Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Sistim Ngembang (Total 10 Products for Sistim Ngembang)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sistim Ngembang

Kami husus Sistim Ngembang pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Sistim Ngembang kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Sistim Ngembang merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Warna sistim berkembang Hydroponic

Harga hijian: USD 20.5 - 25.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 20.5 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.5 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Warna sistim berkembang Hydroponic Katerangan: Sistim berkembang Hydroponic warni 10W Ledip Smart Garden Plant Grow Lampu, Lampu LED Lampu anu kawilang anyar pikeun pamandangan anu ngembang, tapi saé-sarupaning anu kasohor dina sawatara warsih...
China Manufacturer of Sistim Ngembang
230W COB High PAR Spéktrum LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 98.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 98.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 398 * 368 * 142MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pabrik Kota Pertambangan Hydroponics 230W COB High PAR Spectrum Optic LED Grow Lighting Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
High Quality Sistim Ngembang China Supplier
2018 Kilang kitu 340W COB Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 139.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 139.2 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 538 * 368 * 142MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

2018 Shenzhen Factory 340W COB Full Spéktrum Optic LED Tumuwuh Lampu kanggo Project Plant Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru...
Professional Manufacturer of Sistim Ngembang
Sistim berwarna Hydroponic warni tabel Pawon Taman Parantosan Tumbuhan Lampu Beueuk

Harga hijian: USD 25.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 25.5 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 40X16X14 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Sistim berwarna Hydroponic warni tabel Pawon Taman Parantosan Tumbuhan Lampu Beueuk Spésifikasi produk: Datesheet Model NO.W-PG01-B Wattage 8.5W Voltage AC
Expert Manufacturer of Sistim Ngembang
Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu

Harga hijian: USD 100.66 - 96.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100.66 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 96.79 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu Katerangan: Lampu Lampu Gedé Lampu Gedé Luhur 150w LED kanggo nganggo lampu nganggo kualitas luhur SMD 3030, warna Beureum, Bulao, UV, sareng IR, sareng Driver MEANWELL, umurna...
China Supplier of Sistim Ngembang
300W Ngembang lampu pikeun tumuwuh tangkal

Harga hijian: USD 233.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 233.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

300W Ngembang lampu pikeun tumuwuh tangkal Bisa nyayogikeun anjeun solusi pikeun sadaya lampu anu sauranana. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun pabrik tutuwuhan ageung / rumah kaca /...
China Factory of Sistim Ngembang
Tutuwuhan Spéktrum Pinuh tumuwuh 900W LED Ngembang Lampu

Harga hijian: USD 359.85 - 378.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 369.32 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 378.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1090 * 460 * 250mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pabrik Spéktrum Cina Tumuwuh Lampu Lampu 900W kanggo Lampu tuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Sistim Ngembang Export
Tutuwuhan Ngembang 150W COB LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 68.18 - 73.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 68.18 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 71.02 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 73.56 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 670 * 410 * 260mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tangkuban Parahu Rohangan Tutuwuhan Batu Ngembang 150W COB LED Kembangangan Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé...
Competitive Sistim Ngembang China Supplier
Kualitas High 200W Spéktrum Full LED Ngembang Lampu

Harga hijian: USD 84.12 - 86.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 84.12 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 84.79 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 86.11 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Kualitas High 200W Spéktrum Full LED Ngembang Lampu 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu. Spésifikasi Produk: Model NO....
Leading Manufacturer of Sistim Ngembang
Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 40X16X14 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Taman Intan Berkar Hydroponic kalayan Lampu Peket Pekembangan Lampu Tutuwuhan Rohangan ( 1) Hydroponics, Teu aya kokotor, Teu aya mess, Parahira geulis, Produk Unik, Lampu tutuwuhan
Professional Factory of Sistim Ngembang
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan