Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé (Total 24 Products for Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé

Kami husus Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
CE RoHS1200W LED Dimmable Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 388.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 388.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

CE RoHS1200W LED Dimmable Tumuwuh Lampu Bisa nyayogikeun anjeun solusi pikeun sadaya lampu anu sauranana. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun pabrik tutuwuhan ageung / rumah kaca /...
China Manufacturer of Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé
Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun...
High Quality Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé China Supplier
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Professional Manufacturer of Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé
160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan

Harga hijian: USD 300.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 300.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

160lm / w IP65 outdoor Water cerdas dipimpin lampu jalan Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Expert Manufacturer of Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé
Efisiensi tinggi 40w sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya

Harga hijian: USD 169.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 169.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Efisiensi tinggi 40w sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya Katerangan: 1. Cahaya bumi anu dipimpin jalan nganggo kakuatan listrik anu béda dumasar kana waktos waktos, tiasa ngahemat énergi sareng ningkatkeun prakték, Produk ku panyiksaan...
China Supplier of Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé
60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya

Harga hijian: USD 352.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 352.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan...
China Factory of Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé
7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 255 * 550mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan pamaréntahan jalan heula nyaéta lampu cahaya LED mimiti, hurup LED tiasa ditingalikeun katutupan anu tinggal lampu LED sanés bhal lampu ngahemat...
Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé Export
8W CCT UGR <17 Panutup panutup anu dirobih dipimpin di handapna

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 695 * 355 * 295mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W CCT UGR <17 Panutup panutup anu dirobih dipimpin di handapna Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum...
Competitive Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé China Supplier
Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 425X95X215mm 1PCS / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu Description: This high power LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the...
Leading Manufacturer of Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé
2000w Daya Kakawaskeun Tumuwuh Lampu Pepelakan jero ruangan

Harga hijian: USD 106.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 106.34 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

2000w Daya Kakawaskeun Tumuwuh Lampu Pepelakan jero ruangan Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu...
Professional Factory of Pariksa Kembang Tumuwuh Anu Saé
Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar

Harga hijian: USD 9.35 - 9.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 9.35 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.42 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha...
X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu Spésifikasi: Model
2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 73 * 42 * 29cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE / ROHS

2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole P roduct Paremeter: Model NO. RYGHSLD15W20AH130LM Wattage 40W Battery Lithium battery 12V 20Ah Lumen 100-110lm/w at 40W, 130-140lm/w at
LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis

Harga hijian: USD 330.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 330.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis
Full Spectrum waterproof ip67 COB 50W Ultra-ipis Square LED tumuwuh lampu pikeun kembang péngkolan indoor

Harga hijian: USD 11.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 11.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Full Spectrum waterproof ip67 COB 50W Ultra-ipis Square LED tumuwuh lampu pikeun kembang péngkolan indoor
50W LED Tuwuh Lampu Ultra-ipis UFO LED Rohangan Pabrik Tumuwuh dipingpin Lampu kanggo Seeding

Harga hijian: USD 12.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 12.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

50W LED Tuwuh Lampu Ultra-ipis UFO LED Rohangan Pabrik Tumuwuh dipingpin Lampu kanggo Seeding
rohs komérsial anu méréskeun lampu tenda anu dipencét di bungkus lampu 1200w

Harga hijian: USD 485.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 485.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

1200W Noas runtuyan COB LED Grow Lampu Spésifikasi:
cob tutuwuhan jero ruangan hydroponics spéktrum pinuh 900W mingpin tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 348.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 348.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

900W Noas runtuyan COB LED Grow Light Spésifikasi: Model
600W Noas seri COB LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 237.05 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 237.05 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

600W Noas seri COB LED tumuwuh Lampu Spésifikasi: Model
harga low IP67 50w 100w 150w dipingpin tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 27.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.4 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

harga low IP67 50w 100w 150w dipingpin tumuwuh cahaya Katerangan: Pinuh Spéktrum 50W, 100W, 150W LED tumuwuh Lampu. Ngagunakeun Pokok bahan beuleum bumi sareng perumahan kaca tempered. LED: COB. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor. Saperti...
Taman Karembangan 100W IP67 LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 18.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 18.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Taman Karembangan 50W IP67 LED Kembang Lampu Katerangan: Pinuh Spéktrum 50W, 100W, 150W LED tumuwuh Lampu. Ngagunakeun Pokok bahan beuleum bumi sareng perumahan kaca tempered. LED: COB. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor. Saperti fleshy,...
50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 60.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 60.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
230W tutuwuhan indoor LED lampu akuarium dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 98.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 98.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

230W tutuwuhan indoor LED lampu akuarium dipingpin tumuwuh lampu Spésifikasi: Model NO.
LED akuarium 120W tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 60.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 60.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

120 W lampu akuarium LED Spésifikasi: Model NO.
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan