Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Street Light (Total 24 Products for Led Street Light)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Street Light

Kami husus Led Street Light pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Street Light kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Street Light merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 pipah

Harga hijian: USD 5.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 5.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-RGT6-18W196HO

18W Lumen Luhur Aluminium T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 lampu fluoresensi Pedaran T6 LED Tube Light salaku rarancang anyar LED Tube Light, ngagantian pikeun lampu T5 fluoresensi lampu T5. Dimension leutik dina 22mm tiasa dipasang kana sagala alat-alat...
China Manufacturer of Led Street Light
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: NO.AD-LB-120WDL

120W Stable Driverless Led Linear High Bay Lampu Pedaran Driverless Led High Bay Light Lampu mangrupakeun alternatip super-caang pikeun péparasi lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun cahaya komersial, cahaya gudang, cahaya garasi parkir, cahaya...
High Quality Led Street Light China Supplier
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-160WDL

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu Pedaran Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang. RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED...
Professional Manufacturer of Led Street Light
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
Expert Manufacturer of Led Street Light
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
China Supplier of Led Street Light
Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W

Harga hijian: USD 7.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 7.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL12WMH

Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W RIYUEGUANGHUA MH Series LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu éndah anu geulis sareng populer di sababaraha nagara sareng daérah. Lampu caah ieu anu dipikaresep ku para nasabah gumantung...
China Factory of Led Street Light
Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor

Harga hijian: USD 11.06 - 11.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 11.06 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor Kusabab penampilan warni sareng ipisna, harga lumrah, MH Series LED Banjir Lampu pikaresepeun langganan. Lampu Banjir LED Lampu MH Ieu dilakukeun ku Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd. Sareng di...
Led Street Light Export
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
Competitive Led Street Light China Supplier
SMD 3030 80W LED Street Light Harga

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

SMD 3030 80W LED Street Light Harga Katerangan: Kami diantawis pabrik sareng panyadia tina rupa-rupa LED Street Lights anu sayogi kalayan pamasangan listrik anu beda sareng diwangun ku uap natrium, LED sareng CFL. Kami Jalan LED lampu hampang tiasa...
Leading Manufacturer of Led Street Light
Aluminium 100w LED Street Light outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Aluminium 100w LED Street Light outdoor Katerangan: 100W LED Street outdoor kualitas luhur mendung lampu LED. Sahiji jalan jalan salaku pakotaan sub-batang salaku pakotaan sareng jalan padumukan sareng cahaya trotoar f atanapi lampu bentang, cahaya...
Professional Factory of Led Street Light
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65

Harga hijian: USD 76.19 - 77.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 76.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65 Pedaran Lampu Lampu LED, ngarah kana jalan mikeun pungsi pencahayaan lampu kilat, ngarujuk kana cahaya patalimarga dina lingkup cahaya dina cahaya anu. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat...
10KV Surge Protection 120W LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 62.39 - 63.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.39 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 63.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

1 0KV Surge Protection 120W LED Street Light Pedaran Kusabab, Cara panas panas Cekap sareng Ultra-ipis na, ngakibatkeun trend anyar LED --- lampu RIYUEGUANGHUA LED Street favored ku konsumén. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat kudu...
130LM / W Aluminium 30W LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 16.94 - 17.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 16.94 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 17.23 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 17.66 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 17.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: LED Tri-proof Light

130LM / W Aluminium 30W LED Tri-buktina Lampu Pamakéan bahan anti-oksidasi anti-korosi husus sareng anjing laut silicone, Lampu Tri-buktina LED kami parantos gaduh reputasi anu saé dina konsumén urang. Konsumén sunda Lampu LED Tri-proof urang,...
IP65 Waterproof LED Tri-buktina Lampu 3000 Jam

Harga hijian: USD 20.5 - 21.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 20.5 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 20.8 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 21.33 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 21.67 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 40W led tri proof light

IP65 Waterproof LED Tri-buktina Lampu 3000 Jam Shenzhen RIYUEGUANGHUA LED Tri-buktina Lampu henteu ngan saukur tiasa minuhan tungtutan anti korosi, dustproof sareng waterproof, tapi ogé tahan ka tabrakan beurat sareng bisa tahan hawa variasi dugi ka...
Awét 60W caang LED Tri Buktina Lampu

Harga hijian: USD 26.03 - 27.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 26.03 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.47 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 27.13 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 27.57 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Awét 60W caang LED Tri Buktina Lampu Tempat beueus, pohara corrosive sareng berdebu sapertos garasi parkir bawah tanah, gudang sareng natatorium biasana peryogi batin anti-korosi, pembuatan lebu sareng cai-tahan. RIYUEGUANGHUA TPL Series LED...
Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 38.27 - 40.54 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 38.27 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 38.89 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 38.92 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 40.54 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 80W LED Tri-proof Light

Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu LED Tri-buktina Lampu, Tri-buktina nujul kana anti-korosi, tahan debu sareng cai ka jero; Pamakéan bahan anti-korosi anti-korosi sareng segel silicone pikeun merenah pikeun ngahontal panangtayungan lampu....
80W IP65 Modular Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 52.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 52.17 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-90WDL

80W IP65 Modular Driverless LED Street Light 80W Modular Driverless LED Street Light dijieun sareng 128 lembar Sumber cahya LED, lensa anu mendesain husus tina transimissionrate tinggi 90%, lumén kaluar nunda nyaéta 130LM / W, bisa minuhan sarat...
20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian

Harga hijian: USD 5.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50 Piece/Pieces USD 5.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Rincian Gancang: T6 LED Lampu pipah 1. Wattage: 24 Watt 2. tegangan: AC 85-277V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 120-130lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3-5 taun 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI: 80 Model NO.AD-RGT6-24W280EP Wattage
Tinggi Lumen 18W T8 LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 4.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Tinggi Lumen 18W T8 LED Lampu Lampu Pedaran T8 Lampu Tube LED salaku lampu Tube Lampu lucu anu populer, dianggo dina seueur tempat. Lampu LED lampu T8 aya dina 13W 18W 24 W 30W 36W, dipaké 2835 SMD, boga kaluaranan 90-150lm / w kaluarannana tinggi....
AS 50w COB LED Street Light

Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 20.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 21.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

AS 50w COB LED Street Light Katerangan: Desain janur kalapa AS 50W COB LED Street Light sareng standar kualitas luhur pikeun sagala rupa kaayaan sapertos situ, parkir, jalan raya, hotél, plaza, jsb. Urang ngahemat harga anjeun dina proyék sareng...
Lumen 200w LED Street Lampu lampu

Harga hijian: USD 83.29 - 85.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 83.29 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 85.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Lumen 200w LED Street Lampu lampu Katerangan: Lumen Luhur 200w LED Street Lampang peralatan, rarancang pérétilitas saluran hap, anu nganggo beurat cahaya sareng ngayunkeun ngabasmi panas jaga, buruh luminina anu leuwih handap, ogé manjangkeun umur...
10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 65.71 - 67.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 65.71 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 67.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Spésifikasi Model NO. AD-LD-100W Wattage
20w Solar LED Street Harga Lampu

Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

20w Solar LED Street Harga Lampu Katerangan: 20w Solar LED Street Lampu 20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub...
150W Solar COB LED Street Light

Harga hijian: USD 95.16 - 97.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 95.16 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 97.41 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W Solar COB LED Street Light Pedaran Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat kudu cahaya. Kusabab, Cara panas panas Cekap sareng Ultra-ipis na, ngakibatkeun trend anyar LED --- lampu RIYUEGUANGHUA LED Street favored ku konsumén. Lampu...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan