Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Outdoor Led Lampu (Total 24 Products for Outdoor Led Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Outdoor Led Lampu

Kami husus Outdoor Led Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Outdoor Led Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Outdoor Led Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 49.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65 Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir...
China Manufacturer of Outdoor Led Lampu
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

Harga hijian: USD 62.1 - 68.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 68.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
High Quality Outdoor Led Lampu China Supplier
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Harga hijian: USD 74.34 - 81.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 74.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
Professional Manufacturer of Outdoor Led Lampu
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 6.36 - 6.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 6.36 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 30W LED Flood Light

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir Téknologi henteu aya kamampuh, RIYUEGUANGHUA BG series Slim Driverless LED Banjir Lampu teu aya supir aya peryogi, teu aya wates ti umur hirupna. Diposisikan salaku Lampu Lampu LED Lampu, LEDless Lampu...
Expert Manufacturer of Outdoor Led Lampu
140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 24.9 - 25.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 24.9 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 25.33 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL140WBGDL

140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir Runtuyan BG Slim Driverless LED Lampu Banjir nyaéta Lampu Banjir LED anyar sareng ludur ka réa sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya wates ti umur...
China Supplier of Outdoor Led Lampu
Modular High Power 200W LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 155.08 - 171.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 155.08 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 171.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Stadium Light

Modular High Power 200W LED Stadion Lampu RIYUEGUANGHUA Modular LED Stadion Lampu tiasa 140LM ​​/ W, cukup caang pikeun nerapkeun kana sagala rupa tempat outdoor sapertos bal, médan baskét jeung sajabana. Lampu Stadion LED Ieu dilakukeun ku Philips...
China Factory of Outdoor Led Lampu
IP66 1080W High Power LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 841.85 - 882.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 841.85 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 882.46 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 1000W LED Flood Light

IP66 1080W High Power LED Stadion Lampu High Power Modular LED Stadion Lampu anu loba dianggo dina widang bal, lapang baskét, port sareng saterusna. Lumen kaluaran 140LM ​​/ W, geulis caang pikeun terang tempat anu saé. Diadopsi supir Philips LED...
Outdoor Led Lampu Export
Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 310.15 - 324.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 310.15 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 324.92 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 360W LED Stadium Light

Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu Pikeun minuhan paménta dina cahaya ruang ruang lega kawas bal, widang baskét, port jeung saterusna. Stadion Lampu LED Modular anu kualitasna dirancang salaku spésifisitas pikeun lapangan ieu. Panasanganan tinggi...
Competitive Outdoor Led Lampu China Supplier
Rechargeable Security 300W Outdoor LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Ukuran CTN: 73 * 34.5 * 28 CM 15 pcs / CTN 22.86KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rechargeable Security 300W Outdoor LED Lampu Lampu Model NO.AD-FL30WECO Wattage 30W Voltage
Leading Manufacturer of Outdoor Led Lampu
Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 17.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 45,5 * 35,5 * 85cm 8PCS / CTN 31.12KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Wasta kapang 50W COB outdoor LED Lampu Banjir Model NO. AD-XTGD-50W Wattage 50W
Professional Factory of Outdoor Led Lampu
Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 14.69 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 14.69 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 52 * 42 * 40 cm 20PCS / CTN 36KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir Katerangan: Upami anjeun hoyong mésér mirah jalan anu dipendak dina 30w , pilih 30w lampu dipingpin di ledlightinisde.com. Endta usaha pikeun nyadiakeun produk nu Anjeun hoyong hoyongkeun,...
Long hirup Kahirupan LED Banjir Lampu Lampu Tinggi Kualitas

Harga hijian: USD 91.62 - 95.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 91.62 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 95.43 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 39 * 37,8 * 26.8 cm 1PCS / CTN 9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir Katerangan: Ieu lampu caah LED 30-watt ngalebetkeun sudut lega 120 ° ti katerangan bodas tiis atanapi haneut pikeun cahaya lansekap, parkir lampu, cahaya flagpole, sarta témbok arsitéktur cuci....
Daya High Power 540W LED Banjir Kénging pikeun Stadion

Harga hijian: USD 446.77 - 470.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 446.77 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 470.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 540W LED Flood Light

Daya High Power 540W LED Banjir Kénging pikeun Stadion Stadion, médan baskét kedah nyaangan? Tingali di Stadion Lampu LED anyar ieu. Designta desain modular, watt béda dirancang salaku modul sapotong béda. Gantikeunana merenah. Entong hariwang...
720W Modular Good LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 583.38 - 612.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 583.38 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 612.92 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 720W LED Flood Light

720W Modular Good LED Banjir Lampu Milih naon anu bade caang stadion, lapangan baskét? Tulus nyarankeun kami 720W LED Stadion Lampu. Desain anyar, katerangan anyar. 720W LED Stadion Lampu. dipaké 4 modul, total 952pcs Philips 3030LED. Indéks kelir...
Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W

Harga hijian: USD 1209.23 - 1255.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 1209.23 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 1255.38 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 1440W LED Flood Light

Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W Widang luar lapang sapertos stadion sareng widang basket, peryogi LED Stadion Lampu anu dikaluarkeun anyar. Ti 200W kana 1440W, seueur pilihan watt, ngaléngkah paménta katerangan anu béda. Dina waktu anu...
Lumén Luhur kualitas 80w mingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 92 - 94.25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 92 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 92.98 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 94.25 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 66,5 * 27,5 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Lumén Luhur kualitas 80w mingpin lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-LD2019S-80W Wattage 80W Voltage AC 200-295V Luminance Flux 140lm/w CTN size
Control Remote 50W Solar Epistar 3030 Lampu Jalan

Harga hijian: USD 273.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 273.53 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 690 * 330 * 320mm (lampu); 825 * 565 * 75mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Smart Outdoor LED Lampu Jauh Control 50W Integrated Solar Epistar 3030 Street Light Katerangan: SMD Dipisahkeun Solar LED Street Lampu Alumium perumahan Die-cast, saurang pinuh-watt sareng lumen luhur 130-150lm / w. Canta tiasa ngorangan 12 jam...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan