Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Lampu Lampu Lampu (Total 24 Products for Led Lampu Lampu Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Lampu Lampu Lampu

Kami husus Led Lampu Lampu Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Lampu Lampu Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Lampu Lampu Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu Katerangan: Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED...
China Manufacturer of Led Lampu Lampu Lampu
Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 4.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu Spésifikasi: Model NO. AD-RGT6-18W196HO
High Quality Led Lampu Lampu Lampu China Supplier
150W Driverless LED lampu bay High

Harga hijian: USD 57.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 57.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W Driverless LED lampu bay High Spésifikasi Model NO. AD-GKD-150WDL
Professional Manufacturer of Led Lampu Lampu Lampu
12000lm 100W Driverless LED lampu bay

Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

12000lm 100W Driverless LED lampu bay Spésifikasi Model NO. AD-GKD-100WDL
Expert Manufacturer of Led Lampu Lampu Lampu
Daya High 200 Watt LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 95.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 95.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Bay Light

Daya High 200 Watt LED Bay Lampu Fluks lumén Luhur High Bay Lampu ngahontal 120LM / W, saloba 252 piese OSRAM 3030 LED, jarak proyéksi kira-kira 15m, aréa radiasi kira-kira 150-200²m. Supir brand kawentar MEANWELL, jaminan kualitas. Perlindungan...
China Supplier of Led Lampu Lampu Lampu
Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay

Harga hijian: USD 65.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 65.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Bay Light

Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay 150W UFO LED High Bay Light, digunakeun 196pcs LED Chip, spésifikasi 3030. Brand Chip LED pilihan sanés sapertos Philips, Osram, Nation Star, jsb. Sakabéh tiasa ngahontal 110-120lm / w, efisiensi luminan...
China Factory of Led Lampu Lampu Lampu
100-110lm / w 150W LED Lampu Banjir Sareng Meanwell Supir

Harga hijian: USD 87.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 87.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: C48 * 40 * 45cm 5PCS / CTN 34.7KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100-110lm / w 150W LED Lampu Banjir Sareng Meanwell Supir Model NO.AD-TG3B7-150W Wattage 150W Voltage
Led Lampu Lampu Lampu Export
60W Lingkungan LED Street Lampu Lingkungan

Harga hijian: USD 28.58 - 29.25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 28.58 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 29.25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 60W LED Street Light

60W Lingkungan LED Street Lampu Lingkungan Naon jenis lampu nganggo pikeun jalan raya, kampung, masarakat, taman katerangan? Pedang LED Street Light mangrupakeun pilihan anu saé anu saé. Pedang LED Lampu Lampu Lampu ieu ngabogaan tilepan panas...
Competitive Led Lampu Lampu Lampu China Supplier
Kakuatan Luhur 8 ° ~ 90 ° 195W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 76.39 - 79.36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 76.39 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 79.36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 195W LED Flood Light

Kakuatan Luhur 8 ° ~ 90 ° 195W LED Lampu Banjir Penampilan anu rapet sareng hampang dina beurat. Lampu Banjir LED Ieu janten pilihan anu sané sareng panas pikeun konsumén. Hasta sudut loba sapertos 8 °, 15 °, 35 °, 60 °, 90 °. Pperformance tinggi...
Leading Manufacturer of Led Lampu Lampu Lampu
10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 55.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 55.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 74 * 30 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 5.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu Spésifikasi: Model NO.AD-LD-100W Wattage 100W Voltage AC 85-305V Luminance
Professional Factory of Led Lampu Lampu Lampu
100W LED Lampu Lampu Perumahan Panas tilelep

Harga hijian: USD 23.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 23.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 100W LED Flood Light Housing

100W LED Lampu Lampu Perumahan Panas tilelep Desain anu panganyarna LED Banjir Lampu ngabogaan volume jual saé. Ieu aya di 100W, 150W, 200W. Fitur anu beurat beurat ipis sareng hampang tiasa nyimpen bagéan angkutan barang. Tilelep panas tipik saé...
SMD Good Dissipation LED Perumahan Lampu Lampu

Harga hijian: USD 28.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 28.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Flood Light Housing

SMD Good Dissipation LED Perumahan Lampu Lampu Series G Perumahan Lampu Lampu Bumi, pamakéan alumunium murni, tilelep panas di jero padumukan, ngagentos panasna. Ultra ipis, boga 100W, 150W, 200W. Kelas IP65 tahan. Témbongkeun
200 Watt SMD LED Perumahan Lampu Lampu

Harga hijian: USD 33.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 33.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Flood Light Housing

200 Watt SMD LED Perumahan Lampu Lampu Desain anu anyar ieu LED Lampu Lampu Bantan mibanda 100W, 150W, 200W. Diadopsi pengobatan oksidasi alum-alum paeh, dédipasi panas sacara sampurna. Cocog jeung sagala rupa sumber cahaya SMD. Témbongkeun Produk...
IP66 Patén 30w COB LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 13.13 - 13.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 13.13 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.24 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP66 Patén 30w COB LED Banjir Lampu Katerangan: Patén IP66 wasta 30w COB LED Lampu Banjir nyaéta LED Lampu Lampu Lampu inangna, desain Modular wasta, nganggo Epistar atanapi Bridgelux 30W COB, Meanwell atanapi Driver CE TUV, Warna Hideung sareng...
50W SMD LED Lampu Lampu 110V 220V

Harga hijian: USD 17.35 - 17.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 17.35 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 17.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50W SMD LED Lampu Lampu 110V 220V Katerangan: Lampu Banjir LED 50W SMD 110V 220V hijian waterproof LED Lampu Lampu Lampu AC, AC 85-265V tegangan Input, 100-110lm / w, jaminan 3 nepi ka 5 taun, dipaké pikeun Taman, Buliding, Alun-alun, cahaya di...
100W Pisan caang UFO LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 56.73 - 58.54 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 56.73 / Piece/Pieces
1001 Piece/Pieces USD 57.63 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 58.54 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1000 Piece/Pieces

Model No.: 100W UFO LED High Bay Light

100W Pisan caang UFO LED High Bay Lampu UFO LED Lampu Lampu Lampu Lampu sinar bantara nganggo epek luhur chip (San'an 3030), kaluaran lumén ngahontal 160lm / w. Adoptta ogé ngadopsi kualitas luhur supir Meanwell, IP65 waterproof. Hirupna...
Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 32.89 - 33.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 32.89 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Bodas Hideung Pérak 0-10V Dimmable 1200mm 72w LED Linear Lampu Katerangan: Urang tiasa ngalakukeun 3 warna perumahan béda, bodas, hideung, atanapi pérak, sareng ukuranana béda, watt, pikeun LED Linear Light, White Black Silver 0-10V Dimmable 1200mm...
Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 439.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 439.65 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu Katerangan: Lembar data: Model NO. AD-TGC400-400W
50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED Katerangan: Banjir LED geus dianggo seueur Lampu Arsitektur, Lampu Bentang sareng Cahaya Lampu jeung sajabana. Power anyar Osram 3030 100w LED lampu kilat lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya...
Kakawasaan Gedé Babak 200w LED UFO High Bay Light

Harga hijian: USD 69.77 - 70.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 69.77 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kakawasaan Gedé Babak 200w LED UFO High Bay Light Katerangan: High Power Babak 200w LED UFO High Bay Light mangrupakeun lampu LED Lampu Lampu Lampu Gedé, anu dianggo pikeun Gudang, Kilang kitu, Gym sareng lianna. jeung pikeun LED High Bay Light,...
LED Lampu Lampu Lampu Led Lampu Industri Lampu

Harga hijian: USD 38.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 38.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk LED Lampu Lampu Lampu Led Lampu Industri Lampu Panjelasan Produk: Model NO.AD-UFO-50WD1 Nominal Power 50W Voltage AC 85-295V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light OSRAM 3030 105 pcs Life Time 50000 Hours Storage...
100W lampu waterproof LED Street Lampu

Harga hijian: USD 68.34 - 69.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 68.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 69.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

100W lampu waterproof LED Street Lampu Naon jenis lampu nganggo pikeun jalan raya, kampung, masarakat, taman katerangan? Pedang LED Street Light mangrupakeun pilihan anu saé anu saé. Pedang LED Lampu Lampu Lampu ieu ngabogaan tilepan panas alumunium...
100W LED Street Lampu Jalan Luhur

Harga hijian: USD 75.73 - 78.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 75.73 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 76.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 78.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: GW: 10 kg 2 PCS / CTN 625 * 335 * 240mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

100W LED Street Lampu Jalan Luhur Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 60W 80W 100W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara écés bisa...
Solar LED Lampu Lampu Lampu LED anu parantos kerja

Harga hijian: USD 238.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Solar LED Lampu Lampu Lampu LED anu parantos kerja 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150 °. Jangkungna...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan