Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights (Total 24 Products for Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights

Kami husus Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Lampu jalan 60W surya kalayan lampu jauh

Harga hijian: USD 136.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 136.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 560 * 220mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 60W surya kalayan lampu jauh Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
China Manufacturer of Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights
30w dipingpin lampu caah Led outdoor caah lampu

Harga hijian: USD 10.84 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.84 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

30w lampu caah dipingpin Led outdoor lampu Banjir Kabéh lampu LED Flood, lampu Area sareng séri Yard Light ngawengku perumahan alumunium anu dicampur mantap kalayan finish bubuk jaket digabungkeun jeung rating IP65 maranéhanana mastikeun tahan tahan...
High Quality Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights China Supplier
Jaminan 2 taun 150 watt dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 31 - 31.73 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 31 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 31.24 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 31.73 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 78 * 29 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Jaminan 2 taun 150 watt dipingpin lampu jalan Panjelasan Produk: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Pedang kami Runtuyan LED Lampu LED, Driverless Street Street, Solar LED Street Light,...
Professional Manufacturer of Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
Expert Manufacturer of Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
China Supplier of Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
China Factory of Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights
8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. UGR ngan 17 !!! Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights Export
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Competitive Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights China Supplier
Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 425X95X215mm 1PCS / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu Description: This high power LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the...
Leading Manufacturer of Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights
Super caang smd dipingpin jalan jalan 40W

Harga hijian: USD 12.09 - 12.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Super caang smd dipingpin jalan jalan 40W Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha panggerak pikeun milih: China...
Professional Factory of Ngarobah Warna Kadali Aplikasi Kadali Jauh Dipingpin Downlights
Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar

Harga hijian: USD 9.35 - 9.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 9.35 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.42 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha...
Luar IP65 dipingpin lampu jalan kalawan harga

Harga hijian: USD 9.16 - 9.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 9.16 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.32 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Luar IP65 dipingpin lampu jalan kalawan harga Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha panggerak pikeun milih:...
90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 46.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-60WB LED Power: 60Watt Input AC100-265V
Jaminan 5 Taun ka 70w dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 66.87 - 67.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 66.87 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 67.4 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 67.92 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 375 * 115MM 1 PCS / CTN 4.7KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Jaminan 5 Taun ka 70w dipingpin lampu jalan P roduct parameter: 40W Integrated solar street light IN-240W Solar Panel Max Power 18V/50W(Germany Solarworld High effeciency Mono Silicon) Lifespan 25 years Battery
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H65 * mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-20WB LED Power: 20Watt Input AC100-265V
X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu Spésifikasi: Model
1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 620.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 620.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-1000W
800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 548.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 548.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-800W Wattage
800W LED Stadion Lampu / dipingpin lampu caah

Harga hijian: USD 515.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 515.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

800W LED Stadion Lampu / dipingpin lampu caah Lembar data Model NO CRYGH-TLX-FL-800C Wattage
200W dipingpin Stadion &amp; cahaya caah

Harga hijian: USD 125.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 125.37 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

200W dipingpin Stadion & cahaya caah Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-200C Wattage
50W LED Tuwuh Lampu Ultra-ipis UFO LED Rohangan Pabrik Tumuwuh dipingpin Lampu kanggo Seeding

Harga hijian: USD 12.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 12.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

50W LED Tuwuh Lampu Ultra-ipis UFO LED Rohangan Pabrik Tumuwuh dipingpin Lampu kanggo Seeding
15w panonpoé dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 97.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 97.39 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 520 * 400 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

ROHS, CE, IP65 20w surya nuju lampu jalan 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan...
Saya hirup 25 taun IP65 40w panonpoé dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 208.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 208.7 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1060 * 400 * 200mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Saya hirup 25 taun IP65 40w panonpoé dipingpin lampu jalan 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium...
harga low IP67 50w 100w 150w dipingpin tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 27.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.4 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

harga low IP67 50w 100w 150w dipingpin tumuwuh cahaya Katerangan: Pinuh Spéktrum 50W, 100W, 150W LED tumuwuh Lampu. Ngagunakeun Pokok bahan beuleum bumi sareng perumahan kaca tempered. LED: COB. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor. Saperti...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan