Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Shop Lights (Total 2 Products for Shop Lights)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Shop Lights

Kami husus Shop Lights pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Shop Lights kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Shop Lights merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Warranty 5 Taun Anyar 100W LED Streetlights

Harga hijian: USD 87.78 - 90.02 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 87.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 88.76 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 90.02 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 66,5 * 27,5 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Jaminan 5 Taun Anyar 100W LED lampu di jalan pikeun alun Model NO RYGH-LD2019S-100W
China Manufacturer of Shop Lights
7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights

Harga hijian: USD 8.45 - 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 8.45 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 8.5 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 8.55 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

aplikasi wifi dikawasa pinter downlghts sampurna pikeun cahaya aksen boh pikeun tujuan padumukan sareng komersial. Ngarobah suhu banté anu dihajar diputer Downlight tiasa janten peningkatan anu basajan sareng ngabéréskeun lampu handap kalawan fungsi...
High Quality Shop Lights China Supplier
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan