Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Luar Downlight (Total 24 Products for Luar Downlight)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Luar Downlight

Kami husus Luar Downlight pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Luar Downlight kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Luar Downlight merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
China Manufacturer of Luar Downlight
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
High Quality Luar Downlight China Supplier
50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar

Harga hijian: USD 228.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 228.59 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Professional Manufacturer of Luar Downlight
Gaya Anyar 2019 30w cahaya panonpoe lampu jalan luar

Harga hijian: USD 169.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 169.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Gaya Anyar 2019 30w cahaya panonpoe lampu jalan luar Katerangan: Cahya Suria mangrupikeun solusi anu unik pikeun lampu énergi anu luhur, anu dipimpin lampu jalan solar mangrupikeun jalan anu sampurna pikeun nyayogikeun lampu-grid boh ayeuna sareng...
Expert Manufacturer of Luar Downlight
30w terpadu surya dipimpin jalan cahaya luar

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30w integra ted solar dipimpin jalan cahaya luar Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu...
China Supplier of Luar Downlight
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
China Factory of Luar Downlight
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
Luar Downlight Export
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
Competitive Luar Downlight China Supplier
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Leading Manufacturer of Luar Downlight
Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar

Harga hijian: USD 9.35 - 9.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 9.35 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.42 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha...
Professional Factory of Luar Downlight
Luar IP65 dipingpin lampu jalan kalawan harga

Harga hijian: USD 9.16 - 9.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 9.16 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.32 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Luar IP65 dipingpin lampu jalan kalawan harga Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha panggerak pikeun milih:...
Parantos komérsial 100 Watt Led Luar Lampu Lampu 180-300 volt Warrant 5 Years

Harga hijian: USD 19.05 - 19.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 19.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Parantos komérsial 100 Watt Led Luar Lampu Lampu 180-300 volt Warrant 5 Years * Nyoko konstanta-arus pikeun ngadalikeun sirkuit. Ku perlindungan panas-suhu, panyalindungan pondok-pondok, kinerja reliabiliti tinggi, umur panjang tiasa dihontal .. *...
Ngajual cai caang 100w LED lampu jalan di luar

Harga hijian: USD 87.78 - 90.02 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 87.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 88.76 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 90.02 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 66,5 * 27,5 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Shenzhen Hot ngajual 100w LED lampu lampu jalan di ker Spésifikasi Produk: Fitur: Henteu aya rasa flickering Henteu aya gangguan RF Teu aya radiasi UV Henteu aya raksa 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional Émisi panas saeutik...
Lampu Panerangan Lampu 180W Lampu LED Lampu kanggo Di luar

Harga hijian: USD 155.69 - 159.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 155.69 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 157.65 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 159.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 91,5 * 41,5 * 18.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu Panerangan Lampu 180W Lampu LED Lampu kanggo Di luar Model NO AD-LD05AL-180W
Lumens High 500000lm 500w dipingpin lampu caah di luar

Harga hijian: USD 511.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 511.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Lumens High 500000lm 500w dipingpin lampu caah di luar Katerangan: Lembar data: Model NO.
Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 439.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 439.65 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu Katerangan: Lembar data: Model NO. AD-TGC400-400W
Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight

Harga hijian: USD 11.09 - 12.37 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 11.09 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 11.76 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 12.37 / Bag/Bags

bungkusan: 590 * 530 * 530mm / 20pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-30W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

Daya High Lampu LED Lampu COilling LED Lampu Turun Lampu Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan parantos pamaréntahan anu mimiti di jalan cahaya LED, hurup LED tiasa ditingali pikeun ditingali lampu banténg lampu sanés lampu...
Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight

Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 6.55 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 7 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 7.4 / Bag/Bags

bungkusan: 430 * 400 * 600mm / 30pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-20W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Chip: Epistar COB

Panas Penjualan Antarto-Glare Dirobah Lampu SMD COB LED Down Light Katerangan: Kaunggulan tina LED Down Light: 1) Energy Saving: Konsumsi kakuatan caang anu sami tina lampu hemat energi biasa 1/2 2) Perlindungan Lingkungan: Teu aya ngaraksa jeung...
Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight

Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 6.55 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 7 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 7.4 / Bag/Bags

bungkusan: 780 * 330 * 340mm / 30pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-15W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Turun Lampu Katerangan: LED Turun Lampu Fitur: Pikeun ngajaga persatuan sakabéh dékorasi wangunan sareng kasampurnaan, henteu ngaliwat setélan cahaya, cahaya nyumput pawasan pemanasan wangunan, teu aya...
7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight

Harga hijian: USD 4.02 - 4.73 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 4.02 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 4.32 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 4.73 / Bag/Bags

bungkusan: 530 * 430 * 390mm / 100pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-7W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight Deskripsi: Lampu lampu LED nyaéta pakean tina sumber cahaya LED anyar anu berbasis kekembangan sembembangan dina dasar produk, dibandingkeun sareng downlight tradisional boga...
Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight

Harga hijian: USD 8.31 - 8.75 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 8.31 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.75 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight Katerangan: 2018 High Power COB 20W Aluminium LED Downlight nyaéta 2018 desain patén pang anyarna anu parantos dileupaskeun LED Turun Lampu dileupaskeun, papanggih pasar tinggi-tungtung, asupan nyaéta...
IP65 LED Tri-buktina Lampu 0.6m / 1.2m / 1.5m pikeun cahaya di luar

Harga hijian: USD 16.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 16.35 / Piece/Pieces

merek: SMD2835

bungkusan: Ukuran CTN: 720 * 275 * 265mm PCS / Ctn: 6pcs GW / CTN: 8.2KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

IP65 LED Tri-buktina Lampu 0.6m / 1.2m / 1.5m pikeun cahaya di luar Model: AD-CF2-30W Width Wide Size 662*118*80 Type of LED Board 3pcs LED Board
Babak 200W Lampu Lampu LED Lampu Lampu Bulao Di luar

Harga hijian: USD 95.84 - 98.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 95.84 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 97.36 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.88 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: GW: ukuran 5.98kg 1 PCS / CTN CTN: 460 * 460 * 230mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Babak 200W Lampu Lampu LED Lampu Lampu Bulao Di luar Katerangan: Low profil, awét LED Highbay awét. Dirancang pikeun hirup panjang sareng pangropéa low. Gancang sareng gampang ngamutahirkeun HID sareng fluoresensi aparat. Beuli LED cahaya bay tinggi...
3W / 5W / 7W / 9W / 12W / 15W Osram Dimming LED Downlight kalawan 90lm / W

Harga hijian: USD 2.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5 Piece/Pieces USD 2.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 3W / 5W / 7W / 9W / 12W / 15W Osram Waragad 2 taun Dimming LED Lamping Downlight kalawan 90 lm / W

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: ce

3W / 5W / 7W / 9W / 12W / 15W Osram Waragad 2 taun Dimming LED Lamping Downlight kalawan 90 lm / W Model NO.AD-TH-5WOFD Wattage 5W Voltage AC 85-265V 50/60HZ Luminance Flux 80-90lm/w THD <20% Life
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan