Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Nyimpen énergi (Total 4 Products for Nyimpen énergi)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Nyimpen énergi

Kami husus Nyimpen énergi pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Nyimpen énergi kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Nyimpen énergi merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Jaminan 5 Taun Hirup Gereh Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 108.5 - 112.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 108.5 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 110.46 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 112.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: IP66 Waterproof LED Street Lampu Lembar data: Model NO.RYGH-LD2018M-150W Wattage 150W Voltage 90-277Vac (Sosen), 110-240Vac (Meanwell ELG), 90-305Vac (Meanwell HLG); 50/60Hz Certificate CE, RoHs Material Aluminum, LED Chip, Lens,...
China Manufacturer of Nyimpen énergi
Nyimpen énergi 200W LED Street Lampu

Harga hijian: USD 106.87 - 120.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 106.87 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 112.92 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 120.64 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk Nyimpen énergi 200W LED Street Lampu Paremeter Produk Model NO.RYGH-LDCP-200W Wattage 200W Voltage AC 85-305V 50/60HZ Luminance Flux 100-110lm/w Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Housing Size 52.2*31.8*13.2cm Chip...
High Quality Nyimpen énergi China Supplier
Nyimpen énergi luar IP65 listrik tanaga surya Litium batré 30watt 40watt 50watt 60watt panonpoé dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 208.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 208.7 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ROHS,CE,IP65

Nyimpen énergi luar IP65 listrik tanaga surya Litium batré 30watt 40watt 50watt 60watt panonpoé dipingpin lampu jalan 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng...
Professional Manufacturer of Nyimpen énergi
IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur

Harga hijian: USD 91.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 120 * 400MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur Lembar data Model NO RYGH-SDD-200W
Expert Manufacturer of Nyimpen énergi
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan