Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Pc Cooler Led Street Lampu (Total 24 Products for Pc Cooler Led Street Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Pc Cooler Led Street Lampu

Kami husus Pc Cooler Led Street Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Pc Cooler Led Street Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Pc Cooler Led Street Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
40W IP65 LED Street Light PC Cooler

Harga hijian: USD 25.26 - 25.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 25.26 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 25.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 40W LED Street Light

40W IP65 LED Street Light PC Cooler PC Cooler LED Street Light mangrupakeun jual cahya jalan anu terjual ka seueur nagara sareng daérah. Lampu jalan ieu dirancang salaku supir kotak sareng lampu panangan sadayana dina hiji. Tilelep panas alumunium...
China Manufacturer of Pc Cooler Led Street Lampu
150W PC Cooler LED Street Lampu

Harga hijian: USD 89.81 - 91.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 89.81 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 91.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Street Light

150W PC Cooler LED Street Lampu PC Cooler LED Street Light tilelep panas nyaéta ngahijikeun desain kotak supir sareng panangan éta. Lampu alumunium tiasa panas panasna. IP65 panangtayungan kelas, tiasa tahan hiji Hurricane tingkat 17. Dua...
High Quality Pc Cooler Led Street Lampu China Supplier
Lampu Jalan Led Ku 10KV Protection Surge

Harga hijian: USD 48.23 - 49.36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 48.23 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 49.36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

60W PC Cooler LED Street Lampu PC Cooler LED Street Light tilelep panas nyaéta ngahijikeun desain kotak supir sareng panangan éta. Lampu alumunium tiasa panas panasna. IP65 panangtayungan kelas, tiasa tahan hiji Hurricane tingkat 17. Dua spésifikasi...
Professional Manufacturer of Pc Cooler Led Street Lampu
Henteu Ngingari Pengetahuan Jalan Candi Lampu Sareng Meanwell Supir

Harga hijian: USD 68.08 - 69.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 68.08 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 69.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

90W PC Cooler LED Street Lampu PC Cooler LED Street Light tilelep panas nyaéta ngahijikeun desain kotak supir sareng panangan éta. Lampu alumunium tiasa panas panasna. IP65 panangtayungan kelas, tiasa tahan hiji Hurricane tingkat 17. Dua spésifikasi...
Expert Manufacturer of Pc Cooler Led Street Lampu
Daya High Power 120W LED Street Light

Harga hijian: USD 74.71 - 76.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 74.71 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 76.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

120W PC Cooler LED Street Lampu PC Cooler LED Street Light tilelep panas nyaéta ngahijikeun desain kotak supir sareng panangan éta. Lampu alumunium tiasa panas panasna. IP65 panangtayungan kelas, tiasa tahan hiji Hurricane tingkat 17. Dua...
China Supplier of Pc Cooler Led Street Lampu
Jalan Lampu 30 watt Led Street Lampu

Harga hijian: USD 40.67 - 41.63 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 40.67 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 41.63 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

30W PC cooler LED Street Lampu PC Cooler LED Street Light tilelep panas nyaéta ngahijikeun desain kotak supir sareng panangan éta. Lampu alumunium tiasa panas panasna. IP65 panangtayungan kelas, tiasa tahan hiji Hurricane tingkat 17. Dua spésifikasi...
China Factory of Pc Cooler Led Street Lampu
Spéktrum pinuh Gelombang 120W 600W Lampu

Harga hijian: USD 30.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

Spéktrum pinuh Gelombang 120W 600W Lampu Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
Pc Cooler Led Street Lampu Export
150W Linear Lengkap Spectrum LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1220 * 165 * 42mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

150W Linear Lengkap Spectrum LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan....
Competitive Pc Cooler Led Street Lampu China Supplier
80W Linear Full Spectrum LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 520 * 165 * 42mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

80W Linear Full Spectrum LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
Leading Manufacturer of Pc Cooler Led Street Lampu
1200W switch ganda dipimpin tanaga lampu

Harga hijian: USD 65.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 560 * 300 * 460mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1200W switch ganda dipimpin tanaga lampu Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
Professional Factory of Pc Cooler Led Street Lampu
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan LED AC 85-265V 80W

Harga hijian: USD 22.68 - 23.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 22.68 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 22.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan LED AC 85-265V 80W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
30W Philips chip LED lampu jalan

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 47 * 41 * 37.5CM, 15pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

30W Philips chip LED lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 56 * 41 * 34CM, 20pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan