Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Tumuwuh Lampu Spéktrum (Total 24 Products for Led Tumuwuh Lampu Spéktrum)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Tumuwuh Lampu Spéktrum

Kami husus Led Tumuwuh Lampu Spéktrum pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Tumuwuh Lampu Spéktrum kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Tumuwuh Lampu Spéktrum merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu

Harga hijian: USD 28.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 28.46 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 300W LED Grow Light

300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu Naha anjeun bingung tentang milih lampu anu langkung lengkep sareng nyugemakeun pikeun ngamajukeun tumuwuh tangkal? Bageur nawaran reureuh di kasampak di urang LED Lampu tumuwuh panas panas. Ieu bakal...
China Manufacturer of Led Tumuwuh Lampu Spéktrum
Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 27 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 27 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: ADAPL-100RBWUI-C300W

Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 65W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 300W. Lampu LED Ieu husus dianggo pikeun tutuwuhan, ngabantosan dina tumuwuh, ngaronjatna produksi sareng...
High Quality Led Tumuwuh Lampu Spéktrum China Supplier
400W LED Tumuwuh Lampu kanggo Tutuwuhan

Harga hijian: USD 164.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 164.42 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Plant Power Luhur tumuwuh Lampu 400W 800W 1200W 1600W Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Professional Manufacturer of Led Tumuwuh Lampu Spéktrum
800W High Daya komérsial LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 310.68 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 310.68 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Plant Power Luhur tumuwuh Lampu 400W 800W 1200W 1600W Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Expert Manufacturer of Led Tumuwuh Lampu Spéktrum
Populér LED tumuwuh Lampu Spéktrum Kampuh pikeun Tatangkalan Indoor

Harga hijian: USD 617.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 617.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Populér LED tumuwuh Lampu Spéktrum Kampuh pikeun Tatangkalan Indoor Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
China Supplier of Led Tumuwuh Lampu Spéktrum
2018 Hot 150W Tutuwuhan Tumuwuh Spéktrum Linear LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 71.82 - 73.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 71.82 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 72.39 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 73.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

2018 Hot 150W Tutuwuhan Tumuwuh Spéktrum Linear LED Lampu Lampu 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu. Spésifikasi...
China Factory of Led Tumuwuh Lampu Spéktrum
Kualitas High 200W Spéktrum Full LED Ngembang Lampu

Harga hijian: USD 84.12 - 86.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 84.12 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 84.79 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 86.11 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Kualitas High 200W Spéktrum Full LED Ngembang Lampu 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu. Spésifikasi Produk: Model NO....
Led Tumuwuh Lampu Spéktrum Export
Epistar Chip High Power 400W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum kanggo Tangkuban Parahu

Harga hijian: USD 167.69 - 171.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 167.69 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 169.01 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 171.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Epistar Chip High Power 400W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum kanggo Tangkuban Parahu 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu....
Competitive Led Tumuwuh Lampu Spéktrum China Supplier
Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 41.67 - 45.45 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 45.45 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 520 * 332 * 265mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pabrik 48W COB LED Tumuwuh Lampu kanggo Tangkuban Parahu sareng Tenda Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Leading Manufacturer of Led Tumuwuh Lampu Spéktrum
Spéktrum Tutuwuhan 384W COB LED Lampu Tuwuh Lampu

Harga hijian: USD 142.05 - 153.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 142.05 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 147.73 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 153.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 68 * 40,5 * 40.5CM, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tutuwuhan Rohangan Spéktrum Pinuh 384W COB LED Kembang Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan...
Professional Factory of Led Tumuwuh Lampu Spéktrum
96W Lampu Tumuwuh Bagian Lampu

Harga hijian: USD 41.67 - 45.45 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 45.45 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

96W Lampu Tumuwuh Bagian Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
600w LED péngkolan hampang pikeun Tutuwuhan indoor anu naék mekar

Harga hijian: USD 246.21 - 255.68 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 246.21 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 251.89 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 255.68 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

600w LED péngkolan hampang pikeun Tutuwuhan indoor anu naék mekar Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Patén 1000W LED tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh pikeun Tutuwuhan Veg sareng Kembang

Harga hijian: USD 359.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén 1000W LED tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh pikeun Tutuwuhan Veg sareng Kembang • Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali. • chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB...
Dimmable 1000W LED Grow Lampu hydroponic

Harga hijian: USD 359.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén 1000W LED tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh pikeun Tutuwuhan Veg sareng Kembang • Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali. • chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB...
Spéktrum pinuh Gelombang 120W 600W Lampu

Harga hijian: USD 30.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

Spéktrum pinuh Gelombang 120W 600W Lampu Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
600W spéktrum pinuh dipingpin tanaga terang

Harga hijian: USD 30.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 62 * 44 * 28 CM, 10 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

600W spéktrum pinuh dipingpin tanaga terang Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
150W Linear Lengkap Spectrum LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1220 * 165 * 42mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

150W Linear Lengkap Spectrum LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan....
80W Linear Full Spectrum LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 520 * 165 * 42mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

80W Linear Full Spectrum LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
1200W switch ganda dipimpin tanaga lampu

Harga hijian: USD 65.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 560 * 300 * 460mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1200W switch ganda dipimpin tanaga lampu Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan