Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Taman Lampu (Total 24 Products for Led Taman Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Taman Lampu

Kami husus Led Taman Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Taman Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Taman Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
40W nice Waterproof Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 36.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 36.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-45WDL

40W nice Waterproof Driverless LED Street Light Driver LED Street Lampu anu dijieun ku Shenzhen RIYUEGUANG HUA nyaéta katerangan energi jeung cahaya jual panas panas. 125LM / W, super caang sareng aréa gedé anu lega, angkat ka kebon, jalan raya,...
China Manufacturer of Led Taman Lampu
150W PC Cooler LED Street Lampu

Harga hijian: USD 89.81 - 91.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 89.81 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 91.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Street Light

150W PC Cooler LED Street Lampu PC Cooler LED Street Light tilelep panas nyaéta ngahijikeun desain kotak supir sareng panangan éta. Lampu alumunium tiasa panas panasna. IP65 panangtayungan kelas, tiasa tahan hiji Hurricane tingkat 17. Dua...
High Quality Led Taman Lampu China Supplier
50w dipingpin lampu taman

Harga hijian: USD 11 - 11.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 11 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w dipingpin lampu taman Katerangan: 50w lampu taman dipingpin dipimpin lampu lampu caah, digunakeun pikeun kebon, nganggo outdoor, IP65 Peunteun waterproof, nganggo Osram 5630 100pcs, 80-90lm / w, cangkang éndah, jaminan 2 taun. Lembar data: Model...
Professional Manufacturer of Led Taman Lampu
Panas Dijual 135W IP65 LED Taman Lampu Banjir

Harga hijian: USD 27.73 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.73 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 10pcs / CTN 54 * 45 * 38cm / CTN 51.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Panas Dijual 135W IP65 LED Taman Lampu Banjir Katerangan: 18w lampu caah dipingpin kawas sababaraha sisir madu, hasta ogé boga pisan lénsa sakedik pikeun ngalindungan sudut beam. Materialis Aluminium + Kaca Tempered. Sumber Lampu nyaeta Cina atanapi...
Expert Manufacturer of Led Taman Lampu
Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 41.67 - 45.45 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 45.45 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 520 * 332 * 265mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pabrik 48W COB LED Tumuwuh Lampu kanggo Tangkuban Parahu sareng Tenda Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
China Supplier of Led Taman Lampu
Patén 30W Solar LED Street Garden Outdoor Lighting

Harga hijian: USD 211.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 211.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: ** kg / ** kg Ukuran kartun: 690 * 330 * 320mm (lampu); 670 * 565 * 75mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Patén Datangna Anyar 30W Solar LED Street Garden Outdoor Lighting Katerangan: SMD Dipisahkeun Solar LED Lampu LED sareng perumahan alumnium nu dicampur sareng, anjeunna nganggo full-watt sareng lumén luhur 130-150lm / w. Canta tiasa ngorangan 12 jam...
China Factory of Led Taman Lampu
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Led Taman Lampu Export
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Competitive Led Taman Lampu China Supplier
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Leading Manufacturer of Led Taman Lampu
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Professional Factory of Led Taman Lampu
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan LED AC 85-265V 80W

Harga hijian: USD 22.68 - 23.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 22.68 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 22.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan LED AC 85-265V 80W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
30W Philips chip LED lampu jalan

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 47 * 41 * 37.5CM, 15pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

30W Philips chip LED lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 56 * 41 * 34CM, 20pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
5W IP66 LED Taman Tembok Solar

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5W IP66 LED Taman Tembok Solar Ieu Seri 5W IP66 Solar Taman Wall Light nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali waktos, kontrol...
IP66 lampu témbok LED 2W

Harga hijian: USD 13.04 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 13.04 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 185 * 170 * 125MM, GW: 1.22KG (2 PCS / ctn)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP66 lampu témbok LED 2W Panjelasan Produk: Sederhana pangsaéna: tingali kana lampu témbok surya Truro urang sareng anjeun bakal enggal ngartos naha. Kontemporer desain sareng kinerja anu sampurna sampurna salaku standar dina témbok nirkabel ieu,...
Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 13.04 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 13.04 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu Ieu Seri Newest Patent 2w Solar Wall Wall anu nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali...
2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu Katerangan: Ieu séri taun 2019 New Outdoor 5W Solar LED Wall Light nembé panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan