Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Lampu Lampu (Total 24 Products for Led Lampu Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Lampu Lampu

Kami husus Led Lampu Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Lampu Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Lampu Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 49.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65 Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir...
China Manufacturer of Led Lampu Lampu
Panas Jual outdoor 10W LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 8.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 8.12 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Rincian Q uick 1. Wattage: 10 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI:>
High Quality Led Lampu Lampu China Supplier
T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 pipah

Harga hijian: USD 5.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 5.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-RGT6-18W196HO

18W Lumen Luhur Aluminium T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 lampu fluoresensi Pedaran T6 LED Tube Light salaku rarancang anyar LED Tube Light, ngagantian pikeun lampu T5 fluoresensi lampu T5. Dimension leutik dina 22mm tiasa dipasang kana sagala alat-alat...
Professional Manufacturer of Led Lampu Lampu
Produk anyar IP65 50W LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 22.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 22.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 50 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 30000
Expert Manufacturer of Led Lampu Lampu
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu Katerangan: Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED...
China Supplier of Led Lampu Lampu
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: NO.AD-LB-120WDL

120W Stable Driverless Led Linear High Bay Lampu Pedaran Driverless Led High Bay Light Lampu mangrupakeun alternatip super-caang pikeun péparasi lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun cahaya komersial, cahaya gudang, cahaya garasi parkir, cahaya...
China Factory of Led Lampu Lampu
Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 4.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu Spésifikasi: Model NO. AD-RGT6-18W196HO
Led Lampu Lampu Export
Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W

Harga hijian: USD 7.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 7.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL12WMH

Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W RIYUEGUANGHUA MH Series LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu éndah anu geulis sareng populer di sababaraha nagara sareng daérah. Lampu caah ieu anu dipikaresep ku para nasabah gumantung...
Competitive Led Lampu Lampu China Supplier
Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor

Harga hijian: USD 11.06 - 11.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 11.06 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor Kusabab penampilan warni sareng ipisna, harga lumrah, MH Series LED Banjir Lampu pikaresepeun langganan. Lampu Banjir LED Lampu MH Ieu dilakukeun ku Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd. Sareng di...
Leading Manufacturer of Led Lampu Lampu
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
Professional Factory of Led Lampu Lampu
80W Modular Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 44.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 80 Watt 2. tegangan: AC 85-300V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 120lm / w 6. PF> 0.9 7. Jaminan: 5 taun, 8. Waktu hirup: 50000 jam
Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 62.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir Pedaran Lampu sareng Ultra-ipis, Déparasi panas panas, diterangkeun trend anyar LED --- Modular Driverless LED Lampu, Lampu Banjir LED Ieu nganggo OSRAM LED kualitas luhur, efisiensi lumen kaluaran...
150W Driverless LED lampu bay High

Harga hijian: USD 57.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 57.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W Driverless LED lampu bay High Spésifikasi Model NO. AD-GKD-150WDL
12000lm 100W Driverless LED lampu bay

Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

12000lm 100W Driverless LED lampu bay Spésifikasi Model NO. AD-GKD-100WDL
Tinggi Lumen 18W T8 LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 4.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Tinggi Lumen 18W T8 LED Lampu Lampu Pedaran T8 Lampu Tube LED salaku lampu Tube Lampu lucu anu populer, dianggo dina seueur tempat. Lampu LED lampu T8 aya dina 13W 18W 24 W 30W 36W, dipaké 2835 SMD, boga kaluaranan 90-150lm / w kaluarannana tinggi....
1800lm 18W T8 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 2.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 2.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1800lm 18W T8 LED Lampu Tube
Lampu Banjir LED 12W mun 150W geulis

Harga hijian: USD 26.85 - 28.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 26.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 28.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 100W LED Flood Light

Lampu Banjir LED 12W mun 150W geulis Shenzhen RIYUEGUANGHUA MH Series LED Banjir Lampu nyaéta lampu caah gaya anyar salaku paménta hébat di seueur nagara. Lampu Banjir LED Lampu anu tiasa dianggo tina OSRAM 3030 LED atanapi Epistar COB LED, kaluaran...
High Power IP66 150W LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 41.06 - 43.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 41.06 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 43.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Flood Light

High Power IP66 150W LED Banjir Lampu Lampu LED Lampu MH Series anu anyar dirancang Lampu Banjel LED sareng seueur ludug dina sababaraha nagara sareng daérah. Penampilan anu geulis sareng harga lumrah anu dipikaresep ku para nasabah. Lampu Banjir...
50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU Katerangan: 50w LED Canopy Lampu nyaéta lampu kilat anu cocog pikeun instalasi dina siling anu. Runtuyan Canopy nyadiakeun, cahya bodas lemes, tetep ngaropéa desain akrab. Lénsa bébas akrilik anu sorotan ngarahkeun...
Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: CTN Ukuran: 645 * 295 * 375mm 4PCS / CTN 16KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu Model NO.AD-FGD-160WDL2 Wattage 160W
Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi Katerangan: Lampu Canopy LED mangrupakeun sumber lampu LED efisien sareng ramah lingkungan anu dirancang pikeun ngaganti sumber cahaya tradisional. The LED kanopi Lampu nembongkeun rarancang pemantul anu saé anu...
Tinggi Lumen 24W T8 LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 6.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 6.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 24W T8 LED Tube Light

Tinggi Lumen 24W T8 LED Lampu Lampu Model NO.AD-RGT8-24W192 Wattage 24W Voltage AC 85-277V Luminance Flux 150-160lm/w THD <10% Life Time 50000 Hours Size 1200*Φ26 Chip Brand OSRAM LED Qty 2835 192pcs CRI
50400lm IP66 360W 400W LED Stadion Lampu Lampu

Harga hijian: USD 291.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 291.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

50400lm IP66 360W 400W LED Stadion Lampu Lampu Pedaran Ultra-ipis, Cekap panas dissipation, lead LED anyar trend --- Dileupaskeun 360W LED Lampu Banjir Anyar Lampu Banjir LED sareng 2 Lampir Deui Meanwell , digunakeun kualitas luhur Philips 3030,...
70W Warna robah-robah Dimmable LED lampu Lampu

Harga hijian: USD 84.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 84.92 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 70W LED Linear Light

70W Warna robah-robah Dimmable LED lampu Lampu Model NO.AD-LP5276 Wattage 70W Voltage AC 85-265V Luminance Flux 120-130lm/w THD <10% Life Time 50000 Hours Size Length: 2M Section Size: 52x76mm Chip Brand Optional LED Qty
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan