Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Linear Lampu (Total 24 Products for Led Linear Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Linear Lampu

Kami husus Led Linear Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Linear Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Linear Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-160WDL

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu Pedaran Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang. RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED...
China Manufacturer of Led Linear Lampu
Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM

Harga hijian: USD 121.13 - 128.32 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 121.13 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 123.18 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 126.26 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 128.32 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Daya High 200W lLED Tri-buktina Lampu 1500MM Model NO. AD-LHBL-200W
High Quality Led Linear Lampu China Supplier
Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Harga hijian: USD 55.38 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
1 Bag/Bags USD 55.38 / Bag/Bags

merek: AD komérsial

bungkusan: Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Sertipikat: CE

Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah Spésifikasi: Model NO.AD-LP5276 Wattage 80W Voltage AC 85-265V Luminance Flux 90lm/w Life Time 50000
Professional Manufacturer of Led Linear Lampu
70W Warna robah-robah Dimmable LED lampu Lampu

Harga hijian: USD 84.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 84.92 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 70W LED Linear Light

70W Warna robah-robah Dimmable LED lampu Lampu Model NO.AD-LP5276 Wattage 70W Voltage AC 85-265V Luminance Flux 120-130lm/w THD <10% Life Time 50000 Hours Size Length: 2M Section Size: 52x76mm Chip Brand Optional LED Qty
Expert Manufacturer of Led Linear Lampu
35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 35W LED Linear Light

35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu Pedaran Salaku promosi LED Linear Lampu anyar, AD-LP5276 Linear LED Lampu mangrupakeun produk anu populér di sakuliah dunya. Kalayan dipaké di kantor, gim, studio, jsb. Tempatna kusabab gaya anu...
China Supplier of Led Linear Lampu
Modular High Power 200W LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 155.08 - 171.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 155.08 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 171.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Stadium Light

Modular High Power 200W LED Stadion Lampu RIYUEGUANGHUA Modular LED Stadion Lampu tiasa 140LM ​​/ W, cukup caang pikeun nerapkeun kana sagala rupa tempat outdoor sapertos bal, médan baskét jeung sajabana. Lampu Stadion LED Ieu dilakukeun ku Philips...
China Factory of Led Linear Lampu
150W caang linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 49.83 - 53.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 49.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 51.99 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 53.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W Linear LED Bay Light

150W caang linier LED Bay Lampu LED Linear Bay Light mangrupakeun lampu anu keretas anu nganggo di tempat industri. Cai mibanda penampilan linier, nyandak rohangan kirang ti lampu industri lianna. Leuwih geulis tur singket dina rasa tetempoan. Ieu...
Led Linear Lampu Export
2018 Patén 17W 20W LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 39.95 - 41.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 39.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 41.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w dipingpin linier bay lampu tinggi Katerangan: 2018 Patén 17W 20W LED Linear Lampu hurung lampu Lampar Linear Lampu, ngagunakeun Sumber LED (SMD 2835), desain desain pribadi, No Screws, tiasa max 140lm / w, No flicker, Dimmable sadia, MEANWELL...
Competitive Led Linear Lampu China Supplier
2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws

Harga hijian: USD 19.58 - 23.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 19.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2018 Newest 20w Linear LED Pandant Lampu tanpa Screws Katerangan: 20W 2018 Neww 20 Linear LED Pandant Light tanpa Screws nyaéta modél desain swasta anu paling anyar, sareng sanés ngaco dina perumahan, ngantepna barang anu geulis langkung geulis,...
Leading Manufacturer of Led Linear Lampu
42w Aluminium Panel LED Lampu linier

Harga hijian: USD 32.89 - 33.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 32.89 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

42w Aluminium Panel LED Lampu linier Katerangan: 20W 2018 Neww 20 Linear LED Pandant Light tanpa Screws nyaéta modél desain swasta anu paling anyar, sareng sanés ngaco dina perumahan, ngantepna barang anu geulis langkung geulis, kami tiasa...
Professional Factory of Led Linear Lampu
Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 32.89 - 33.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 32.89 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu Katerangan: Urang tiasa ngalakukeun 3 warna perumahan béda, bodas, hideung, atanapi pérak, sareng ukuranana béda, watt, pikeun LED Linear Light, White Black Silver 0-10V Dimmable 1200mm...
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H65 * mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-20WB LED Power: 20Watt Input AC100-265V
24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 15.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 15.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu P roduct parameter: Part no.: RYGH-20W-1A LED Power: 24Watt Input AC100-265V
LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja

Harga hijian: USD 25.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 25.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. Alat-alat linier LED ngan sadia dina pilihan tebih sareng wattage populér. Aranjeunna...
0.6m 30W manténg lampu cahaya nongkrong permukaan

Harga hijian: USD 17.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 17Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

0.6m 30W manténg lampu cahaya nongkrong permukaan Katerangan: Bahan cahaya linier LED LED Lampu linier nganggo aluminium anu leupaskeun, anu didasarkeun bubuk (keusik bodas jeung abu keusik hideung katut abu) hade, Lampu stand-alone: ​​608mm /...
0.9m 40W mingpin linier pendant lampu lampu

Harga hijian: USD 29.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 29.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 17Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

0.9m 40W mingpin linier pendant lampu lampu Katerangan: LED Linear Lampu fixtures Bahan LED Lampu linier nganggo aluminium anu leupaskeun, anu didasarkeun bubuk (keusik bodas jeung abu keusik hideung katut abu) hade, Lampu stand-alone: ​​608mm /...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San&#39;an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan