Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Puteran Ahir Cap (Total 4 Products for Puteran Ahir Cap)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Puteran Ahir Cap

Kami husus Puteran Ahir Cap pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Puteran Ahir Cap kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Puteran Ahir Cap merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung

Harga hijian: USD 5.25 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 5.25 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung Katerangan: 18W LED Lampu Tube Lampu tungtung Rotating cap anu lumén luhur draf kanggo desain patén anyar T5 LED pipah Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan cap puteran, jaminan 3 taun....
China Manufacturer of Puteran Ahir Cap
IP65 130lm / w Lampu Kekecapan LED Lampu Teluk Luhur

Harga hijian: USD 102.35 - 110.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 102.35 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 104.83 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 110.61 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: IP65 130lm / w Lampu Kekecapan LED Lampu Teluk Luhur Spésifikasi Produk: Model NO.RYGHUFO-007A-200W(HLG) Wattage 200W Voltage AC 85-305V, 50/60Hz Certificate CE, RoHs Beam Angle 60°90°120° Power Factor
High Quality Puteran Ahir Cap China Supplier
Long hirup Kahirupan LED Banjir Lampu Lampu Tinggi Kualitas

Harga hijian: USD 91.62 - 95.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 91.62 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 95.43 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 39 * 37,8 * 26.8 cm 1PCS / CTN 9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir Katerangan: Ieu lampu caah LED 30-watt ngalebetkeun sudut lega 120 ° ti katerangan bodas tiis atanapi haneut pikeun cahaya lansekap, parkir lampu, cahaya flagpole, sarta témbok arsitéktur cuci....
Professional Manufacturer of Puteran Ahir Cap
Kekecapan High 200W Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 76.12 - 79.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 76.12 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 79.29 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Flood Light

Kekecapan High 200W Lampu LED Lampu Lampu Banjir LED LED seri TG3A kami dirancang salaku perumahan ramping ipis, tilelep panas alumunun, saé dina solusi panas. Téknologi G-ngaitkeun inovatif, hindarkeun kaca anu haratis, bebas tina ngirét screw,...
Expert Manufacturer of Puteran Ahir Cap
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan