Lighting Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan